Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No ale kdyby na tom byl současný partner podobně, tak by jste si s ním sotva začala,,řekla nebo naznačila jste tomu předchozímu ať to zkusí i jinak?
Nejsem anonymni, jen jsem zazila neco podobneho. Nad obdobnou velikosti a prakticky nulovou vydrzi jsem nejasala, ale to jsem myslela, ze se casem podda. Co se nepoddalo, bylo, ze v podstate chybela z jeho strany jina aktivita, kterou by mi vysel vstric. Jelikoz dostaval dalsi sance, asi usoudil, ze to tak staci a neposlouchal, co mu rikam. Vysledek byl spokojeny muz a cim dal nastvanejsi zena. Moc dlouhe trvani tento vztah nemel. Je a neni to o mire…sebevedomi a snahy o spokojenost obou stran. Ne, ze mam maly penis, tak nad sebou zlomim hul a pujdu z extremu do extremu: „nic nebo bezbreha tolerance od zeny“
@demian píše:
Nejsem anonymni, jen jsem zazila neco podobneho. Nad obdobnou velikosti a prakticky nulovou vydrzi jsem nejasala, ale to jsem myslela, ze se casem podda. Co se nepoddalo, bylo, ze v podstate chybela z jeho strany jina aktivita, kterou by mi vysel vstric. Jelikoz dostaval dalsi sance, asi usoudil, ze to tak staci a neposlouchal, co mu rikam. Vysledek byl spokojeny muz a cim dal nastvanejsi zena. Moc dlouhe trvani tento vztah nemel. Je a neni to o mire…sebevedomi a snahy o spokojenost obou stran. Ne, ze mam maly penis, tak nad sebou zlomim hul a pujdu z extremu do extremu: „nic nebo bezbreha tolerance od zeny“
ano mam jiz nejaky vek a zkusenosti a snazila jsem se ale bylo zbytecne…tak odbyta jsem nikdy nebyla
pokud jsem se snazila byt aktivni ja ve amyslu svadet ho tak se hned chtel dostat do me
je mi 30 a jak jsem rekla nebyl problem jen v sexu i kdyz toto rozchodu urcite pridalo ![]()
@Anonymní píše:
No ale kdyby na tom byl současný partner podobně, tak by jste si s ním sotva začala,,řekla nebo naznačila jste tomu předchozímu ať to zkusí i jinak?
jenze muj partner me chce a umi uposkojit i jinak a hlavne je jeho kvality jako cloveka se tady s tim „chudakem“ nedaji srovnat ![]()
@Pesimista píše:
stastna to zena
No a to podle te joginske definice jsem zajíc a on byl hřebec a šlo to
a ani dva porody to nezměnily, pac oba byly císařem.
nynější partner ma 16/4 a je to úplně skvělé, nestezuju si. Jen bohužel není na oral, resp ja jemu jo a on mne ne, takže orální aktivita z mé strany už je také velmi nízká…nějaká reciprocita byt musí…
Anonymní včera v 22:43
jenze muj partner me chce a umi uposkojit i jinak a hlavne je jeho kvality jako cloveka se tady s tim „chudakem“ nedaji srovnat ![]()
Poznala jsem jednoho fajn chlapa, věkově cca stejně, byl po rozchodu s bývalou ženou a měl i dítě. Líbil se mi moc, přitahoval mě, krásně mi voněl, co slíbil dodržel. Nicméně jsem si užívala jeho pozornosti, byl moc hodný, takový galatntní, fakt jsem si s ním připadala krásně…
V čem je teda rozdíl?, ten současný musí mít tedy svatozář dle toho co píšete o tom předchozím — ten malý penis sehrál klíčovou roli, ne že ne.
/ o tom slintání nemluvím, poprvé co o tom slyším /
@Anonymní píše:
jenze muj partner me chce a umi uposkojit i jinak a hlavne je jeho kvality jako cloveka se tady s tim „chudakem“ nedaji srovnat![]()
Poznala jsem jednoho fajn chlapa, věkově cca stejně, byl po rozchodu s bývalou ženou a měl i dítě. Líbil se mi moc, přitahoval mě, krásně mi voněl, co slíbil dodržel. Nicméně jsem si užívala jeho pozornosti, byl moc hodný, takový galatntní, fakt jsem si s ním připadala krásně…
V čem je teda rozdíl?, ten současný musí mít tedy svatozář dle toho co píšete o tom předchozím — ten malý penis sehrál klíčovou roli, ne že ne.
Ja třeba mela chlapa s relativně malým perem, který mne několikrát přivedl k orgasmu orálně před samotným zasunem, takže tam jsem velikost neřešila a vztah ztroskotal na tom, ze to byla drzgresle. Tak prvni rande platil oběd on, druhé rande byla večeře a zaplatila jsem ji ja ( úplně se tetelil blahem, kdyz došlo na placeni a ja jsem řekla, ze platím ja) a třetí rande jsme šli do KFC, kde si každy platil za sebe a po něm byl teda prvni a skvělý sex. Pak už do restauraci chodit nechtěl, nebo do kina no to ani omylem, hezky hupky dupky do pelisku si pěkné zasukat, ukončila jsem to v okamžiku, kdy jsem pronajímala byt za tržní nájemné v době, kdy on nějaký byt hledal a zřejmě si myslel, ze kdyz mne bude pravidelně osukavat, takže mu dam nájemné aspoň za polovinu ![]()
@Pesimista píše:
a v cem se to tedy tak tolik lisi, kdyz je tu jasna disproporce mezi pozadavky na rozmery
pro mně určitě v tom, že je to jen náhražka, technická záležitost… sice výsledek zaručen, ale nedá se to srovnávat… chybí tam jiné věci, které jsou podstatné pri sexu dvou živých lidí ![]()
@Anonymní píše:
jenze muj partner me chce a umi uposkojit i jinak a hlavne je jeho kvality jako cloveka se tady s tim „chudakem“ nedaji srovnat![]()
ano nakonec sehral ale ja jsem psala na zacatku ze me pak zaclo vadit to jak se choval jak mel potrebubu me kontrolovat, porad chtel byt se mnou milion sms denne co delam jak se mam. ja jsem docela vytizena v praci a pokud neopisu behem hodinu hned problem zda s nim mluvim atd, to by nevydrzel nikdo a ja zas takovej zoufalec nebyla abych s nim byla jen proto ze on chtel byt se mnou ![]()
ja jsem premyslela po tom co jsem zjistila jak je vybavenej zda to ma smysl a tehdy jeste mezitim nez zaclo to jeho stihacscti jsem si rekla ze ano ze do toho zkusim jit a dam tomu sanci proto jsem s nim do te postele pak jeste sla jenze to byla katastrofa.
muj nynejsi partner svatozar nema, jen jsme si proste ve vsem sedli, cekala jsem na nej 32 let
a obcas si rikam ze s nim jsem resp ze na nem ocenuju to jaky je i diky tomu jaky zabaky jsem pred nim musela polibit ![]()
@Anonymní píše:
diky tomu jaky zabaky jsem pred nim musela polibit
@Anonymní píše:
ano nakonec sehral ale ja jsem psala na zacatku ze me pak zaclo vadit to jak se choval jak mel potrebubu me kontrolovat, porad chtel byt se mnou milion sms denne co delam jak se mam. ja jsem docela vytizena v praci a pokud neopisu behem hodinu hned problem zda s nim mluvim atd, to by nevydrzel nikdo a ja zas takovej zoufalec nebyla abych s nim byla jen proto ze on chtel byt se mnou
ja jsem premyslela po tom co jsem zjistila jak je vybavenej zda to ma smysl a tehdy jeste mezitim nez zaclo to jeho stihacscti jsem si rekla ze ano ze do toho zkusim jit a dam tomu sanci proto jsem s nim do te postele pak jeste sla jenze to byla katastrofa.
muj nynejsi partner svatozar nema, jen jsme si proste ve vsem sedli, cekala jsem na nej 32 leta obcas si rikam ze s nim jsem resp ze na nem ocenuju to jaky je i diky tomu jaky zabaky jsem pred nim musela polibit
S tímhle se tě musím zastat, tadyto neustálé kontaktování, psaní, otravování atd. mě taky dokonale odradí a odradilo by mě to i od chlapa s normálním pérem. U mě to ve dvou případech po rozvodu způsobilo i to, že jsem vztah se dvěma muži, kteří se mi líbili a přčedtím zdáli fajn, utnula, ještě než došlo na první sex, protože tohle stíhačství prostě nesnesu a v tu chvíli mi už bylo jedno, co mají mezi nohama…
@káťa píše:
S tímhle se tě musím zastat, tadyto neustálé kontaktování, psaní, otravování atd. mě taky dokonale odradí a odradilo by mě to …
kdyz hodinu nedam o sobe vedet, uz mam dotaz, co se mnou je, takze bych mel mizet hodne daleko ![]()
Přidám svojí zkušenost z jednoho vztahu. První sex byl cca po necelém měsíci u dotyčné doma seděl jsem na gauči ona přišla položila mě na záda začla sundavat triko a rozepínat kalhoty, tak jsem jí nechal a během chvíle už jela orálek a dokončila až do konce. Chtěl jsem jí to za chvíli stejným způsobem vrátit, ale ona že dneska to nejde. Úplně stejně to bylo i ráno. Pak jsem odjel domu a ona jen napsala, promiň ale souložit s Tebou nebudu a víc se o tom bavit nechtěla. Já chtěl ale vědět proč, ať to řekne na rovinu. Napsal jsem pár sms bez odpovědi na to a ona ať už dám s tím pokoj a už ani o jiných věcech se bavit nechtěla a tím to vlastně skončilo. Mám ho menší podprůměr na dýlku, ale šířka bych řekl normál. Tak mě napadlo jako první, že tu velikost předem odepsala a s tím vztah skončila, mě samozřejmě ovlivnil ten blbej pocit nevědomosti proč.
Cca po roce jsme se potkali a že dáme kafe atd.,skončili jsme opět v posteli a ona, že jí to štve atd. ale že měla problémy tam dole a že vždy při sexu jí to bolí a často krvácí, tak říkám že se mnou by nemuselo a nakonec jsme to zkusili. Občas teda trochu krve bylo, ale jinak dobrý a hlavně orgasmy hned na poprví. A pak byl ten vztah delší dobu co se týká sexu bez problému, nakonec skončil kvůli jiným věcem. Mě jen dost mrzelo, že kdyby to tenkrát řekla hned v čem je problém, tak jsme si mohli užívat třeba o rok dýl a možná spolu byli dodnes, já nemusel v hlavě řešit tu velikost a proč a dost věcí by bylo jinak. Takže někdy je problém nějakej jinej než si člověk myslí a zbytečně to pak užírá, při tom je to v něčem jiným, když ale druhá strana nechce mluvit tak je to pak těžký.
@Anonymní píše:
ona že dneska to nejde. Úplně stejně to bylo i ráno.
DNESKA TO NEJDE, to bych jednoznacne chapal, ze DNES a jeste nejaky den navic proste nemohu, ale tohle, co pises, ze si zenska „odzkousi“ ptaka rukou nebo pusou to znam, zadna nikdy nerekla, proc uz nic dal nechce nebo se uz vubec nechce setkat, mozna, jak se domnivas ty, hledala kladrubskeho hrebce, a tim nejsem, ale nikdy jsem nad tim nijak moc nepremyslel, jestli to neni nahodou tim, ze se netrefil do spravnych mir jejich ocekavani nebeskych rozmeru, spise jsme si to vykladal tak, ze se prave v tomto ony zenske vyzivaly, mozna jsem se pletla vypadl z konkursu ![]()
ja chapu ze to je problem a ze za to nikdo nemuze, proto jsem mu nechtela ublizit a byt k nemu tak tvrda
bohuzel to neslo jinak. jak jsem psala, ten sex probehl dvakrat nebo trikrat a bylo to porad stejne a hrozne.
nevim, s nim bych ve vztahu byt nechtela. sex je pro me dulezity ale napriklad kdyby muj nynejsi partner z nejakeho duvodu nemohl tak bych s tim dokazala zit protoze on je proste ten nejlepsi chlap kteryho jsem poznala a v sexu neni hlavni jen ten jeho penis