Velikost penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
sissi79
25.10.14 19:30
@Doctus píše:
@sissi79
Zrovna jsem to chtěl napsat, že je to druhý Kraťomír. Měli jsme Kráťu odstranit, ale je pozdě, už nakladl vajíčka…

No asi jo :( ale jen nevim jestli se to s tim zhorsenym sebevedomim zda jen me :think:

• Citovat
  • Upravit
káťa
25.10.14 19:39

@mvm
Hele, ty si z těch mých příspěvků taky vybíráš jen to, co se ti hodí…
Ano, psala jsem, že 13 centometrový penis (navzdory tomu, co nám tu píše náš „virtuální lékař“) považuji za lehce podprůměrně dlouhý, ale že bych se s jinak kvalitním chlapem kvůlu takovéto délce nerozcházela!!! A když by byl normálně široký a šikovný, dokážu si představit, že bych si sex i náležitě užívala.
Co by ale můj sexuální zájem pohřbilo, by bylo to nesebevědomí, fńukání už dopředu, upozorňování na jeho malou délku před akcí atd…

• Citovat
  • Upravit
mvm
223
25.10.14 19:42

@sissi79
To neni důležitý, jestli je to od kosti 14 a od kůže 12,5.
Podstatný ani neni to, že 6 z 10 ženských se moc netvářilo a další 2 z těch 10 to řekli na tvrdo, že je to fakt malý.

Podstatný je, že člověk to sám i vnímá, že to neni ono - a můžeš měnit polohy, jak chceš a vyrovnat se kde jakým akrobatům atd. Nehledě na to, co sem psal nedávno, že když se to víc rozjede, tak má člověk co dělat zůstat s ním na místě činu. Nemluvě o tom, když dotyčná víc „maže“. Ty sice píšeš, že něco podobného máš doma a že stím nemáš problém, otázka je, jestli by ten Tvůj / mimo kameru / nemluvil trochu jinak. Ten velký vibrátor Ti koupil on? - Možná věděl proč. :nevim: :nevim: :nevim:
A nebijte mě, jak jsem v životě nakoupil, tak tady prodávám. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9742
25.10.14 19:46

@mvm
Jestli dotyčné byly dokonalé… No já si odpovím za vás. Samozřejmě nebyly. Nejvíce kritizuje druhé ten, kdo dokonalostí oplývá nejméně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
25.10.14 19:49
@Doctus píše:
@mvm
Jestli dotyčné byly dokonalé… No já si odpovím za vás. Samozřejmě nebyly. Nejvíce kritizuje druhé ten, kdo dokonalostí oplývá nejméně.

na tomhle se spolu shodneme

• Citovat
  • Upravit
sissi79
25.10.14 19:55
@mvm píše:
@sissi79
To neni důležitý, jestli je to od kosti 14 a od kůže 12,5.
Podstatný ani neni to, že 6 z 10 ženských se moc netvářilo a další 2 z těch 10 to řekli na tvrdo, že je to fakt malý.Podstatný je, že člověk to sám i vnímá, že to neni ono - a můžeš měnit polohy, jak chceš a vyrovnat se kde jakým akrobatům atd. Nehledě na to, co sem psal nedávno, že když se to víc rozjede, tak má člověk co dělat zůstat s ním na místě činu. Nemluvě o tom, když dotyčná víc „maže“. Ty sice píšeš, že něco podobného máš doma a že stím nemáš problém, otázka je, jestli by ten Tvůj / mimo kameru / nemluvil trochu jinak. Ten velký vibrátor Ti koupil on? - Možná věděl proč. :nevim: :nevim: :nevim:
A nebijte mě, jak jsem v životě nakoupil, tak tady prodávám. :?

Uff.. zaprvy jsem nikde nepsala ze ho ma manzel mensiho, ale ze jsem mela i mensi bo mi mensi nevadi.. Jako pokud na druhym scuku babe rikas ze jsi dole mensi ve svych ocich tak se nedivim ze berou zpatecku.. Tu bych dala i ja, me totiz na sexu imponuje neco jinyho, jsem vic pocitova a hlavne mi nepis ze tva velikost nejde citit.. Chlap s velikosti nic nenadela, ale baba svou velikost ovlivnit muze, takze nestonej a najdi takovou ktere na tobe bude zalezet natolik aby zacla posilovat panevni dno pokud to uz nedela..
Vibrator jsem si koupila ja sama v dobe kdy jsem manzela neznala, byla to laska na prvni pohled, jen jsem v te dobe neodhadla velikost, proto ani poradne nevim kde je a nepouzivam ho ;)

• Citovat
  • Upravit
mvm
223
25.10.14 19:56
@Doctus píše:
@mvm

nebyly, ale taková kompenzace /ať už jakákoliv/ kvalitu styku nevynahradila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mvm
223
25.10.14 20:09
@sissi79 píše:
Uff.. zaprvy jsem nikde nepsala ze ho ma manzel mensiho, ale ze jsem mela i mensi bo mi mensi nevadi.. Jako pokud na druhym scuku babe rikas ze jsi dole mensi ve svych ocich tak se nedivim ze berou zpatecku..

Nebudu to hledat, ale myslím, že si to tak nějak psala o manželovi nebo to tak vyznělo, ve finále je podstatný, že i Ty máš doma „víc“ než míň.
A jinak, jak si nejen Ty myslíš, já to celý svůj dospělácký život dopředu nehlásil, bylo to až poslední, dejme tomu dva tři roky, jako pokus o nějaké řešení problému. A to taky ne vždycky - pokud ale sotva po seznámení dotyčné netajily svou nadrženost slovy „já jsem v sexu hóóódně náročná a pod.“ tak jsem to řekl, jak to mám. Furt lepší, než pak ráno koukat na ten znuděnej ks..t a při otázce, kdy se uvidíme znova, poslouchat nejrůznější báchorky o tom, že má teď moc práce a pod. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.14 20:14
@mvm píše:
Nebudu to hledat, ale myslím, že si to tak nějak psala o manželovi nebo to tak vyznělo, ve finále je podstatný, že i Ty máš doma „víc“ než míň.
A jinak, jak si nejen Ty myslíš, já to celý svůj dospělácký život dopředu nehlásil, bylo to až poslední, dejme tomu dva tři roky, jako pokus o nějaké řešení problému. A to taky ne vždycky - pokud ale sotva po seznámení dotyčné netajily svou nadrženost slovy „já jsem v sexu hóóódně náročná a pod.“ tak jsem to řekl, jak to mám. Furt lepší, než pak ráno koukat na ten znuděnej ks..t a při otázce, kdy se uvidíme znova, poslouchat nejrůznější báchorky o tom, že má teď moc práce a pod. :|

Tobě říkají jak jsou hooodně náročný v sexu? :) TVL to mě teda říkají různý věci, ale tohle teda nééé. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
25.10.14 20:19
@mvm píše:
A jinak, jak si nejen Ty myslíš, já to celý svůj dospělácký život dopředu nehlásil, bylo to až poslední, dejme tomu dva tři roky, jako pokus o nějaké řešení problému. A to taky ne vždycky - pokud ale sotva po seznámení dotyčné netajily svou nadrženost slovy „já jsem v sexu hóóódně náročná a pod.“ tak jsem to řekl, jak to mám. Furt lepší, než pak ráno koukat na ten znuděnej ks..t a při otázce, kdy se uvidíme znova, poslouchat nejrůznější báchorky o tom, že má teď moc práce a pod. :|

To je mozny, ze to tak vyznelo, ale ja se svym chlapem nespim takze tak..
A nebud na me nevrlej :*

• Citovat
  • Upravit
mvm
223
25.10.14 20:20
@prostě chlap píše:
Tobě říkají jak jsou hooodně náročný v sexu? :) TVL to mě teda říkají různý věci, ale tohle teda nééé. :mavam:

kdyby se mi to nestalo, tak o tom nepíšu, dobře, jedna to řekla takhle a druhá, že se je rozvedená, protože jí to s bejvalým v sexu neklapalo, že potřebuje pořádnýho chlapa a když se mluvilo o sexu, tak asi nemyslela, aby měl 195 cm výšku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.10.14 20:22
@mvm píše:
kdyby se mi to nestalo, tak o tom nepíšu, dobře, jedna to řekla takhle a druhá, že se je rozvedená, protože jí to s bejvalým v sexu neklapalo, že potřebuje pořádnýho chlapa a když se mluvilo o sexu, tak asi nemyslela, aby měl 195 cm výšku

Když potřebuje pořádnýho chlapa a přitom sedí někde s tebou, tak to je jedině dobře.
Máš ji nechat chvíli vycukat a až poleze po stropě, tak jí to pořádně udělat a nic neřešit. Hlavně neřešit!.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mvm
223
25.10.14 20:24
@sissi79 píše:
To je mozny, ze to tak vyznelo, ale ja se svym chlapem nespim takze tak..
A nebud na me nevrlej :*

já pouze píšu, jak to je, přiznat si pravdu je podle mě lepší, než věřit tomu, co je někde psáno, když realita je trochu nebo víc? :nevim: jiná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
25.10.14 20:24

@mvm napsala jsem ze mi vyhovuje spis min nez vic a velikost u me nehraje zadnou roli.. pokud neni extremne velky ;)

• Citovat
  • Upravit
sissi79
25.10.14 20:28
@prostě chlap píše:
Když potřebuje pořádnýho chlapa a přitom sedí někde s tebou, tak to je jedině dobře.
Máš ji nechat chvíli vycukat a až poleze po stropě, tak jí to pořádně udělat a nic neřešit. Hlavně neřešit!.

Na Morave se leze po zdi :P :P :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová