Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
NO, taky se ráda kouknu… jde o to, který a jaký a tak… nedejbože abych v tom viděla cokoliv nechutného - no to tedy ne… a sorry, anonymně proto, že přítel (mimochodem, SUPER…) je poněkud pruďas a trochu žárlivej, tak co kdyby ![]()
A znáte tuhle? Na služebce v noci techtle i mechtle, sekretářka a šéf, ona sténá, vzdychá… aaaaaach bóóóže, jo, jo, už mi ho tam strč… on: ale už je tam jakou dobu!!! No téééééda, to je teda macek, pane vedoucí…
@Neliska píše:
@Pajaxxx no to je právě ono, co bych si počala s fotkou, kde je uříznutá hlava a nahé tělo
to mi připomíná, to jsem se za mých studentských let, jen tak pro zábavu dopisovala s jedním týpkem - dlouhá noc a učení mě nebavilo a on že mi pošle fotku, tak jako že já proč ne, no a on mi normálně poslal fotku, jak je celej nahej na nádražínahé bílé tělo výpravčího (už si nepamatuju, zda měl čepici či ne), ale fakt jako natvrdo mi poslal tuto fotku, přitom dle psaní s ním, jsem měla pocit, že byl úplně normální milej neúchylnej. Dost mě to tehdá vykolejilo a tak mám od té doby takovou pachuť vůči nahým chlapům. Což o to, když se jedná o umělecky nasvícené fotky, ale nahá postava na peroně s bleskem
no, pokud by neměl čepici, tak jak se s jistotou pozná, že byl výpravčí??? podle plácačky???
![]()
@aspagi píše:
jenom?
víc žena dlouhodobě nezvládne.
@káťa píše:tak tobě just obličej
Tak já jsem asi divná, ale mně se nazí chlapi líběj a směšný mi nepřipadaj.Jsem hrozně zvědavá a ráda si je prohlížím. A fotku @Pajaxxx bych klidně ráda shlédla nahatou bez obličeje. Mně nejde o to ho sbalit, obličej nepotřebuji
@Freudstein píše:
ale když pak vidí, jak nahý muž pochoduje někam do koupelny, připadá jí ten pohled v podstatě směšný.
No nevím, ale manželka říká, že mám dokonalý zadek a vetšinou když chci jít do koupelny tak se mě spíš chytí a mám problém ji setřást a ještě má většinou studené ruce…
A to ani nejsem pokrytý mužnou srstí, ani dokonale opálený, proste vůbec nic, jen surově nahý… a milenka dělala to samé… přitom jsem úplně obyčejný… no… kdyby posílaní fotek nebylo vizitkou úchyláků tak pošlem pro posouzení, ale už vidím ty reakce kdybych to opravdu udělal ![]()
@Pajaxxx
No nevím, ale manželka říká…
docela začínáš připomínat p. Colomba, kdo ví jestli nějaká je, když se neobáváš o ní tady takhle psát, nevím, jak by se tvářila, kdyby to tu četla
![]()
@Pajaxxx ale zvladne treba takova xena ty bych se bala i ja ![]()
@mvm no kdyby můj manžel četl, co to tady píšu, tak je asi ámen kámen ![]()
@Neliska
Tvé příspěvky bych řekl, že by prošly, ale jiné nevím nevím ![]()
např.
SlecnaSally
Ukecaná baba
2174 příspěvků 09.10.14 21:02
@Pajaxxx
Tebe mít občas doma by nebylo špatný ![]()
Můj Manžel, také patří k těm průměrnějším 16.5cm průměr asi 4.5. Myslela jsme si, že je to ok, do té doby co jsem poznala manželova přítele. Manželův přítel je o hodně větší, ale neznám jeho míry já ho neměřila
.Ale je o hodně větší a je to páradní rozdíl. Poprvý já z toho byla celá paf. To co jsem zažila s manželovým přítelem jsem s manželem nikdy nezažila. Nikdy bych nevěřila, že sex může být, až tak intenzivní. No nevím, asi jsem to dělat neměla, jak teď mám být spokojená s manželem? Po takové rozkoši?
@Maslena píše:
Můj Manžel, také patří k těm průměrnějším 16.5cm průměr asi 4.5. Myslela jsme si, že je to ok, do té doby co jsem poznala manželova přítele.
S tím si vůbec nezatěžujte hlavinku, protože jste s manželem nikdy spokojena nebyla.Jen zapadl na své místo v rovnici venku š. káníčko-doma zázemíčko.
@Therminal Earth píše:
S tím si vůbec nezatěžujte hlavinku, protože jste s manželem nikdy spokojena nebyla.Jen zapadl na své místo v rovnici venku š. káníčko-doma zázemíčko.
Ale byla, je užasnej Manžel i v posteli to bylo a je super, ale sex s velkým penisem je jiná dimenze. Velky penis je pro ženu velká rozkoš. Já se nechci o tuhle rozkoš ochuzovat, ale zároveň nechci ubližovat mému manželi.
Tak já jsem asi divná, ale mně se nazí chlapi líběj a směšný mi nepřipadaj.
Jsem hrozně zvědavá a ráda si je prohlížím. A fotku @Pajaxxx bych klidně ráda shlédla nahatou bez obličeje. Mně nejde o to ho sbalit, obličej nepotřebuji