Velikost penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
mvm
223
9.9.14 18:46

@Jabadabadu
tak to si měl v životě více štěstí než já

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
9.9.14 18:52
@Doctus píše:
@káťa
Máte pravdu, že průměrná hodnota toho moc neřekne. Mám pro vás uklidnění, že medián (hodnota přesně v polovině výběrového souboru) je u průměrného platu i průměrné délky menší než aritmetický průměr. Znalého napadne proč. Výběrový soubor je totiž omezen pouze zdola (nulou), shora je ve skutečnosti neomezený. Distribuce hodnot proto neodpovídá Gaussově křivce.

Jasně ;)

• Citovat
  • Upravit
mvm
223
9.9.14 18:54
@káťa píše:
Hele, na délce tolik nezáleží, spíše na šířce.
Já jsem tedy za svůj sex. život zažila 2 muže s výrazně menší velikostí (šířkou), o kterých jsem věděla hned, že to na vztah nebude.

Omlouvám se za podpásovou otázku, o cca jaké rozměry se tehdy u obou jednalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
káťa
9.9.14 18:55

@mvm
Víš, kdyby mi chlap ještě před intimním sblížením řekl, že ho má malého, tak bych do toho taky možná nešla a to ze dvou důvodů - za prvé mě nepřitahují nesebevědomí muži a za druhé bych čekala, že má fakt nějakého trpaslíka.
13 cm penis není žádná tragédie, na kterou bys musel upozorňovat předem, si myslím, to je celkem normální pinďa a pokud jsi fajn chlap a nějaká ženská by se ti kvůli nemu vysmála či to někde roztrubovala, tak je to fakt trubka, která absolutně nestála za pozornost.

• Citovat
  • Upravit
pokopik
9.9.14 18:56

@mvm neuvedl si sirku?

• Citovat
  • Upravit
mvm
223
9.9.14 18:58

@pokopik
ne, vždycky váhu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pokopik
9.9.14 19:01

@mvm Hele 13cm neni zas tak malo. Zenskym nerikej nic dopredu. Chlap pro zeny musi mit sebevedomi pokud ho nemas, tak to nedavej najevo. Myslim, ze v tvem pripade bude tenhle problem a ne velikost. Protoze 13cm ma opravdu hodne muzu.

• Citovat
  • Upravit
mvm
223
9.9.14 19:06

@pokopik
přečti si můj celý příspěvěk na straně 43,pak to pochopíš a víc už bych to nerozváděl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mvm
223
9.9.14 19:16
@káťa píše:
@mvm
Víš, kdyby mi chlap ještě před intimním sblížením řekl, že ho má malého, tak bych do toho taky možná nešla a to ze dvou důvodů - za prvé mě nepřitahují nesebevědomí muži a za druhé bych čekala, že má fakt nějakého trpaslíka.
13 cm penis není žádná tragédie, na kterou bys musel upozorňovat předem, si myslím, to je celkem normální pinďa a pokud jsi fajn chlap a nějaká ženská by se ti kvůli nemu vysmála či to někde roztrubovala, tak je to fakt trubka, která absolutně nestála za pozornost.

Neříkal jsem malýho, ale menšího - myslel jsem, že je v tom trochu rozdíl. Prostě většina z vás máte nějakým způsobem daný minimum, pod který to nejde a řekl bych, že těch 13 je už velmi na hraně. Jak už jsem psal na podobných rozměrech „jede“ celá Asie, ale tady je všeobecné minění prostě větší. Nezbývá než to tak brát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pokopik
9.9.14 19:20

@mvmhttps://www.google.co.uk/url?sa=t&source=web&rct=j&ei=MzUPVMP-L4eI7AaWp4DwBw&url=https://answers.yahoo.com/question/index%3Fqid%3D20100519204357AA5AQEO&cd=1&ved=0CB0QFjAA&usg=AFQjCNGz6aH5snloaP41M43-Yx9MXPYEsg

• Citovat
  • Upravit
mvm
223
9.9.14 19:36

@pokopik
nejde mi to otevřít, takže bez reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
9.9.14 19:52

@mvm znám jednoho s docela malým (určitě méně, než 13) a rozhodně nikdy neměl problém najít ženskou. Je to fakt hodně o sebevědomí a tak. A kupodivu ani v posteli to s ním nebylo fatální. Měl zase třeba slušnou výdrž a tak… Prostě je to jiné, ale proč by to měl být konec světa, to fakt netuším :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mvm
223
9.9.14 20:00

@Tinuvien
neříkám konec světa, ale pokud se negativní zkušenost opakuje, tak to problém prostě je, viz. celý můj úvodní příspěvěk ze str. 43
A napsat nebylo to fatální, je v podstatě stejné jako napsat, za moc to nestálo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
9.9.14 20:29

@mvm stálo to za dost… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106236
9.9.14 22:19
@Jabadabadu píše:
Nejde o to, jestli mu jde jen o to… Ale prostě když už mu to s ní nemá vyjít kvůli menší velikosti, tak si aspoň vrzne.

vzdyt pisu to same

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová