Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Electrolux_EHM_4400
psala, že byli na nějaký akci, možná ani nepočítal, že k tomu dojde
něco vypili a už musel jít
a jak do toho chlap sám tak dlouho nejde, tak je skoro jasný že má nějaký problém se sexem
@Venetia píše:
hlavně se to nedá srovnavat… je to něco úplně jiného
a v cem se to tedy tak tolik lisi, kdyz je tu jasna disproporce mezi pozadavky na rozmery ![]()
@Anonymní píše:
Přidám i svou zkušenost…
Další nadpozemské dopoledne v království jedinečnosti okamžiku. Princezna Já zas trhá-mučí kopretinku jen tak po radost slintá-neslintá-voní-nevoní. Srdce minulou křivdou kamení temnou empatii do žil pumpuje.Sv.Petr do vysílačky hlásí-Ach Bože další anděl sestřelen. Dno to pánevní prokletý-rozjetý.
@Pesimista píše:
Zajimalo by me, co se tu seslo za zenske, myslim tim na jejich rozmery, nejprodavanejsi dilda jsou v rozmerech 10-15 centimetre aktivni delky a 2,5 az 3,5 centimetru prumeru/sirky, tak jak to s temi vasimi dirkami vlastne je?
podle mě tohle není pravda, a tedy kolik % z celkový délky dilda je aktivní délka?
@Anonymní píše:
kolik % z celkový délky dilda je aktivní délka?
to nevim, kolik %, ale u nekterych to je v popisu taxativne uvedeno, kolik to ma celkem a kolik se zasouva, takze z toho to vychazi
Bylo to tak 5cm
jako fakt ani do ruky nesel chytit a to mel erekci…kdyz jsem to pakvidela v klidu tak fakt chudak ![]()
Anonym k romu z te akce
@Anonymní píše:
Bylo to tak 5cmjako fakt ani do ruky nesel chytit a to mel erekci…kdyz jsem to pakvidela v klidu tak fakt chudak
Anonym k romu z te akce
no tak to si mu to ani říkat nemusela, že se rozházíte proto, že ho má malýho - to on sám moc dobře věděl, 5 cm penis v erekci to je asi jako, kdyby měla ženská prsa, jen jako pověstnou lentilku jen bradavku /malou/ a nic, teď si vem, že ten chlap za to fakt nemůže a ani prej nijak zvětšit to nejde. Nepřeháníš? říkala si, že měl dítě, to snad ani nejde s pěti cm, nedávno tu jiná psala o velikosti průměrného palce na ruce v erekci to je cca to samý a TA DOTYĆNÁ PSALA ŹE BY DO VZTAHU s ním i tak šla - stejně
![]()
/Z/
Tak vědci už konečně vypěstovali lidský penis, tak si bude moct každý vybrat jaký libo
.
@BAZÁREK ANGIE
jo půjdu do penismarketu a řeknu dejte mi ten 22 /6 a za 14 dní reklamovat a vyměnit za 14 /4,že ta slonice se proměnila v gazelu OMG
a ať mi vrátí rozdíl peněz v ceně ![]()
@Anonymní píše:
@BAZÁREK ANGIE
![]()
![]()
jo půjdu do penismarketu a řeknu dejte mi ten 22 /6 a za 14 dní reklamovat a vyměnit za 14 /4,že ta slonice se proměnila v gazelu OMG
![]()
a ať mi vrátí rozdíl peněz v ceně
Tak pro někoho krásná představa, bohužel nebo bohudík nereálná
.
@Pesimista píše:
to nevim, kolik %, ale u nekterych to je v popisu taxativne uvedeno, kolik to ma celkem a kolik se zasouva, takze z toho to vychazi
no dejme tomu, že ženská dlaň má na šířku tak 10cm max. a tím to drží a zbytek jde do vnitř takže, při celkové délce vibrátoru 22cm to vycází tak na max. těch 15 cm - to by možná tak nějak odpovídalo, ale praxe je určitě jiná
@Anonymní píše:
no tak to si mu to ani říkat nemusela, že se rozházíte proto, že ho má malýho - to on sám moc dobře věděl, 5 cm penis v erekci to je asi jako, kdyby měla ženská prsa, jen jako pověstnou lentilku jen bradavku /malou/ a nic, teď si vem, že ten chlap za to fakt nemůže a ani prej nijak zvětšit to nejde. Nepřeháníš? říkala si, že měl dítě, to snad ani nejde s pěti cm, nedávno tu jiná psala o velikosti průměrného palce na ruce v erekci to je cca to samý a TA DOTYĆNÁ PSALA ŹE BY DO VZTAHU s ním i tak šla - stejně![]()
![]()
/Z/
ja mu to ale rikat nechtela donutil me k timu svym stihacstvim uz jsem nevedela jak se ho zbavit. nicmene ani toto moc nepomohlo ![]()
@Anonymní píše:
ja mu to ale rikat nechtela donutil me k timu svym stihacstvim uz jsem nevedela jak se ho zbavit. nicmene ani toto moc nepomohlo
dite mel ale kdo vi zda bylo jeho… zena ho pry dost dlouho podvadela.
Jasně že to nepomohlo, protože on to ví sám, že to bylo kvůli tomu a neřekla jste mu nic nového - on si pamatuje hlavně ten první skvělý měsíc, kdy mu bylo dobře.
tohle je opravdu velkej problém, u ženský nemít např. žadný prsa je hodně blbý, ale mít takhle malej penis je pro chlapa daleko horší v podstatě neřešitelný, právě proto mě zaujalo, že jiná anonymka tu psala, že by do vztahu i tak šla otázka je asi na jak dlouho
![]()
Pardon, ale na prvni sex se nechodi s nabitou pistoli
Jeho chyba, byl to bambula