Velikost penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5847
25.10.14 15:52
@sissi79 píše: :pankac: :pankac: :pankac: :mrgreen: a co teprv pilates a venušiny kuličky.. to su pak rozhozená hoodně kvalitně :jazyk: :jazyk: :mrgreen: a nejraději je nosím do obchodu 8)

kulicky taky nosim skoro denne jinak bych na posilovani nemyslela kazdej den hold jsem hlava derava 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
25.10.14 15:54
@aspagi píše:
kulicky taky nosim skoro denne jinak bych na posilovani nemyslela kazdej den hold jsem hlava derava 8)

Ja je pravidelne zapominam vytahnout po hodce :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
33315
25.10.14 17:30
@sissi79 píše:
Ja je pravidelne zapominam vytahnout po hodce :mrgreen:

Mno…my je zapoměli vytáhnout u… Pak byl problém je vydolovat… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
25.10.14 18:00
@Tinuvien píše:
Mno…my je zapoměli vytáhnout u… Pak byl problém je vydolovat… 8)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tak to se mi jeste nestalo :cert: :cert:
Ale od Jeziska bych chtela vibrosa na dalkovy ovladani :jazyk: 8) :oops:
  • Citovat
  • Upravit
mvm
223
25.10.14 18:21

@sissi79
s vodotryskem a 20 cm nejméně, předpokládám 8o :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
25.10.14 18:26
http://youtu.be/j7d8azeiIjg
@mvm píše:
@sissi79
s vodotryskem a 20 cm nejméně, předpokládám 8o :lol:
  • Citovat
  • Upravit
sissi79
25.10.14 18:27
@mvm píše:
@sissi79
s vodotryskem a 20 cm nejméně, předpokládám 8o :lol:

A jinak k tem 20 cm.. skoda ze nevnimas vic co nekteri pisi ;)

• Citovat
  • Upravit
sissi79
25.10.14 18:30

Mam doma jeden velky a vubec ho nepouzivam z jednoho duvodu.. ja ho do sebe nenarvu :nevim: a az budu chtit polechtat na mandlich pujdu na to z druhy strany, je to kratsi ;)

• Citovat
  • Upravit
mvm
223
25.10.14 18:58
@sissi79 píše:
A jinak k tem 20 cm.. skoda ze nevnimas vic co nekteri pisi ;)

tak vím, že Ty píšeš něco jiného / ale jako jediná :( / a útěchy od „podobných“ mužů jsou trochu bezpředmětné.

spíš mi ale připadá reálnější toto :

káťa
Závislačka 4489 příspěvků 12.10.14 10:54

Tomuhle já věřím, že celosvětově je takovýhle průměr /13 cm /. Však každý ví, že velice malými rozměry jsou známí Asiaté a těch je na světě bezkonkurenčně nejvíc, takže s tím celosvětovým průměrem podstatně hýbou. V ČR žádný seriózní objektivní průzkum nikdy dělán nebyl, takže tady musíme vycházet z vlastních zkušeností, tedy z toho, na co jsme zvyklí a každá žena, která v životě viděla několik nahých vzrušených mužů si udělá obrázek o cca průměru v našich zemích sama… ;)

tzn. že 13 to určitě neni a najít takovou jako si Ty je opravdu dost těžký :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9743
25.10.14 19:07

@mvm
O jakých útěchách mluvíte? Věřte si, čemu chcete. Ale několik studií, které potvrzují průměrnou délku (navíc bone-pressed metodou, tedy po eliminaci podkožního tuku) mezi 13 a 14 cm, jsou poněkud věrohodnější než hrstka žen na anonymním diskusním portálu. Pravděpodobnost, že by ve všechn studiích byly provedeny tytéž chyby, se limitně blíží nule. Výběr probandů byl čistě náhodný, navíc se jednalo vždy o europoidní rasu, žádné asijské dobrovolníky v souboru hodnot neměli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mvm
223
25.10.14 19:21

@Doctus
Tím spíš, že to /údajně/ bylo měřeno přitlačením měřidla až na stydkou kost, lze o pravdivosti pochybovat - viditelná část by tedy spadla min. ještě o 1,5 - 3 cm /odhad vrstvy tuku u „normálního“ jedince / a tím bychom se dostali na viditelnou průměrnou délku cca 11,5 cm, což zcela určitě 90% evropské populace nemá. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9743
25.10.14 19:26

@mvm
Tak můžete podat stížnost na nesprávnost výsledků. Určitě budou zástupci z Velké Británie, Francie a USA přímo nadšeni. Pro někoho je 14 cm BPEL velikostí 13,8 BBPEL, u druhého 12 NBPEL. Ve skutečných studiích se nijak jinak než BPEL neměří. Vyplňovnání anonymních dotazníků, kde nikomu nebyla vysvětlena metodika měření, snad považujete za relevantnější zdroj dat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
25.10.14 19:26
@mvm píše:
tak vím, že Ty píšeš něco jiného / ale jako jediná :( / a útěchy od „podobných“ mužů jsou trochu bezpředmětné.

spíš mi ale připadá reálnější toto :

káťa
Závislačka 4489 příspěvků 12.10.14 10:54

Tomuhle já věřím, že celosvětově je takovýhle průměr /13 cm /. Však každý ví, že velice malými rozměry jsou známí Asiaté a těch je na světě bezkonkurenčně nejvíc, takže s tím celosvětovým průměrem podstatně hýbou. V ČR žádný seriózní objektivní průzkum nikdy dělán nebyl, takže tady musíme vycházet z vlastních zkušeností, tedy z toho, na co jsme zvyklí a každá žena, která v životě viděla několik nahých vzrušených mužů si udělá obrázek o cca průměru v našich zemích sama… ;)

tzn. že 13 to určitě neni a najít takovou jako si Ty je opravdu dost těžký :?

Vis co je smutny? Nekolikrat ti tu bylo receno ze nepatris do zadnyho podprumeru a Tve miry jsou v pohode, ale Tve sebevedomi je na tom cimdal hur.. V tomhle mi pripominas Kraťu :roll:
Ze se na tebe baby vybodly nemusi byt zrovna skrz velikost, ale kvuli povaze, treba malemu sebevedomi.. Nikomu neimponuje chlap s nulovym nebo nizkym sebevedomi, nemyslis?

• Citovat
  • Upravit
9743
25.10.14 19:27

@sissi79
Zrovna jsem to chtěl napsat, že je to druhý Kraťomír. Měli jsme Kráťu odstranit, ale je pozdě, už nakladl vajíčka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
25.10.14 19:28
@mvm píše:
@Doctus
Tím spíš, že to /údajně/ bylo měřeno přitlačením měřidla až na stydkou kost, lze o pravdivosti pochybovat - viditelná část by tedy spadla min. ještě o 1,5 - 3 cm /odhad vrstvy tuku u „normálního“ jedince / a tím bychom se dostali na viditelnou průměrnou délku cca 11,5 cm, což zcela určitě 90% evropské populace nemá. :|

Ty ses meril odkud

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová