Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ivaneska píše:
Ale těchhle chlapu je dneska strašně máloVětšina chce sex co nejdřív
A také nesmí ten chlap moc dlouho otálet, jinak riskuje, že se na obzoru objeví jiný samec a samice uteče
![]()
Příspěvek upraven 25.10.14 v 21:25
Tak myslím třeba 2-3 týdny. ![]()
No když uteče, tak zase přiběhne jiná ne. ![]()
@prostě chlap píše:
Já mám kupříkladu taky malá prsa, ale od Doktuse bych se opravdu prohlížet nenechal ani náhodou. :p
@sissi79 píše:
Nepocitujes uplnek? Tak to bud rada, to je masakr
A jak? Pudy, v necem jim zustaly dost dobre![]()
![]()
Ne úplněk semnou nic nedělá. Mela jsem problémy se spánkem když byl úplněk, ale co jsem se vrátila z Md do práce, tak i to zmizelo. Teď spis mám problémy nevstávat ve 4. ráno, když mám v týdnu volno ![]()
@Ivaneska píše:
Ne úplněk semnou nic nedělá. Mela jsem problémy se spánkem když byl úplněk, ale co jsem se vrátila z Md do práce, tak i to zmizelo. Teď spis mám problémy nevstávat ve 4. ráno, když mám v týdnu volno
On je úplněk…ahá já jsem si říkal co se to děje. ![]()
@micha.bello píše:
@prostě chlap: Já raději mlčím…
To je škoda nemlč. ![]()
@prostě chlap píše:
Tak myslím třeba 2-3 týdny.
No když uteče, tak zase přiběhne jiná ne.
Jo 2-3 týdny je taková rozumná časová prodleva
Ty jo, ty si dost věříš, když nebude jedna, bude druhá
To jsi takový krasavec, nebo tak úspěšný, že máš takové sebevědomí?
![]()
@Ivaneska píše:
Ale těchhle chlapu je dneska strašně máloVětšina chce sex co nejdřív
A také nesmí ten chlap moc dlouho otálet, jinak riskuje, že se na obzoru objeví jiný samec a samice uteče
![]()
Příspěvek upraven 25.10.14 v 21:25
Fakt to takhle je? Já myslela, že tohle platí jen u chlapů. Asi jsem z jiné dimenze, protože já vydržím čekat… pokud to teda není půl roku. ![]()
@prostě chlap píše:
On je úplněk…ahá já jsem si říkal co se to děje.
Sem chtela jit pro kalendar
vazne je?
to bude noc
![]()
Jak to pusobi na babu znam, jak to pusobi na chlapa co ![]()
@prostě chlap píše:
Já mám kupříkladu taky malá prsa, ale od Doktuse bych se opravdu prohlížet nenechal ani náhodou. :p
Klidně bych Vás vyšetřil i per rectum. ![]()
@micha.bello píše:
Fakt to takhle je? Já myslela, že tohle platí jen u chlapů. Asi jsem z jiné dimenze, protože já vydržím čekat… pokud to teda není půl roku.
Já bych řekla, že je to na obou stranách tak nějak stejně
I U žen fungují pudy a pokud se chlap dlouho o nic nepokusi, tak bych si myslela, že ho nevzrusuji
Fakt je ten, že jsem měla vždy opačný problém a chlapy trosku brzdit, takže nemluvím ze zkušeností. Ale koukám na to z pohledu, že jsem taky jen člověk a potřebuji fyzické teplo ![]()