Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Micha. bello
@Electrolux_EHM_4400 píše:
To mas samozrejme pravdu… cim tesnejsi, tim pro chlapa dle me lepsi prozitek
Prilis tesna? No nevim, to pak spis lezou holce oci z dulku, ale chlap si to dle me uziva
Na druhou stranu, pokud je zenska dole hodne povolena, a jako bonus k tomu jeste maze prvni ligu, tak se stava, ze za chvili, jak to rict slusne
s.uka chlap vzduch? A to je samorejme na pikacu a kolikrat je pak clovek rad, ze se vubec udela.
Da se to samozrejme poresit ruznyma polohama, ale urcite se to nevyrovna, kdyz je krasne uzounka a jeste si cloveka v sobe dokaze pekne podrzet ![]()
Na to jsou nejlepší tak 16–18leté, ne? Taková 35ka po 4 porodech už asi bude mít trochu problém… ![]()
to jsou právě ty paradoxy - nevím, jak velký je v tom rozdíl po dvou nebo čtyřech dětech, ale já měl dva z nejlepších vztahů co se týká sexu s právě maminama něco pod. 40 let po dvou dětech, bohužel na vážný vztah to jinak celkově nebylo
![]()
obě teda byly na svůj věk hodně štíhlý ![]()
Když jsem to řekla manželovi, o mé nevěře s jeho přítelem, tak ho to dost vzalo. Samozřejmě se vyptával jaký byl, a potom když se ptal na velikost jeho penisu, tak jsme se zdráhala mu to říct. Nakonec vše ze me dostal. Jednou před pár týdny ke mě přišel a nabídl mi sex ve třech. Haha
@Maslena
to je divný, že ho to dost vzalo, ale jinak předpokládám, že neváhal a hned druhý den pozval přítele na oběd
![]()
vidím, že hlupáctví nikdy neuvadne pane
@Maslena píše:
Když jsem to řekla manželovi, o mé nevěře s jeho přítelem, .. se ptal na velikost jeho penisu, … Haha
tak tvuj manzel je spravny vojak, musi znat zbrane sveho nepritele nebo konkurenta
![]()
@Electrolux_EHM_4400 píše:
cim tesnejsi, tim pro chlapa dle me lepsi prozitekPrilis tesna? …, ale chlap si to dle me uziva
![]()
tak tedy nevim, ale nechat si ho odirat, to je opravdu jen pro masochisty, z toho neni nic moc pozitek, to uz radej tu volnejsi, prizpusobivejsi, kdyz to bude vyhovovat i ji,
@Maslena píše:
Když jsem to řekla manželovi, o mé nevěře s jeho přítelem, tak ho to dost vzalo. Samozřejmě se vyptával jaký byl, a potom když se ptal na velikost jeho penisu, tak jsme se zdráhala mu to říct. Nakonec vše ze me dostal. Jednou před pár týdny ke mě přišel a nabídl mi sex ve třech. Haha
ale zapoměl dodat, že přijdou dva jeho přítelé a Ty že se budeš jenom dívat ![]()
@mvm píše:
ale zapoměl dodat, že přijdou dva jeho přítelé a Ty že se budeš jenom dívat
on ji zapommel rici, ze ten treti bude jeho milenka
a ona s ebude jen divat ![]()
@Pesimista
nebo tak
ale jinak stále tvrdím, že to píše chlap - nevěřím, že by nějaká baba byla tak stupidní a tohle psala ![]()
@káťa píše:
No tak já bych hlavně řekla, že velikost péra neřeší ani tak ženy, jako sami muži.
Já nejsem nikterak náročná a nepotřebuji mít v sobě 20 cm kládu, abych se vzrušila, takže já jsem fakt o velikosti údu mých partnerů v posteli nikterak nepřemýšlela. Možná i proto, že jsem extrémy směrem dolů zažila jen dva, z toho s jedním z nich jsem vůbec nezamýšlela vážný vztah. S těmi jsem prostě ve vztahu nepokračovala a s ostatními jsem nějaký ten cm + nebo - neřešila. Důležitější je chuť, nadrženost, sebevědomí a samozřejmě abychom si sedli povahově a jako lidé.
a jeste tvrdost je dulezita ![]()
@aspagi píše:
a jeste tvrdost je dulezita
není nic horsiho než natvrdlej chlap
@micha.bello píše:
Na to jsou nejlepší tak 16-18leté, ne? Taková 35ka po 4 porodech už asi bude mít trochu problém…
neřekla bych.. teda v případě že o sebe aspoň trošku dbá a posiluje pánevní dno tak je to v nejlepším pořádku ![]()
@Tinuvien píše:
@micha.bello vím vímKuličky sem tam nosím, ale jsem z nich docela na hadry
a furt se přiblble usmívat nedá
@micha.bello píše:ach jooo
![]()
![]()
zase budu usetrena pikantnosti v soukromem zivote…
si ty pikantnosti musíš udělat ve svým
![]()