Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@káťa píše:
No tak samozřejmě, pokud se bavíme o výrazném podprůměru.
Jinak jsem svým příspěvkem hlavně chtěla říct, že v nějakém normálním rozmezí centimetry nahoru dolů neřeším, tam řeším povahu a kompatibilitu se mnou. Pokud už je to výrazný podprůměr, který bych v sobě ani necítila, či mě vůbec nedokázal uspokojit, tak v tom nepokračuji, asi jako každý. To se ale může stát i s normálním rozměrem, že je chlap třeba natolik vlažný či nemotorný, že svou partnerku nedokáže uspokojit a vztah nepokračuje, to přece není jen o velikosti
Však ty jako chlap bys taky nebyl se ženou, která by tě v posteli nevzrušovala (z jakéhokoli důvodu)
Jde o to, že ty píšeš, že velikost penisu řešíme akorát my chlapi, ale přitom ty ji řešíš taky a je pro tebe důvodem k rozchodu. Jistě, chlapi to řeší, ale jde o příčinu a následek. A chlapi to řeší proto, protože je to pro ženské důležité. Já neříkám, že je to špatně. Každý má právo si vybírat partnera podle svých měřítek. Jen musím reagovat na to pokrytectví.
Co je na tom pokryteckého???
Pokud poznáš holku, která bude naprosto perfektní v povaze a budete si sedět jako lidé, ale bude mít nějakou vadu, kvůli které tě nebude přitahovat sexuálně (třeba jí bude mít nějakou hnusnou, vředatou, bude jí smrdět, extrémně vytahanou atd. nevím, co by nesedělo konkrétně tobě ), budeš s ní chodit a pokračovat ve vztahu, i když víš, že v sexu vám to klapat nebude???
@sissi79 píše:
A vetsi penis je lepsi?
samozrejme, je, hlavne pro jeho majitele, alespon ma nejake sebevedomi, vis jak takova klada zvedne sebevedomi ![]()
@Pesimista píše:
samozrejme, je, hlavne pro jeho majitele, alespon ma nejake sebevedomi, vis jak takova klada zvedne sebevedomi
Ne nevim, su baba
a tohle me nikdy nebralo ![]()
@Pesimista píše:
samozrejme, je, hlavne pro jeho majitele, alespon ma nejake sebevedomi, vis jak takova klada zvedne sebevedomi
No to nevím.. Jsem si péro nikdy neměřil,, a všechny byly spokojený… Ale dík Kráťovi jsem si ho změřil.. A taky jsu chudáček
Naštěstí ty ženský to neví..
A líbí se jim to… ![]()
@Honza 12
Kraťomír má průměrný až lehce nadprůměrný penis, což nelze klasifikovat jako postižení. Chudáci jsou muži se skutečným mikropenisem (< 7,5 cm v erigovaném stavu) a jedinci neschopni dosáhnout erekce, např. při příčném poškození míchy (ejakulace je ovládána z bederní míchy, erekce pak z míchy křížové).
@Doctus píše:
@Honza 12
Kraťomír má průměrný až lehce nadprůměrný penis, což nelze klasifikovat jako postižení. Chudáci jsou muži se skutečným mikropenisem (< 7,5 cm v erigovaném stavu) a jedinci neschopni dosáhnout erekce, např. při příčném poškození míchy (ejakulace je ovládána z bederní míchy, erekce pak z míchy křížové).
To mě nepiš, to mě nezajímá.. Jsem to myslel tak, že z Kráťova pohledu jsu chudáček..
. No A když se to ženským líbí a chtějí ještě? Jsem snad cvok abch řešil co se kde měří?? ![]()
@Jabadabadu píše: Řekl bych, že chlapi velikost a tvar ženského pohlaví vůbec neřeší, maximálně množství a velikost ochlupení (ale to je snadno řešitelné). Já jsem to teda nikdy neřešil. Pipka je už sama o sobě rajcující věc a nejhezčí na ní je to, že je mi vůbec k dispozici.
To je podle mě spíš výsada žen, řešit velikost a tvar partnerova pohlaví.
no myslela jsem, ze velikost u zeny ma taktez nejaky vliv na prozitek partnera.
Asi nadprumerny penis s prilis tesnou vaginou nebo opacne nebude to prave orechove… nebo to muzi vnimaji jinak, je jim to jedno?
@Venetia píše:
Asi nadprumerny penis s prilis tesnou vaginou nebo opacne nebude to prave orechove… nebo to muzi vnimaji jinak, je jim to jedno?
To ti neporadím… Jsem na nějakou extra těsnou nebo rozglajdanou nenarazil.. Vždy to fungovalo.. Takže nevím.. Ale zas jsem ženských nějak moc extra neměl. Ale když už tak to stálo za to..
A vzhled jsem neřešil.. Každá byla krásná jinak. Nojo touha je touha… ![]()
@Venetia píše:
Ale samozřejmě, píšu teda za sebe, že to neni jedno, pokud ženskou miluju a záleží mi na ní, tak logicky si přeju, aby se jí to líbilo se mnou co nejvíc. A když sám cítím, že to díky mé velikosti neni takový, jako by mělo, tak mě to samozřejmě se.. a nějaký rozdělení podle kamasutry na srny kobyly a slonice mě v tu chvíli nezajímá, stejně tak, jako útěchy o tom, že 13 je průměr atd. ![]()
@Doctus píše:
@Maslena
No… dyslektičku bych si za partnerku nikdy nevybral. A výbavu mám nadprůměrnou, takže tvá premisa o muži s menším nějak nevychází. Styl vašeho psaní je trestuhodný, bohužel nemůže být každý v druhé polovině výběrového souboru hodnot pro inteligenci.
Ono to stou výbavou asi nebude moc slavný, že jo? Přiznej se! Co myslíš tím nadprůměrem? 14cm? nebo 15?
@Doctus píše:
@Maslena
No… dyslektičku bych si za partnerku nikdy nevybral. A výbavu mám nadprůměrnou, takže tvá premisa o muži s menším nějak nevychází. Styl vašeho psaní je trestuhodný, bohužel nemůže být každý v druhé polovině výběrového souboru hodnot pro inteligenci.
Dyslektičku bych klidně bral. Hlavně se mi musí líbit.
Doctus máš to dobrý jsi krásný(až bych řekl neodolatelný), chytrý a vzdělaný na tebe ty ženský musí teda letět.
Nechceš mi předat nějaký ten tajem, abych byl též pro ženy tak neodolatelný jako TY!
Co já bych za to dal abych byl takový super muž jako TY! VOLE