Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Maslena píše:
Což ženy za to můžou, že větší penis je lepší?
Mě samotný je to divné proč to příroda, tak zařídila.
nic divneho, jen lid ejsou lini se parovat „svuj k svemu“, do kazde dirky je ta spravna nit a na kazdou nit se najde to spravne ousko jehly, tak co, jen se trosku namahat
@Pesimista
Jinak řečeno, mám si hledat partnerku podle její velikosti tam dole? Ale co když se mi celkově jinak líbí a vyhovuje / povahou např. / zrovna taková ( nejeden případ ),se kterou to pak dole nesedí?
Venetia
Myslím, že vzhled tam dole žádnej chlap moc neřeší, pokud teda ženská nemá klín vzhledově z roku 1960 ![]()
No a co se týká velikosti co chceš slyšet? Když si člověk u toho vzpomene na výrok " a drž se při straně frajere, ať z toho taky něco máš " tak to samozřejmě moc k smíchu neni. ![]()
@mvm píše:
@Pesimista
Jinak řečeno, mám si hledat partnerku podle její velikosti tam dole? Ale co když se mi celkově jinak líbí a vyhovuje / povahou např. / zrovna taková ( nejeden případ ),se kterou to pak dole nesedí
Inu, život je otázkou priorit. Ne nadarmo se říká „Někdo má rád holky, jiný zase vdolky“. Pro někoho je důležitější u partnera (partnerky) hlava, pro jiného pohlaví. Je na každém, co si vybere a čemu dá přednost (většinou jde samozřejmě o kompromis).
@neanonymní
většina Ti poví, že jak to nefunguje v sexu, tak to jde časem stejně do haj… nebo končí nevěrou ![]()
To je ale pravda, on je to často takový únik od reality a když to nefunguje, frustrace se prohlubuje.
@Pesimista píše:
nic divneho, jen lid ejsou lini se parovat „svuj k svemu“, do kazde dirky je ta spravna nit a na kazdou nit se najde to spravne ousko jehly, tak co, jen se trosku namahat
mozna nejsou lini, ale fyzicka shoda bohuzel nestaci.. casto jsou tam pak jine problemy a vztah se rozpadne
@mvm píše:
@Pesimista
Jinak řečeno, mám si hledat partnerku podle její velikosti tam dole? Ale co když se mi celkově jinak líbí a vyhovuje / povahou např. / zrovna taková ( nejeden případ ),se kterou to pak dole nesedí?Venetia
Myslím, že vzhled tam dole žádnej chlap moc neřeší, pokud teda ženská nemá klín vzhledově z roku 1960
No a co se týká velikosti co chceš slyšet? Když si člověk u toho vzpomene na výrok " a drž se při straně frajere, ať z toho taky něco máš " tak to samozřejmě moc k smíchu neni.
Coz celkem vylucuje tady oblibenou hlasku, ze kazda zenska je vzrusiva nejakych x cm na zacatku a dal to nehraje roli… takze velikost penisu neni rozhodujici
Řekl bych, že chlapi velikost a tvar ženského pohlaví vůbec neřeší, maximálně množství a velikost ochlupení (ale to je snadno řešitelné). Já jsem to teda nikdy neřešil. Pipka je už sama o sobě rajcující věc a nejhezčí na ní je to, že je mi vůbec k dispozici. ![]()
To je podle mě spíš výsada žen, řešit velikost a tvar partnerova pohlaví.
No tak já bych hlavně řekla, že velikost péra neřeší ani tak ženy, jako sami muži.
Já nejsem nikterak náročná a nepotřebuji mít v sobě 20 cm kládu, abych se vzrušila, takže já jsem fakt o velikosti údu mých partnerů v posteli nikterak nepřemýšlela. Možná i proto, že jsem extrémy směrem dolů zažila jen dva, z toho s jedním z nich jsem vůbec nezamýšlela vážný vztah. S těmi jsem prostě ve vztahu nepokračovala a s ostatními jsem nějaký ten cm + nebo - neřešila. Důležitější je chuť, nadrženost, sebevědomí a samozřejmě abychom si sedli povahově a jako lidé.
@mvm píše:
@Neliska
Silikonový implantát by určitě nefungoval tak jak má, myslím erekci a v tom je ten problém, penis je díky schopnosti erekce a ejakulace mnohem složitější „zařízení“ a asi proto zatím nikdo nepřišel na to, jak ho trvale a hlavně bez rizika poškození zvětšit.
Jinak pokud by ta možnost existovala, byla bezpečná a nestála třeba půl. mega tak určitě jo.Jak už jsem psal, až to někdo vymyslí bude miliardář.
sel bys do toho?
@Maslena píše:
No, tak to jsem se zase pobavila! Ten kdo je bez hříchu, ať hodí první kamenem. Proč vás chlapy to, tak dráždí pokud žena řekne, že větší penis je lepší? Což ženy za to můžou, že větší penis je lepší?
Mě samotný je to divné proč to příroda, tak zařídila.
A vetsi penis je lepsi?
neni ![]()
@káťa píše:
No tak já bych hlavně řekla, že velikost péra neřeší ani tak ženy, jako sami muži.
Já nejsem nikterak náročná a nepotřebuji mít v sobě 20 cm kládu, abych se vzrušila, takže já jsem fakt o velikosti údu mých partnerů v posteli nikterak nepřemýšlela. Možná i proto, že jsem extrémy směrem dolů zažila jen dva, z toho s jedním z nich jsem vůbec nezamýšlela vážný vztah. S těmi jsem prostě ve vztahu nepokračovala a s ostatními jsem nějaký ten cm + nebo - neřešila. Důležitější je chuť, nadrženost, sebevědomí a samozřejmě abychom si sedli povahově a jako lidé.
Takže jsi velikost řešila. ![]()
@Doctus píše:
@Maslena
Mě zase pobavil váš příspěvek, neboť píšete jako hotentót. Takový člověk může mít i 5 akademických titulů, což ve vašem případě asi nebude příliš reálné, ale pokud nedokáže napsat správně pár souvětí, degraduje se na úroveň jedince s mírnou až středně těžkou mentální retardací. Na druhou stranu se mnohým fakultám říká tramvajové, tedy že je dokončí ten, koho nesrazí tramvaj, což by vysvětlovalo více titulů i u nepříliš rozumem obdařeného člověka. Jen tak na okraj, řekněte ženě s vaginismem, že větší penis je lepší, a ukamenuje vás.
Jsi docela vtipný! Ale to ženám, asi těžko bude stačit, že jo? Duvtipností, asi těžko uspokojíš ženskou na úrovni skutečného muže s velkým penisem.
@Jabadabadu píše:
Takže jsi velikost řešila.
No tak samozřejmě, pokud se bavíme o výrazném podprůměru.
Jinak jsem svým příspěvkem hlavně chtěla říct, že v nějakém normálním rozmezí centimetry nahoru dolů neřeším, tam řeším povahu a kompatibilitu se mnou. Pokud už je to výrazný podprůměr, který bych v sobě ani necítila, či mě vůbec nedokázal uspokojit, tak v tom nepokračuji, asi jako každý. To se ale může stát i s normálním rozměrem, že je chlap třeba natolik vlažný či nemotorný, že svou partnerku nedokáže uspokojit a vztah nepokračuje, to přece není jen o velikosti ![]()
Však ty jako chlap bys taky nebyl se ženou, která by tě v posteli nevzrušovala (z jakéhokoli důvodu)
@Maslena
No… dyslektičku bych si za partnerku nikdy nevybral. A výbavu mám nadprůměrnou, takže tvá premisa o muži s menším nějak nevychází. Styl vašeho psaní je trestuhodný, bohužel nemůže být každý v druhé polovině výběrového souboru hodnot pro inteligenci.