Velikost penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
káťa
15.10.14 06:02

Tak já jsem asi divná, ale mně se nazí chlapi líběj a směšný mi nepřipadaj. ;) Jsem hrozně zvědavá a ráda si je prohlížím. A fotku @Pajaxxx bych klidně ráda shlédla nahatou bez obličeje. Mně nejde o to ho sbalit, obličej nepotřebuji ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.10.14 08:08

NO, taky se ráda kouknu… jde o to, který a jaký a tak… nedejbože abych v tom viděla cokoliv nechutného - no to tedy ne… a sorry, anonymně proto, že přítel (mimochodem, SUPER…) je poněkud pruďas a trochu žárlivej, tak co kdyby :-)

• Citovat
  • Upravit
727
15.10.14 08:09

A znáte tuhle? Na služebce v noci techtle i mechtle, sekretářka a šéf, ona sténá, vzdychá… aaaaaach bóóóže, jo, jo, už mi ho tam strč… on: ale už je tam jakou dobu!!! No téééééda, to je teda macek, pane vedoucí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
727
15.10.14 10:21
@Neliska píše:
@Pajaxxx no to je právě ono, co bych si počala s fotkou, kde je uříznutá hlava a nahé tělo :nevim:
to mi připomíná, to jsem se za mých studentských let, jen tak pro zábavu dopisovala s jedním týpkem - dlouhá noc a učení mě nebavilo a on že mi pošle fotku, tak jako že já proč ne, no a on mi normálně poslal fotku, jak je celej nahej na nádraží :nevim: nahé bílé tělo výpravčího (už si nepamatuju, zda měl čepici či ne), ale fakt jako natvrdo mi poslal tuto fotku, přitom dle psaní s ním, jsem měla pocit, že byl úplně normální milej neúchylnej. Dost mě to tehdá vykolejilo a tak mám od té doby takovou pachuť vůči nahým chlapům. Což o to, když se jedná o umělecky nasvícené fotky, ale nahá postava na peroně s bleskem :nevim:

no, pokud by neměl čepici, tak jak se s jistotou pozná, že byl výpravčí??? podle plácačky??? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elamiko
15.10.14 10:52

Holky pokud chcete videt fotku rad poslu.

• Citovat
  • Upravit
5847
15.10.14 11:28
@Pajaxxx píše:
3× denne?:D

jenom? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
15.10.14 15:53
@aspagi píše:
jenom? :mrgreen:

víc žena dlouhodobě nezvládne.

@káťa píše:
Tak já jsem asi divná, ale mně se nazí chlapi líběj a směšný mi nepřipadaj. ;) Jsem hrozně zvědavá a ráda si je prohlížím. A fotku @Pajaxxx bych klidně ráda shlédla nahatou bez obličeje. Mně nejde o to ho sbalit, obličej nepotřebuji ;)
tak tobě just obličej :D a neliske zbytek :D
@Freudstein píše:
ale když pak vidí, jak nahý muž pochoduje někam do koupelny, připadá jí ten pohled v podstatě směšný.

No nevím, ale manželka říká, že mám dokonalý zadek a vetšinou když chci jít do koupelny tak se mě spíš chytí a mám problém ji setřást a ještě má většinou studené ruce… :D A to ani nejsem pokrytý mužnou srstí, ani dokonale opálený, proste vůbec nic, jen surově nahý… a milenka dělala to samé… přitom jsem úplně obyčejný… no… kdyby posílaní fotek nebylo vizitkou úchyláků tak pošlem pro posouzení, ale už vidím ty reakce kdybych to opravdu udělal :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
15.10.14 17:04

@Pajaxxx :lol: :lol: :lol: hustej. Ale něco pravdy na tom bude 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mvm
223
15.10.14 17:13

@Pajaxxx
No nevím, ale manželka říká…

docela začínáš připomínat p. Colomba, kdo ví jestli nějaká je, když se neobáváš o ní tady takhle psát, nevím, jak by se tvářila, kdyby to tu četla :roll: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
15.10.14 18:06

@Pajaxxx ale zvladne treba takova xena ty bych se bala i ja :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2559
15.10.14 21:05

@mvm no kdyby můj manžel četl, co to tady píšu, tak je asi ámen kámen :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mvm
223
15.10.14 21:34

@Neliska
Tvé příspěvky bych řekl, že by prošly, ale jiné nevím nevím :nevim:

např.
SlecnaSally
Ukecaná baba ;) 2174 příspěvků 09.10.14 21:02
@Pajaxxx
Tebe mít občas doma by nebylo špatný :mrgreen:

:lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Maslena
20.10.14 15:32

Můj Manžel, také patří k těm průměrnějším 16.5cm průměr asi 4.5. Myslela jsme si, že je to ok, do té doby co jsem poznala manželova přítele. Manželův přítel je o hodně větší, ale neznám jeho míry já ho neměřila :).Ale je o hodně větší a je to páradní rozdíl. Poprvý já z toho byla celá paf. To co jsem zažila s manželovým přítelem jsem s manželem nikdy nezažila. Nikdy bych nevěřila, že sex může být, až tak intenzivní. No nevím, asi jsem to dělat neměla, jak teď mám být spokojená s manželem? Po takové rozkoši?

• Citovat
  • Upravit
20.10.14 16:52
@Maslena píše:
Můj Manžel, také patří k těm průměrnějším 16.5cm průměr asi 4.5. Myslela jsme si, že je to ok, do té doby co jsem poznala manželova přítele.

S tím si vůbec nezatěžujte hlavinku, protože jste s manželem nikdy spokojena nebyla.Jen zapadl na své místo v rovnici venku š. káníčko-doma zázemíčko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Maslena
20.10.14 17:09
@Therminal Earth píše:
S tím si vůbec nezatěžujte hlavinku, protože jste s manželem nikdy spokojena nebyla.Jen zapadl na své místo v rovnici venku š. káníčko-doma zázemíčko.

Ale byla, je užasnej Manžel i v posteli to bylo a je super, ale sex s velkým penisem je jiná dimenze. Velky penis je pro ženu velká rozkoš. Já se nechci o tuhle rozkoš ochuzovat, ale zároveň nechci ubližovat mému manželi.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová