Velikost penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Electrolux_EHM_4400
10.10.14 17:20
@Anonymní píše:
Myslím, že to tím, že ho má malýho /neuvedla jste kolik cca jestli nějaký extrém nebo míň než jste zvyklá/ přece jen bylo, pokud to sám víc než měsíc nezkusil, tak nejspíš proto, že si předem nevěřil a jestli proto neměl ženskou kdo ví jak dlouho, tak je normální že byl hotovej do pěti minut, a to samý i podruhý. To trvá mnohem dýl než ta přecitlivělost otupí. Tak taky proto to nechtěl vzdát tak brzo. Kdyby jste mu hned řekla, že máte ráda i jiný věci, tak by se určitě snažil.A to slintání?,to by se asi nelíbilo žádný.

Pardon, ale na prvni sex se nechodi s nabitou pistoli :mrgreen: Jeho chyba, byl to bambula :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.10.14 17:29

@Electrolux_EHM_4400
psala, že byli na nějaký akci, možná ani nepočítal, že k tomu dojde :nevim: něco vypili a už musel jít :) a jak do toho chlap sám tak dlouho nejde, tak je skoro jasný že má nějaký problém se sexem

• Citovat
  • Upravit
3232
10.10.14 17:48
@Venetia píše:
hlavně se to nedá srovnavat… je to něco úplně jiného

a v cem se to tedy tak tolik lisi, kdyz je tu jasna disproporce mezi pozadavky na rozmery :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.10.14 17:54
@Anonymní píše:
Přidám i svou zkušenost…

Další nadpozemské dopoledne v království jedinečnosti okamžiku. Princezna Já zas trhá-mučí kopretinku jen tak po radost slintá-neslintá-voní-nevoní. Srdce minulou křivdou kamení temnou empatii do žil pumpuje.Sv.Petr do vysílačky hlásí-Ach Bože další anděl sestřelen. Dno to pánevní prokletý-rozjetý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.14 18:00
@Pesimista píše:
Zajimalo by me, co se tu seslo za zenske, myslim tim na jejich rozmery, nejprodavanejsi dilda jsou v rozmerech 10-15 centimetre aktivni delky a 2,5 az 3,5 centimetru prumeru/sirky, tak jak to s temi vasimi dirkami vlastne je?

podle mě tohle není pravda, a tedy kolik % z celkový délky dilda je aktivní délka?

• Citovat
  • Upravit
3232
10.10.14 18:54
@Anonymní píše:
kolik % z celkový délky dilda je aktivní délka?

to nevim, kolik %, ale u nekterych to je v popisu taxativne uvedeno, kolik to ma celkem a kolik se zasouva, takze z toho to vychazi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.14 20:00

Bylo to tak 5cm :( jako fakt ani do ruky nesel chytit a to mel erekci…kdyz jsem to pakvidela v klidu tak fakt chudak :(
Anonym k romu z te akce

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.10.14 20:32
@Anonymní píše:
Bylo to tak 5cm :( jako fakt ani do ruky nesel chytit a to mel erekci…kdyz jsem to pakvidela v klidu tak fakt chudak :(
Anonym k romu z te akce

no tak to si mu to ani říkat nemusela, že se rozházíte proto, že ho má malýho - to on sám moc dobře věděl, 5 cm penis v erekci to je asi jako, kdyby měla ženská prsa, jen jako pověstnou lentilku jen bradavku /malou/ a nic, teď si vem, že ten chlap za to fakt nemůže a ani prej nijak zvětšit to nejde. Nepřeháníš? říkala si, že měl dítě, to snad ani nejde s pěti cm, nedávno tu jiná psala o velikosti průměrného palce na ruce v erekci to je cca to samý a TA DOTYĆNÁ PSALA ŹE BY DO VZTAHU s ním i tak šla - stejně :nevim: :nevim: :nevim:
 /Z/

• Citovat
  • Upravit
4918
10.10.14 20:36

Tak vědci už konečně vypěstovali lidský penis, tak si bude moct každý vybrat jaký libo :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.14 20:42

@BAZÁREK ANGIE
8o 8o 8o jo půjdu do penismarketu a řeknu dejte mi ten 22 /6 a za 14 dní reklamovat a vyměnit za 14 /4,že ta slonice se proměnila v gazelu OMG :zed: :lol: a ať mi vrátí rozdíl peněz v ceně :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
4918
10.10.14 20:43
@Anonymní píše:
@BAZÁREK ANGIE
8o 8o 8o jo půjdu do penismarketu a řeknu dejte mi ten 22 /6 a za 14 dní reklamovat a vyměnit za 14 /4,že ta slonice se proměnila v gazelu OMG :zed: :lol: a ať mi vrátí rozdíl peněz v ceně :jazyk:

Tak pro někoho krásná představa, bohužel nebo bohudík nereálná :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.10.14 20:55
@Pesimista
@Pesimista píše:
to nevim, kolik %, ale u nekterych to je v popisu taxativne uvedeno, kolik to ma celkem a kolik se zasouva, takze z toho to vychazi

no dejme tomu, že ženská dlaň má na šířku tak 10cm max. a tím to drží a zbytek jde do vnitř takže, při celkové délce vibrátoru 22cm to vycází tak na max. těch 15 cm - to by možná tak nějak odpovídalo, ale praxe je určitě jiná

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.10.14 21:33
@Anonymní píše:
no tak to si mu to ani říkat nemusela, že se rozházíte proto, že ho má malýho - to on sám moc dobře věděl, 5 cm penis v erekci to je asi jako, kdyby měla ženská prsa, jen jako pověstnou lentilku jen bradavku /malou/ a nic, teď si vem, že ten chlap za to fakt nemůže a ani prej nijak zvětšit to nejde. Nepřeháníš? říkala si, že měl dítě, to snad ani nejde s pěti cm, nedávno tu jiná psala o velikosti průměrného palce na ruce v erekci to je cca to samý a TA DOTYĆNÁ PSALA ŹE BY DO VZTAHU s ním i tak šla - stejně :nevim: :nevim: :nevim:
/Z/

ja mu to ale rikat nechtela donutil me k timu svym stihacstvim uz jsem nevedela jak se ho zbavit. nicmene ani toto moc nepomohlo :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.10.14 21:34
@Anonymní píše:
ja mu to ale rikat nechtela donutil me k timu svym stihacstvim uz jsem nevedela jak se ho zbavit. nicmene ani toto moc nepomohlo :(

dite mel ale kdo vi zda bylo jeho… zena ho pry dost dlouho podvadela.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.10.14 21:48

Jasně že to nepomohlo, protože on to ví sám, že to bylo kvůli tomu a neřekla jste mu nic nového - on si pamatuje hlavně ten první skvělý měsíc, kdy mu bylo dobře.
tohle je opravdu velkej problém, u ženský nemít např. žadný prsa je hodně blbý, ale mít takhle malej penis je pro chlapa daleko horší v podstatě neřešitelný, právě proto mě zaujalo, že jiná anonymka tu psala, že by do vztahu i tak šla otázka je asi na jak dlouho :nevim: :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová