Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Pesimista
vždyť jsem to právě psal podobně, že mě štve, že mi nedala víc času
@demian
Děkuji za názor, jeho první polovina to by bylo rozebírání zase na celé hodiny. ![]()
Poslední tři souvětí se příjemně čtou a děkuji, že si je napsala, ale realita skutečného života je někdy jiná. ![]()
Ostatně, když jsem sem poprvé napsal, tak to zdaleka nebylo jen o té jedné dotyčné, ale můj celkový pohled na téma této a podobných diskuzí nejen zde.
@mvm
No tak podle jejího chování šlo usuzovat na to, že jí s tebou vztah nevyhovuje a chce to „nechat vyšumět“, ale vůbec by mě nenapadlo, že by to bylo kvůli délce penisu
Ty v tom vidíš svou achillovu patu a proto si na to téměř vše vztahuješ. Mohl jsi jí nevyhovovat povahově, inteligenčně, nemusela jí fungovat chemie, mohla se zakoukat do jiného, mohla mít nějaké nevyřešené problémy sama se sebou, mohl v tom být i ten nevyhovující sex, ale i ten nemusí vyhovovat s x příčin, pouze jedna z nich je délka M, nemusel jsi jí sednout svým založením, třeba být příliš citlivý a něžný (to já taky třeba nemusím), nebo přípiš neohrabaný, upjatý, hned hotový, nebo naopak dlouho neuspokojený…zkrátka důvody, proč se lidé chtějí rozejít jsou obrovsky rozmanité a délka M může být jednou z tisíce příčin.
Ty můžeš mít ale úplně jinou „vadu“, kvůlu které ti vztahy nevycházejí (třeba tu přílišnou nervozitu, upjatost, mindrák), ale třeba taky něco úplně jiného…svět se netočí kolem tvého M ![]()
@Pesimista píše:
Panove, asi jsem sexualni trouba, ale ono sladeni v posteli mi, az na jednu ci dve vyjimky, nikdy neprobehlo na poprve nebo nejak rychle, temer vzdycky to nejakou dobu trvalo, takove ty povidacky o nejkaych orgasmech napoprve, to je snad vyjimecne, i kdyz se mi to to stalo, takze pokud jeden ci oba cekate poprve zazraky, pak z toho nic nebude
Tož to jsem taky trouba, sednout si na poprvé je fakt vyjímka a kolikrát si to sedne a zase rozsedne. ![]()
@Virginian píše:
Tož to jsem taky trouba, sednout si na poprvé je fakt vyjímka a kolikrát si to sedne a zase rozsedne.
takovy je zivot,
@káťa
Ty jo, to je důvodů co si rozepsala, to by si člověk nemohl začít nikdy nic s nikým
![]()
Prostě jsem do toho vůbec neměl lézt ať už v tom bylo cokoliv.
A jak už jsem víše psal, tak můj první příspěvek tady nebyl ani zdaleka jen o té jedné dotyčné, ale můj celkový pohled na téma této a podobných diskuzí nejen zde.
Přesto se ještě na jednu věc k tomu zeptám, ale SZ, dávat to sem mi přijde dost blbý i když by to ostatní možná pobavilo.
@mvm počkeeeeej, no to je jasný, že to zajímá i nás a zeptat se více lidí, máš v tom víc jasno, ne? No todleto tedy…
![]()
@mvm píše:
Je normální, že každej chlap a stejně tak každá ženská je jiná a každý to má rád trochu jinak, a taky je pravda že u některých párů to trvá dýl než se sladí a chce to trochu víc času než to sedne. A to mě právě štve, že jsem na to moc času nedostal. Bohužel na to, abych se zamiloval jako blbec to stačilo.
Takže říkám, lepší kdyby to vůbec nezačalo.
Tady anonym který jsi citoval..Zeptám se tě takhle..máš ho velkej jako palec?
@mvm píše:
@káťa
Ty jo, ., to by si člověk nemohl začít nikdy nic s nikým![]()
Prostě jsem do toho vůbec neměl lézt ať už v tom bylo cokoliv…
jezisi, vzdyt se seznamovanim a vztahy je to stejne jako se vsim ostatnoim v zivote, povede se, nepovede se, jak uz to rici, je to jako s miminem, zacina chodit a pada, kdyby po prvnim padu zustalo navzdy lezet, tak co. A jinak, stejne je chlapu min nez zenskych, tak jsi stale ve velke vyhode,,ze mas z ceho vybirat
Anonymní dnes v 20:06
na anonym za prvý nerad reaguju a za druhý nevím, jaký palec konkrétně myslíš? ![]()
@mvm píše:
Anonymní dnes v 20:06
na anonym za prvý nerad reaguju a za druhý nevím, jaký palec konkrétně myslíš?
To chápu, ale napsala jsem tady intimní věc, takže se odtajnit nemůžu
Myslím palec u ruky
A ber průměrnu ruku muže
Anonymní dnes v 20:20
spíš malej jako palec ne? jinak ne
to napiš rovnou
@Anonymní píše:
To chápu, ale napsala jsem tady intimní věc, takže se odtajnit nemůžuMyslím palec u ruky
A ber průměrnu ruku muže
na palci se take zenska „udela“ a jak napsala nejaka zenska v jine diskusi, na tema muzskych ozdob o svem vybaveni, ze je to citlive na zacatku a dal uz je to jen strevo, takze ji asi opravdu stacila delka palce k plne spokojenosti, kdyz to takto vnimala, na rozdil treba od jinych
@Tinuvien píše:
@Pesimista tak asi pokud je ten palec šikovný…![]()
to si pis, ze je ![]()