Velikost penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sissi79
24.10.14 01:11
@mvm píše:
je je kytička dík, jinak to co jsem psal se docela často při rychlejší a náruživější akci stávalo, a to je pak docela trapnej pocit :|

Tak tohle se stane i s vetsim, je to uplne normalni ;) a trapny? Ja bych v tu chvilu mohla vyletet z kuze, ale urcite ani jednomu nebylo trapne ;) trapne by v tu chvilu mohlo byt i babe ze je povolena ;)

• Citovat
  • Upravit
106446
24.10.14 01:20
@Electrolux_EHM_4400 píše:
To mas samozrejme pravdu… cim tesnejsi, tim pro chlapa dle me lepsi prozitek :palec: Prilis tesna? No nevim, to pak spis lezou holce oci z dulku, ale chlap si to dle me uziva :mrgreen: Na druhou stranu, pokud je zenska dole hodne povolena, a jako bonus k tomu jeste maze prvni ligu, tak se stava, ze za chvili, jak to rict slusne :think: s.uka chlap vzduch? A to je samorejme na pikacu a kolikrat je pak clovek rad, ze se vubec udela. :roll: Da se to samozrejme poresit ruznyma polohama, ale urcite se to nevyrovna, kdyz je krasne uzounka a jeste si cloveka v sobe dokaze pekne podrzet :oops:

no a ty rozdíly se právě dorovnají tou velikostí, ne? Pokud vím, tak nadprůměrní si zase stěžují, že to musí stále kontrolovat, nejdou všechny polohy atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mvm
223
24.10.14 01:25

@sissi79
Tak mě to teda trapně přišlo a že se to stane i s větším, asi jo, ale míň častěji
Za čas si člověk najde určitej grif, ale stejně, místo prožitku se pořád soustředit, aby zas nevylít a navíc ještě k tomu, aby dotyčná nevylítla z kůže :lol:,neni ideální :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
24.10.14 01:40
@mvm píše:
@sissi79
Tak mě to teda trapně přišlo a že se to stane i s větším, asi jo, ale míň častěji
Za čas si člověk najde určitej grif, ale stejně, místo prožitku se pořád soustředit, aby zas nevylít a navíc ještě k tomu, aby dotyčná nevylítla z kůže :lol:,neni ideální :?

Moc si to beres a delas traumata tam kde byt nemaji a nemusi.. a soustredit se u sexu aby nevyklouz :think: prichazis o to v sexu nejlepsi, zivocisnost, spontalnost… vypadne, tak vypadne, svet se nezbori, zasune se nazpet, zadna veda. o)

• Citovat
  • Upravit
sissi79
24.10.14 01:41

A vylitla z kuze bylo mysleno ciste pocitove 8)

• Citovat
  • Upravit
mvm
223
24.10.14 01:47
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
24.10.14 07:30
@mvm píše:
@sissi79 :* :D
:oops: :andel: :kytka:
  • Citovat
  • Upravit
30137
24.10.14 07:45
@sissi79 píše: :think: tož zajímá mě jestli chlap dokáže babě říct že ju má jak vrata do garáže bo mlčí :think: :think: a najednou mlčí i pánové :P :P :mrgreen:

Vím já??? Tohle jsem fakt řešit nemusel.. :D :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30137
24.10.14 07:50
@sissi79 píše:
Moc si to beres a delas traumata tam kde byt nemaji a nemusi.. a soustredit se u sexu aby nevyklouz :think: prichazis o to v sexu nejlepsi, zivocisnost, spontalnost… vypadne, tak vypadne, svet se nezbori, zasune se nazpet, zadna veda. o)

Souhlasím.. Když je člověk unavenej, a ještě k tomu připitej, a lump se nepostaví, tak se tomu normálně zasmát a kožuch vyprášit ráno… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
24.10.14 07:50
@Honza 12 píše:
Vím já??? Tohle jsem fakt řešit nemusel.. :D :roll:

A kdybys musel?

• Citovat
  • Upravit
30137
24.10.14 08:08
@sissi79 píše:
A kdybys musel?

Co já vím?? To je samý co by, kdyby.. :jazyk: Tak bych jí asi řekl, že to není ono, a bohužel ať se nezlobí.
http://www.youtube.com/watch?…
1.30 minuta třicet mrkni… Přece jí neřeknu, že ji má jak vjezd na bagr. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
24.10.14 08:31
@Honza 12 píše:
Co já vím?? To je samý co by, kdyby.. :jazyk: Tak bych jí asi řekl, že to není ono, a bohužel ať se nezlobí.
http://www.youtube.com/watch?…
1.30 minuta třicet mrkni… Přece jí neřeknu, že ji má jak vjezd na bagr. :roll:

Jde to rict kulantne :roll:

• Citovat
  • Upravit
30137
24.10.14 08:37
@sissi79 píše:
Jde to rict kulantne :roll:

Tak jistě ´, že obezřetně, kulantně, a citlivě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
24.10.14 08:41
@Honza 12 píše:
Tak jistě ´, že obezřetně, kulantně, a citlivě…

Bo tobe uz nekdo necitlive rekl ze to neni to pravy orechovy? Na plnou hubu?

• Citovat
  • Upravit
30137
24.10.14 09:09
@sissi79 píše:
Bo tobe uz nekdo necitlive rekl ze to neni to pravy orechovy? Na plnou hubu?

Tak to neřekl. A ani ženská po pár nocích taktně nevycouvla, že to nefunguje. Spíš mě chválili.. :D A víš jak, pochválím ho ať má radost… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová