Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Electrolux_EHM_4400 píše:
To mas samozrejme pravdu… cim tesnejsi, tim pro chlapa dle me lepsi prozitekPrilis tesna? No nevim, to pak spis lezou holce oci z dulku, ale chlap si to dle me uziva
Na druhou stranu, pokud je zenska dole hodne povolena, a jako bonus k tomu jeste maze prvni ligu, tak se stava, ze za chvili, jak to rict slusne
s.uka chlap vzduch? A to je samorejme na pikacu a kolikrat je pak clovek rad, ze se vubec udela.
Da se to samozrejme poresit ruznyma polohama, ale urcite se to nevyrovna, kdyz je krasne uzounka a jeste si cloveka v sobe dokaze pekne podrzet
no a ty rozdíly se právě dorovnají tou velikostí, ne? Pokud vím, tak nadprůměrní si zase stěžují, že to musí stále kontrolovat, nejdou všechny polohy atd.
@sissi79
Tak mě to teda trapně přišlo a že se to stane i s větším, asi jo, ale míň častěji
Za čas si člověk najde určitej grif, ale stejně, místo prožitku se pořád soustředit, aby zas nevylít a navíc ještě k tomu, aby dotyčná nevylítla z kůže
,neni ideální ![]()
@mvm píše:
@sissi79
Tak mě to teda trapně přišlo a že se to stane i s větším, asi jo, ale míň častěji
Za čas si člověk najde určitej grif, ale stejně, místo prožitku se pořád soustředit, aby zas nevylít a navíc ještě k tomu, aby dotyčná nevylítla z kůže,neni ideální
Moc si to beres a delas traumata tam kde byt nemaji a nemusi.. a soustredit se u sexu aby nevyklouz
prichazis o to v sexu nejlepsi, zivocisnost, spontalnost… vypadne, tak vypadne, svet se nezbori, zasune se nazpet, zadna veda. o)
@sissi79 píše:tož zajímá mě jestli chlap dokáže babě říct že ju má jak vrata do garáže bo mlčí
![]()
a najednou mlčí i pánové
![]()
![]()
Vím já??? Tohle jsem fakt řešit nemusel..
![]()
@sissi79 píše:
Moc si to beres a delas traumata tam kde byt nemaji a nemusi.. a soustredit se u sexu aby nevyklouzprichazis o to v sexu nejlepsi, zivocisnost, spontalnost… vypadne, tak vypadne, svet se nezbori, zasune se nazpet, zadna veda. o)
Souhlasím.. Když je člověk unavenej, a ještě k tomu připitej, a lump se nepostaví, tak se tomu normálně zasmát a kožuch vyprášit ráno… ![]()
@Honza 12 píše:
Vím já??? Tohle jsem fakt řešit nemusel..![]()
A kdybys musel?
@sissi79 píše:
A kdybys musel?
Co já vím?? To je samý co by, kdyby..
Tak bych jí asi řekl, že to není ono, a bohužel ať se nezlobí.
http://www.youtube.com/watch?…
1.30 minuta třicet mrkni… Přece jí neřeknu, že ji má jak vjezd na bagr. ![]()
@Honza 12 píše:
Co já vím?? To je samý co by, kdyby..Tak bych jí asi řekl, že to není ono, a bohužel ať se nezlobí.
http://www.youtube.com/watch?…
1.30 minuta třicet mrkni… Přece jí neřeknu, že ji má jak vjezd na bagr.
Jde to rict kulantne ![]()
@sissi79 píše:
Jde to rict kulantne
Tak jistě ´, že obezřetně, kulantně, a citlivě…
@Honza 12 píše:
Tak jistě ´, že obezřetně, kulantně, a citlivě…
Bo tobe uz nekdo necitlive rekl ze to neni to pravy orechovy? Na plnou hubu?
@sissi79 píše:
Bo tobe uz nekdo necitlive rekl ze to neni to pravy orechovy? Na plnou hubu?
Tak to neřekl. A ani ženská po pár nocích taktně nevycouvla, že to nefunguje. Spíš mě chválili..
A víš jak, pochválím ho ať má radost… ![]()
Tak tohle se stane i s vetsim, je to uplne normalni
a trapny? Ja bych v tu chvilu mohla vyletet z kuze, ale urcite ani jednomu nebylo trapne
trapne by v tu chvilu mohlo byt i babe ze je povolena