Velikost penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3232
12.10.14 14:00
@Venetia píše:
to jsme ve shodě… raději dřív než to zbytečně protahovat.. ono to není jen o velikost, ale také o vzájemném naladění atd atd

kdyz tak o tom premyslim, on je to pro ty hochy aswi problem, kdyz se chlap nejak sparuje s vetsinou zesnkych, asi si neumi predstavit, ze kdyz jemu nevyhovuje ctvrtina (jsou vetsi), tak jinemu nevyhovi 9 z 10 nebo jeste horsi pomer pro jeho malickost, ale kdyz to vi, tak by z toho nemel delat tragedii a zkouset proste dal, pokud ma rozum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106367
12.10.14 14:03
@Pesimista píše:
kdyz tak o tom premyslim, on je to pro ty hochy aswi problem, kdyz se chlap nejak sparuje s vetsinou zesnkych, asi si neumi predstavit, ze kdyz jemu nevyhovuje ctvrtina (jsou vetsi), tak jinemu nevyhovi 9 z 10 nebo jeste horsi pomer pro jeho malickost, ale kdyz to vi, tak by z toho nemel delat tragedii a zkouset proste dal, pokud ma rozum

shoda v této oblasti je základ samozřejmě v souladu s přitažlivostí partnera i v tom duševním směru. Pokud to neklape už od začátku, tak na nějaké postupné vyladění neveřím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3232
12.10.14 15:18
@Venetia píše: … na nějaké postupné vyladění neveřím.

tak na to ja take neverim, spis na tu prvotni pritazlivost a soulad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.10.14 19:13
@Venetia píše:
jaký je průměr je úplně jedno.. úplně zbytečná námaha něco takového zjištovat…k čemu to je? Měla bych z toho jako ženská vyvodit, že 13 je průměr, tak mi to musí vyhovovat?

Otázka je proč je takový rozdíl mezi např. Evropou a Ásií, jsou v Ásii rozené děti podstatně menší než v Evropě? asi ne to znm. že by asiatky měli mít zhruba stejně velké a přizpůsobivé vagíny jako evropanky. A v Ásii se rodí nejvíc lidí takže tamním ženám poněkud /menší/ muži vůbec nevadí, takže by i češky s tím taky neměli mít takový problém, kdyby tady nic průměrně většího, než v Ásii k mání nebylo to teda čistě teoreticky. Prakticky bychom už ale asi vymřeli. :?

• Citovat
  • Upravit
káťa
12.10.14 19:26

Já souhlasím s tím tvrzením, že sexuální soulad je základ, na kterém se stafví zbytek vztahu a pokud to v tom neklape, je lepší to ukončit dříve než později…

A také souhlasím s tvrzením, že většina žen je s velikostí M svých chlapů spokojená, zatímco chlapi to stále řeší a chtěli by je mít větší…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
12.10.14 19:56
@káťa píše:
Po pravdě, já si to o sobě nemyslím. A znám spoustu žen s malými či nepěknými prsy, které by si přály prsa jiná (větší, pevnější, hezčí atd.), ale neznám žádnou, které by z toho kompletně hráblo v tom směru, že by se ničím jiným pomalu nezabývala, stále si je prohlížela a přeměřovala, všechny své vztahové neúspěchy na to svalovala a byla kvůli tomu nešťastná a zapšklá do konce života - což u mužů s menšími péry bohužel bývá krutá realita, viz. jejich reakce na emimi…

jak velká a tvarovaná prsa narostou je asi dáno stejným nebo podobným principem jako velikost penisu tzn. geny a pod. U sexu ale penis hraje klíčovou roli, prsa oproti tomu skoro žádnou a každej chlap chce být od přírody ten co nejlepší samec a svůj penis vnímá už brzo ve svém životě jako hlavní předpoklad k tomu, aby tím dobrým samcem byl. Většině je to asi jedno když má 16 nebo 18 horší je třeba už 14 a s každým cm míň je to horší a od 11 dolu hotové peklo na zemi :cert: :?,jak ze strany ostatních mužů tak i většiny žen.
A prsa se dají plasticky zvětšit a různě tvarovat, penis ne to je ta největší nespravedlivost pokud porovnáváte tyto věci. :|

• Citovat
  • Upravit
2559
12.10.14 20:15

Jak já to taky čtu ty vaše příspěvky, tak se nějak vůbec nedivím, že se tolik lidí rozchází a rozvádí, nevím, ale je zázrak, že si vůbec nějací dva vyhovují, když je tolik možností, proč se rozejít, je mi z toho smutno. Dneska se dle mého lidí rozcházejí kvůli malichernostem. A to dle mého, že má kluk 10-13 cm, malichernost je. Dneska každá hledá prince na bílém koni a kluci holku na chlubení, už se nedivím, že je tolik lidí singl, jsme zblblí z filmů. No u sebe už to neřeším, protože jsem štastně vdaná, ale co naše děti, co vše budou řešit u svých protějšků, když to takhle půjde dál. Tohle jsou blbosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106367
12.10.14 21:57
@Neliska píše:
Jak já to taky čtu ty vaše příspěvky, tak se nějak vůbec nedivím, že se tolik lidí rozchází a rozvádí, nevím, ale je zázrak, že si vůbec nějací dva vyhovují, když je tolik možností, proč se rozejít, je mi z toho smutno. Dneska se dle mého lidí rozcházejí kvůli malichernostem. A to dle mého, že má kluk 10-13 cm, malichernost je. Dneska každá hledá prince na bílém koni a kluci holku na chlubení, už se nedivím, že je tolik lidí singl, jsme zblblí z filmů. No u sebe už to neřeším, protože jsem štastně vdaná, ale co naše děti, co vše budou řešit u svých protějšků, když to takhle půjde dál. Tohle jsou blbosti.

Podle mně to blbost není..protože soulad v sexu je základ vztahu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2559
12.10.14 22:24

@Venetia podle mého je základ naprosto v něčem jiném, ale je to dle mého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106367
12.10.14 22:48
@Neliska píše:
@Venetia podle mého je základ naprosto v něčem jiném, ale je to dle mého.

samozřejmě.. každý vycházíme ze svých zkušeností

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1091
12.10.14 23:00
@Neliska píše:

dobře řečeno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.10.14 01:24

@Arturus
ano celkově ten příspěvek vypadá velmi dobře :potlesk:,otázka je, jestli dotyčná v životě měla chlapa s p. uvedených rozměrů ono se totiž to lehko říká, ale něco jinýho je s tím žít. Když máte např. s 12,5 cm zkušenost, že většina žen se na to minimálně moc netváří nebo rovnou v tom nepokračuje, tak pak je to sice hezký ten příspěvek číst, ale v životě houby platný. :pocitac:
A jak to budou řešit vaše děti? resp. dcery věřím, že úplně stejně, nevím co se uvádí v anatomii na základní škole, ale s dnešní dostupností erotiky na netu je to zbytečný někde psát, že normál je např. 12-18 cm, když většině žen vyhovuje nejvíc okolo těch cca 17 cm.
Někdo tu psal najít si míň náročnou ženu, pěkná blbost když já sám to mám rád hodně. Podle čeho to tam nahoře rozdělujou? :nevim: :nevim:
Každopádně mi to hodně negativně už někdy od 16let ovlivňovalo život. :|
A vůbec nejlepší je, když to pak někdo s radostí rozhlašuje všude to je pak opravdu na :pocitac: :zed:

• Citovat
  • Upravit
2559
13.10.14 02:06

Mám známou, která měla fakt hooooodně chlapů a od ní čerpám informace :-), a u ní je nejdůležitější asi toto: velikost nějak neřešila, prej normálně do ruky a trochu převyšoval, ani neví, kolik by měl měřit, ale důležité bylo: širší, nejlépe obřezanej (že hodně žen nesnáší tu kůži přes - že je to odpuzuje) a tím spojenou hygienu, to je zžejmě nejdůležitější :oops:, no a pak celkový sexepíl, to souvisí se sebevědomím, sexuálně chtivej sebevědomej chlap prostě něco vyzařuje něco jiného, než ten, co s tím jde opatrně zamindrákovaně s předchozí omluvou, že ho má malýho :nevim: a potom technika, tak nevím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
elamiko
13.10.14 02:26

Přijde chlap do bordelu
a sleduje, jak to tam funguje.
Jeden host křikne: „Dvacet!“ a všechny se na něj vrhnou a poperou se o něj. Druhej křikne „Patnáct!“, a pár ženských po něm taky vyběhne.
Náš host se tedy odhodlá a křikne: „Osm!“
Nic.
„Osm!“
Zase nic.
„Osm!!!“
Slitovala se jedna postarší pracovnice a vzala si ho na pokoj. Za půl hodiny vylezla po čtyřech a říká: „Pro příště se u nás hlásí délka. Ne průměr!!!“

• Citovat
  • Upravit
8
13.10.14 03:54

Tak jak si to tu čtu tak si říkám šmarjá to, ale musím být zamindrákovaný. Zamindrákovaný nejsem, nemám ho z těch nejdelších vím co s ním mám dělat tak, aby to partnerce vyhovovalo. Občas se zeptám jestli s tím nemá problém a nemá. Větší průšvih bych řekl je čas kdy přítelkyně je na mateřské plus starší dítko doprovázet do školy. Večer padne v devět deset ráno vstane už v pět. takže najít si na sebe čas vyžaduje trochu organizace od odvezení dítka do školy autem přes udělání všeho co leží jako prádlo do pračky vyhodit plínky do velkého koše umýt nádobí, když se to sečte je z toho potřebná hodinka volna která by jinak byla zabitá když děti usnou prací. Takže taky problém je spíš délka dojíždění do školy než moje délka penisu :D. Takže asi jsem vyjímka, ale to je snad poprvé co řeším, že si myslím, že jej mám menšího za to širšího což bývalým partnerkám i té stávající vyhovovuje víc než ta délka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová