Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@káťa píše:
No, tohle je ale pěkná hloupost, promiň. Před sexem mi chlap naznačit (ne v legraci), že ho má menšího, tak už k žádnému sexu ani nedojde. A to ne kvůli tomu menšímu - to bych si při sexu posoudila a popasovala se s tím sama - ale kvůli tomu, že chlap s mindrákem pro mě není přitažlivý
Jako shazovat se ještě před sexem
Normálně bych do toho vlétla naplno, hleděla bych na to, abych si to co nejvíce užila a ženské to buď bude vyhovovat nebo ne…
to určitě, i když to chápu… je to jako, kdyby ženská měla příšerný prsa..taky bych asi měla sklony naznačit, aby neměl šok.. než jít do toho naplno a bud se mu to bude líbit ne
@káťa
Psal jsem, že jde taky o to o jakou formu vztahu se jedná, pokud je předem skoro jasný, že je to jen o jedné nebo dvou nocích - tak do toho taky půjdu bez okolků s tím, že to na dlouho nebude, tak je mi v podstatě jedno, jak se na to bude dotyčná tvářit a jestli to bude řešit nebo ne.
Pokud to má ale vývoj a vzájemné souznění takové, že je předpoklad, že by to mohlo být na dýl, tak je podle mě lepší si vyříkat i sex tak trochu dopředu. Je to pro mě pak lepší, když se z toho dotyčná vyvlíkne ještě před tím, než do toho člověk dá emoce energii čas a vlastně všechno a pak to kvůli „tomu“ po nějaké době stejně ukončí.
Mezi tím, ale s ní člověk něco zažije a o to víc to pak bolí.
@Venetia píše:
myslím, že je to stejné jako u chlapů, podle žádných vnějších znaků nepoznáš, jak na tom dotyčná je
Jak je na tom žena dole se dá poměrně dobře odhadnout podle obličeje. U chlapů nevím o žádném vnějším znaku, ale možná taky něco mají.
@mvm píše:
@káťa
Psal jsem, že jde taky o to o jakou formu vztahu se jedná, pokud je předem skoro jasný, že je to jen o jedné nebo dvou nocích - tak do toho taky půjdu bez okolků s tím, že to na dlouho nebude, tak je mi v podstatě jedno, jak se na to bude dotyčná tvářit a jestli to bude řešit nebo ne.
Pokud to má ale vývoj a vzájemné souznění takové, že je předpoklad, že by to mohlo být na dýl, tak je podle mě lepší si vyříkat i sex tak trochu dopředu. Je to pro mě pak lepší, když se z toho dotyčná vyvlíkne ještě před tím, než do toho člověk dá emoce energii čas a vlastně všechno a pak to kvůli „tomu“ po nějaké době stejně ukončí.
Mezi tím, ale s ní člověk něco zažije a o to víc to pak bolí.
Proc to nenechat plynout… treba z 2 noci bude vztah.. chlape vzdyt mas velikost v pohode, proc to resis dopredu?
Vzdyt je jen zbytecne vyplasis ![]()
@kalamitaa píše:
Jak je na tom žena dole se dá poměrně dobře odhadnout podle obličeje. U chlapů nevím o žádném vnějším znaku, ale možná taky něco mají.
U chlapů se říká velikost rukou, velikost nohou ale údajně tam není žádná kolerace.
Jak se to pozná u žen?
@kalamitaa jak jako podle obličeje? To mě zajímá
Kde ji mám v tom xsichtu namalovanou ![]()
@mvm blbost s tím upozorňováním…myslím si, že když by byla fakt zamilovaná, tak to řešit nebude. ![]()
@sissi79 píše:
Proc to nenechat plynout… treba z 2 noci bude vztah.. chlape vzdyt mas velikost v pohode, proc to resis dopredu?
Vzdyt je jen zbytecne vyplasis
jj ![]()
Třeba u mě by sis tím mohl ten vznikající vztah pokazit, protože já bych asi po upozorňování vycouvala.
A přitom kdybys to nechal plynout, tak kvůli 13 cm bych nic neukončovala.
@káťa píše:
Třeba u mě by sis tím mohl ten vznikající vztah pokazit, protože já bych asi po upozorňování vycouvala.
Jinak kazdej chlap si stezuje ze ho ma malyho jen aby jsme pely chvalu
![]()
@kalamitaa píše:
Jak podle obliceje? U chlapů taky nevím, jedině, že na ten větší průměr jsem narazila pouze dvakrát a oba byli takoví ty medvídkovití typy.. kratší prsty, ruce jako lopaty… ale to je asi spíš náhoda
@káťa píše:
já bych to třeba ocenila, protože bych do toho vůbec nešla
To já na rande natvrdo řeknu, že uvidí největšího klambrdóna svýho života - a vemu jí na Ořechovku ![]()
Však se tam taky tak říká, nebo řikávalo - U klambrdóna
@káťa píše:
Tak třeba Ty a „sissi79“ ne, ale např. „Venetia“ jo a určitě neni jediná, pro velký procento žen je to asi fakt už málo, tak proč do toho zbytečně jít a pak se trápit. A ono to taky ve finále neni jen o tom rozměru, ale z něj tak nějak i vyplývá, jaký polohy a sex. praktiky ten muž preferuje a ty nemusejí zase vyhovovat dotyčný ženský -takže ten problém stejně nastane. Většina „menších“ chlapů nebo spíš všichni si tuto skutečnost moc dobře uvědomují a snaží se jí vám ženským nějak vynahradit např. častějším a delším orálkem a polohou ze zadu nebo nějak jinak - což se ale každý nemusí už z principu až tak líbit a to už je to pak opravdu o ničem. Takže za sebe říkám, pokud o tom vztahu uvažuju na dýl lepší upozornit nebo naznačit - buď to projde nebo ne
Pokud by mi šlo jen o tzv. další zářez, tak logicky budu držet hubu ![]()
A jak si Káťo psala o tom sebevědomí chlapa, tak to jsou prostě spojený nádoby, pokud se mu dostane v životě pár nedobrých zkušeností, tak už má to sebevědomí prostě nahlodaný a těžko ho nabírá zpět.
A to říkáš, že 13/4 ještě jde - co maj pak dělat ty co jsou ještě výrazně menší, to si těžko představit, pokud nenajdou fakt extra tolerantní ženskou nebo takovou, který to fakt nevadí nebo dokonce vyhovuje. Těžká věc pro takový muže, fakt že jo - mnohem těžší než si většina žen dokáže asi představit - malý nebo téměř žádný prsa nebo třeba větší zadek u žen nebo něco podobnýho co zase řešíte vy, proti tomu neni žádný problém. Nedávno tu padly rozměry 10cm a dokonce 8cm a taky stím musí žít. ![]()