Velikost penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3232
22.10.14 23:34
@Neliska píše:
Mě by zajímalo, kdyby šla holka s malýma prsama či velkým zadkem na pánskej sever epenis.cz, s diskusí: Ahoj klucííí, vadí vám tento můj nedostatek, je to důvod, proč se mnou nebýt? Už deset kluků se se mnou rozešlo právě pro tento můj hendykep, jaký máte na to názor. Tuším odpovědi typu? Čoveče nevadilo, seš si jistá, že se s tebou kluci rozešli, proto že máš nulky? není problém v něčem jiném? …:nevim:, no já jsem byl s nulkama spokojenej, dokud jsem nepoznal milenku s pětkama, je to fakt o moc lepší se do nich zaňafat. …
Tak co byste si o takové holce mysleli :?: :think:

tak to je krasne receno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3232
22.10.14 23:37
@Neliska píše:
Mě by zajímalo, kdyby šla holka s malýma prsama či velkým zadkem na pánskej sever epenis.cz, s diskusí: Ahoj klucííí, vadí vám tento můj nedostatek, …

ale ted uplne vazne, cetl jsme spoustu stesku od holek, ze maji takovy ci onaky zadek, mala prsa nebo naopak, jedna psala, ze ma v sestnacti obrovska a, ze oni zadny kluk nestoji, jako by se jejich obrich prsou bali, Pravda, tohle resily mlade holky, az asi po par letech si je nasel ten spravny chlap, takze panove se svymi mirami by si meli take najit tu svoji spravnou pipinu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3232
22.10.14 23:40
@Neliska píše:
Ježišmarjá, už je to tu zase, proč na to mám koukat?

asi proto, ze bez toho (ziveho) by (zatim) nemohly zeny realizovat svoje materske pudy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2559
23.10.14 00:12
@Pesimista píše:
asi proto, ze bez toho (ziveho) by (zatim) nemohly zeny realizovat svoje materske pudy :D

A sakra :roll:, tak holt ještě pár let budem držet hubičku a nakládat svíčkovou no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
23.10.14 00:22
8o :mrgreen: :mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
mvm
223
23.10.14 01:28
@Neliska píše:
Mě by zajímalo, kdyby šla holka s malýma prsama či velkým zadkem na pánskej sever epenis.cz, s diskusí: Ahoj klucííí, vadí vám tento můj nedostatek, je to důvod, proč se mnou nebýt? Už deset kluků se se mnou rozešlo právě pro tento můj hendykep, jaký máte na to názor. Tuším odpovědi typu? Čoveče nevadilo, seš si jistá, že se s tebou kluci rozešli, proto že máš nulky? není problém v něčem jiném? Proč svoje nulky tak řešíš, zaměř se na svoje přednosti! No nevadilo, i když tedy já mám doma blondýnu se čtyřkama :nevim:, no já jsem byl s nulkama spokojenej, dokud jsem nepoznal milenku s pětkama, je to fakt o moc lepší se do nich zaňafat. Prosím tě neřeš si komplexy. A ona stále dokola a dokola by řešila, ale vždyť ty nulky, to je ten důvod rozchodů s těmi muži, fakt, je to ze zkušeností, jsem si to nevymyslela.

za prvé si myslím, že by se to nestalo, tak je to píšeš /10 kluků uteklo / protože tohle je vidět, tak by do toho spíš vůbec nešli - myslím do vztahu a naopak je dost chlapů, kterým se hodně malý nebo téměř žádný prsa líbí

za druhé, jak už bylo zmíněno je tady možnost nechat si udělat silikony - takže řešitelná záležitost

za třetí, že by si dotyčná třeba myslela, že se jí tam ozve nějakej slušnej chlapík, kterýmu to nejen nevadí, ale i se líbí a tím to vyřeší i bez silikonu
:nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2559
23.10.14 02:01

@mvm kdyby to šlo, ty by sis nechal udělat silikonový implantát :?: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mvm
223
23.10.14 02:13

@Neliska
Silikonový implantát by určitě nefungoval tak jak má, myslím erekci a v tom je ten problém, penis je díky schopnosti erekce a ejakulace mnohem složitější „zařízení“ a asi proto zatím nikdo nepřišel na to, jak ho trvale a hlavně bez rizika poškození zvětšit.
Jinak pokud by ta možnost existovala, byla bezpečná a nestála třeba půl. mega tak určitě jo.

Jak už jsem psal, až to někdo vymyslí bude miliardář.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
23.10.14 06:36

@mvm to je sice možné, ale přijde mi psycho do sebe nechat řezat kvůli malichernostem, jako jsou prsa nebo penis. Vždyť ho máš funkční, tak buď rád… Jsou třeb i důležitější věci na světě… :roll: Jsem po ránu nějak v ráži…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3232
23.10.14 08:02
@Tinuvien píše:
@mvm to je sice možné, ale přijde mi psycho do sebe nechat řezat kvůli malichernostem, jako jsou prsa nebo penis. Vždyť ho máš funkční, tak buď rád… Jsou třeb i důležitější věci na světě… :roll: Jsem po ránu nějak v ráži…

az se s nim, kluk, nauci zachazet, tak bude po problem, jasne, budou mu odepreny, takove ty, jejich vybaveni se da zamenovat s vjezdem do piskovny, jak se rika (ale ty nevyplni vetsina, i nadstandardne vybavenych), ale mnoho zenskych to vubec resit nebude, pokud to nebude vecne resit on sam, jedine nestesti je, ze kdyz chce, chlapec, zjistit kompatibilitu hardware, tak proste musi alespon jednou zasunout, nebo predem zjistit rozmery odbornym pohlazenim, ale ono to cvicne zasouvani muze poskodit jeho software (sebevedomi, kdyz bude delsi dobu ta kompatibilita jaksi nekompatibilni :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Maslena
23.10.14 10:40

No, tak to jsem se zase pobavila! Ten kdo je bez hříchu, ať hodí první kamenem. Proč vás chlapy to, tak dráždí pokud žena řekne, že větší penis je lepší? Což ženy za to můžou, že větší penis je lepší?
Mě samotný je to divné proč to příroda, tak zařídila.

• Citovat
  • Upravit
9742
23.10.14 11:38

@Maslena
Mě zase pobavil váš příspěvek, neboť píšete jako hotentót. Takový člověk může mít i 5 akademických titulů, což ve vašem případě asi nebude příliš reálné, ale pokud nedokáže napsat správně pár souvětí, degraduje se na úroveň jedince s mírnou až středně těžkou mentální retardací. Na druhou stranu se mnohým fakultám říká tramvajové, tedy že je dokončí ten, koho nesrazí tramvaj, což by vysvětlovalo více titulů i u nepříliš rozumem obdařeného člověka. Jen tak na okraj, řekněte ženě s vaginismem, že větší penis je lepší, a ukamenuje vás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
23.10.14 12:52

@Pesimista njn…o tom je celá diskuse ;) Co zkusit u pana @mvm přeinstalovat software?

@Doctus pojem tramvajové univerzity slyším prvně :mrgreen: Doufám, že to nebyla i ta moje, ačkoliv titul mám jen jeden :lol: Ale vzhledem k tomu, že mě to ťukání do klávesnice slušně živí, tak to asi zas tak zlé nebude 8)
A…ehm…do ženy s vaginismem se nějaký penis dostane? Ale to se nějak léčí, ne? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9742
23.10.14 13:07

@Tinuvien
Dle písemného projevu o tramvajovou instituci nejde. Teoreticky by se do pochvy u ženy s vaginismem dostal pouze penis typu nudlička či žížalka, tedy tenčí než prst, ale i u takového extrémního penisu (pokud by vůbec nějaký takový existoval; pozn.: Kráťa by určitě napsal, že jeho mikropenis je určitě ještě tenčí) by to šlo ztěžka. Léčba spočívá v uvolnění patologických stahů, některé ženy mají přes den zaveden miniaturní vibrátor, který spasmus překoná a sval mírně ochabne. Podobně se léčí např. menší řitní trhliny, u nichž se v celkové anestezii natolik roztáhne řitní otvor se svěrači, že na takových 48 hodin ochabnou. Tato doba je dostatečná pro zhojení menších fisur. U vaginismu je to běh na mnohem delší trať.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106395
23.10.14 13:12
@mvm píše:
Když už tady ta otázka u této velikostní diskuze padla, tak já jsem třeba nikdy nějak extra neřešil velikost poprsí u partnerky, setkal jsem se s jedničkama, ale i obrovskýma ani nevím kolikýtky :D to byly,, vždycky ale k dotyčné tak nějak patřily a po každé měly svoje výhody. To samé zadeček, menší byl milej a větší zase zdůraznil ženskost. Pokud dotyčná jen nechodila a nesnědla na co přišla, tak ani nějaké kilíčko navíc nevadilo. Vždycky to bylo o povaze a vzájemném soužití a chemii atd. Aspoň z mé strany jsem to tak viděl.
Když se ale vrátím k tématu, tak velikost p. má na rozdíl od prsou nebo zadku zásadní roli, tak chápu, že to asi nejde úplně srovnat :nevim: Většina chlapů veme např. malý prsa úplně v pohodě naopak chápu, že malý penis je pro dost žen dost velký a zásadní problém. :?
Jinak určitě není na škodu, když umíš svíčkovou a upéct kachnu či husu :palec:

no mne by spíš zajímalo, jak vnímate přímo to dámské pohlaví… vzhled, velikost…jaké jsou v tom rozdíly

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová