Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pesimista
jediná věta od ženy dokáž potěšit a zároveň dost hodně na..at : „tak jsem včera zjistila, že soused ho má ještě menšího než Ty“
![]()
@mvm píše:
@Pesimista
jediná věta od ženy dokáž potěšit a zároveň dost hodně na..at : „tak jsem včera zjistila, že soused ho má ještě menšího než Ty“![]()
tak to je perfektni
@Pesimista píše:
tak to je perfektni
jo, na rozmlácení půlky bytu ideální výrok ![]()
Klucííí, já jsem pro, založit tuto diskusi o ženách, mě osobně by to zajímalo, jak vy zase vidíte ženy.
A celkové to jako rozebrat. Co by měla mít vaše žena snů a tak. Jako, že bych se pod vašima radama stala žena snů. Někdy mi fakt přijde, že po pár letech už vám stačí jen navařeno a doma klid, prostě žádné konflikty a žrádýlko ![]()
@Neliska píše:
Klucííí, já jsem pro, založit tuto diskusi o ženách, mě osobně by to zajímalo, jak vy zase vidíte ženy.![]()
mam p[ocit, ze na to tu neni dost panu, aby se z toho dal udelat statisticky representativni vzorek nebo prehlednout nejake representativni spectrum nazoru
@Neliska píše:
Klucííí, já jsem pro, založit tuto diskusi o ženách, mě osobně by to zajímalo, jak vy zase vidíte ženy.A celkové to jako rozebrat. Co by měla mít vaše žena snů a tak. Jako, že bych se pod vašima radama stala žena snů. Někdy mi fakt přijde, že po pár letech už vám stačí jen navařeno a doma klid, prostě žádné konflikty a žrádýlko
My chlapi to máme jednodušší, nejsme tak vybíraví. Pokud není patologicky ohyzdná, nebo obézní a je ochotná podržet, tak má 100 bodů.
A jinak samozřejmě, základ je plný žaludek a prázdné koule. Pak je doma klid.
@Chlap74 co to kurňa je a proč je to dole zahnuté?
A hlavně to je umělé…v tom nejedu ![]()
@Chlap74 já nepotřebuju používat okurky
Beru jen živé exponáty homo sapiens sapiens ![]()
@Chlap74 mno, otázkou je, jaké okurky. Takové kornišony fakt neee ![]()
@Tinuvien píše:že by protože jsou moc kyselý?
@Chlap74 mno, otázkou je, jaké okurky. Takové kornišony fakt neee
jsem si vzpoměl na jeden vtip, ale nemám odvahu ho sem na dámské fórum dát