Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mvm: Musíš začít hledat jinde. Asi hledáš na špatných místech. Nebo si dát inzerát na seznámení, kde rovnou napíšeš, jak na tom s velikostí, jsi. Přála bych Ti najít partnerku, která Ti bude v tomhle směru vyhovovat. ![]()
@Doctus píše:
@mvm
O jakou reklamu se jedná?
ty, na zaručené zvětšení penisu o půl metru za 14 dní a pod.
![]()
@Anonymní píše:
@mvm Nedá mi to a musím také přispět svou troškou do mlýna. Osobně miluji když můžu partnera orálně uspokojovat a nejvíc se mi to líbí když ho dostanu do pusy úplně celého…a myslíš že to s nějakými 20cm jde? Ne nejde, a když už tedy tak se mi z toho zvedá žaludek…a sama jsem pak z toho smutná a stydím se za to že mi to nejde. A co myslíš vadilo by mi mít v posteli menšího? Strašně moc je důležité aby se to líbilo oboum a na velikosti nezáleží. Anonymka AOmlouvám se za anonym a prosím o zachování anonymity, psala jsem o sobě a je to pro mě dost osobní děkuji.
pro nekoho je oral bezna praktika.. pro mne je to az nadstavba.. kdy uz opravdu funguji i city. Ale i tady ta velikost trochu roli hraje.. pro mne je ten vetsi i nejak vice pritazlivy v tomto smeru
Příspěvek upraven 25.10.14 v 21:21
@mvm píše:
ty, na zaručené zvětšení penisu o půl metru za 14 dní a pod.![]()
Tak to snad nikdo nechce a nebere vazne ![]()
@sissi79 píše:
Uplnek![]()
Tak reakci na úplněk jsem nezpozorovala
Ale to má určitě každý jinak
U mě je to opravdu nejhorší před mrchou a když dorazí, to vždycky div nelezu po zdi
Chlapa pro změnu nejvíc vzrusuji v období me ovulace a to i kdybych na sobě měla třeba jen pytel od brambor
Absolutně nechápu, jak to ten chlap pozná ![]()
@Venetia píše:
jak se nechava zenska vycukat?
Tak, že se k ní člověk chová hezky, ale necpe se jí na prvním rande domů.
Je gentelman a nikoliv jen prase, jelikož ví, že chvíli počkat se vyplatí. ![]()
@mvm píše:
ty, na zaručené zvětšení penisu o půl metru za 14 dní a pod.![]()
Vzdyt to jsou jen bláboly ![]()
@Ivaneska píše:
Tak reakci na úplněk jsem nezpozorovalaAle to má určitě každý jinak
U mě je to opravdu nejhorší před mrchou a když dorazí, to vždycky div nelezu po zdi
Chlapa pro změnu nejvíc vzrusuji v období me ovulace a to i kdybych na sobě měla třeba jen pytel od brambor
![]()
Absolutně nechápu, jak to ten chlap pozná
Nepocitujes uplnek? Tak to bud rada, to je masakr ![]()
A jak? Pudy, v necem jim zustaly dost dobre
![]()
@prostě chlap:
A já myslela, že místo vycukat jsi chtěl napsat vykecat.
Ono to zní hned jinak: „Musíš ji nechat pořádně vykecat.“ ![]()
@Venetia píše:
a jak s tim souvisi pripadna telesna vada? Jakoze, kdyz mam napr. mala prsa, tak se musim spokojit s cimkoliv, co dotycny nabidne?
Já mám kupříkladu taky malá prsa, ale od Doktuse bych se opravdu prohlížet nenechal ani náhodou. :p
@prostě chlap píše:
Tak, že se k ní člověk chová hezky, ale necpe se jí na prvním rande domů.
Je gentelman a nikoliv jen prase, jelikož ví, že chvíli počkat se vyplatí.
Ale těchhle chlapu je dneska strašně málo
Většina chce sex co nejdřív
A také nesmí ten chlap moc dlouho otálet, jinak riskuje, že se na obzoru objeví jiný samec a samice uteče
![]()
Příspěvek upraven 25.10.14 v 21:25
@sissi79 píše:
Ne.. s posilenymi svaly je to o necem jinym, lepsi prozitek i pro babu
A pokud by slo vylozene jen o suk tak by dotycna mohla couvnout, ale u partnerstvi s budoucnosti kdy pro sebe ti dva neco znamenaj a maj se radi tak velikost neni priorita..
no urcite zalezi na typu vztahu a jak moc je to mezi nimi citove rozjete nez k tomu dojde. Ja se s tim moc nezdrzuju, takze citovy vztah pri tom poprve jeste nemam.. tim padem to poprve dost ovlivni, kam se to bude dal ubirat.
@micha.bello píše:
@prostě chlap:A já myslela, že místo vycukat jsi chtěl napsat vykecat.
Ono to zní hned jinak: „Musíš ji nechat pořádně vykecat.“
Tak vykecat beru jako samozřejmost! Jsem myslel, že tohle zná každej chlap…
![]()
@micha.bello píše:
@prostě chlap:A já myslela, že místo vycukat jsi chtěl napsat vykecat.
Ono to zní hned jinak: „Musíš ji nechat pořádně vykecat.“
ja cetla VYCUCAT
![]()
Uplnek