Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pesimista hm…podle těch rozměrů a množství tekutiny soudím, že úd plejtváka bude možná i větší, než dotyčná, která by s ním chtěla něco mít, ne?
@Tinuvien píše:
@Pesimista hm…podle těch rozměrů a množství tekutiny soudím, že úd plejtváka bude možná i větší, než dotyčná, která by s ním chtěla něco mít, ne?
ze by sadistka? ![]()
@káťa píše:
To nevíš, že na téhle diskusi napsat, že se ti to s velkým líbí víc, než s malým, je přímo kacířské a všichni (hlavně muži) tě tu za to budou kamenovat???
To, že je to s větším příjemnější než s menším je jasné a chápu, ale to, že podvádíš manžela s jeho kamarádem je hnus fialovej, ale o tom tahle diskuse není.
no tak dle me 16.5 co psala ze ma manzel nenicuz tak maly pro me akorat s vetsim to u me treba fakt boli a to sem mela i chlapka s pres 20cm a hruza des
@káťa píše:
To nevíš, že na téhle diskusi napsat, že se ti to s velkým líbí víc, než s malým, je přímo kacířské a všichni (hlavně muži) tě tu za to budou kamenovat???
To, že je to s větším příjemnější než s menším je jasné a chápu, ale to, že podvádíš manžela s jeho kamarádem je hnus fialovej, ale o tom tahle diskuse není.
pořád si myslím, že ten příspěvek psal chlap /a možná se dá i tipnout kdo / a i kdyby ne, tak jsem nikdy za podobný výrok nikoho nekamenoval, kord když je to tak jasné, že je to lepší s větším než s menším, akorát teď koukám, že i 16,5 je považováno za menší, takže ve finále je za menší asi všechno pod 20 a to jeden známej se chlubí kudy chodí, že ho má obra 19, mu budu muset říct, že je to považováno za menší,, ne promiň už si z toho dělám jen pjdel
![]()
pokud to psala fakt ženská, tak ať od manžela radši kvůli 5 cm uteče k jeho kamarádovi, než z něj dělat vola,, nedávno byl podobný „případ“ u jiné diskuze a to se člověk teda docela diví co všechno se děje.
Podvádění manžela kvůli většímu č… je teda padlý na hlavu
manžel jí může klidně pomoct gumákem nebo zmíněnou okurkou, když jí je 16.5 cm málo. Já měla také možnost zkusit různé velikosti a mě tedy menší nevadí, protože se mi lépe vejde např. do pusy a,,ehm,, tam taky
a ještě s jeho kamarádem?
to je provokace! To má manžel asi hodně blbýho kamaráda.
Když už si to napsala tak pro doplnění, co je u Tebe menší? ![]()
@mvm píše:
pořád si myslím, že ten příspěvek psal chlap /a možná se dá i tipnout kdo / a i kdyby ne, tak jsem nikdy za podobný výrok nikoho nekamenoval, kord když je to tak jasné, že je to lepší s větším než s menším, akorát teď koukám, že i 16,5 je považováno za menší, takže ve finále je za menší asi všechno pod 20 a to jeden známej se chlubí kudy chodí, že ho má obra 19, mu budu muset říct, že je to považováno za menší,, ne promiň už si z toho dělám jen pjdel![]()
pokud to psala fakt ženská, tak ať od manžela radši kvůli 5 cm uteče k jeho kamarádovi, než z něj dělat vola,, nedávno byl podobný „případ“ u jiné diskuze a to se člověk teda docela diví co všechno se děje.
Já si nemyslím, že 16,5/4,5 cm je „menší“, pro mě by to bylo tak akorát a v podstatě ideální, ale pro přispěvovatelku, která psala, že je to mnohem menší než manželův kamarád, to asi menší je… ![]()
Podvádět manžela s jeho kamarádem, to už je na další diskusi
až to praskne, pravděpodobně nebude mít do budoucna ani jednoho, ale to je její boj, on se zase nějaký č…najde
@Tinuvien píše:
udavana delka je 6 metru (slovy, sest metru
)
Asi zalozim tema pro pany, aby se nam tu vyzpovidali, jak vnimaji zenske organy lasky, ze dve zenske ji nemaji stejnou, dokonce ani podobnou, ale je tu malo panu, aby to bylo trosku vypovidajici
vy zenske to mate jednoduche, staci vam na to nejake pravitko, kousek krejcovskeho metru, proipadne nejaka drobnejsi meridla
a mate vysledky, opacne to je asi trosku slozitejsi ![]()
@Tinuvien píše:
@Pesimista ty voe…no fuj. To je naprosto ne**katelný
neboj, to je jen v erekci ![]()
@mvm píše:pokud to psala fakt ženská, tak ať od manžela radši kvůli 5 cm uteče k jeho kamarádovi, než z něj dělat vola,, nedávno byl podobný „případ“ u jiné diskuze a to se člověk teda docela diví co všechno se děje.
znas ten for, prijde chlapek domu a povida, nase sekretarka mela dnes zase kratsi sukne, je to malickost, ale potesi to, druhy den prijde domu a vidi, ze zena je nejaka vysmata, pta se ji, co, ona povida, byl tu dnes instalater a mel ho o takovy kousicek, ukazala prsty asi 2 centimetry, vetiho, je to malickost, ale potesi to
, tak tech 5 centaku uz snad stoji zato,, nekaz mu radost