Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@mvm píše:
Právě že to neni lepší, opakuji pokud to neni vyloženě nějakej trouba, tak mu to stejně dojde,, v opačném případě se bude ještě navíc trápit tím z vaší strany vymyšleným důvodem a nedej bože ho bude chtít řešit a zamotáte se do toho oba ještě mnohem víc. Je to jako u všeho - nejlepší je říct pravdu, milosrdná lež v tomto případě nefunguje.
no já v těchto případě většinou říkám, že nám to prostě spolu nefunguje.. z toho si může vzít co chce
@mvm píše:
Když už jste to zmínila, tak kolik je ve vašem případě krásnej průměr?
Má normálních 16 cm a šířka určitě tak 4 bude.
@Dariada píše:
Má normálních 16 cm a šířka určitě tak 4 bude.
Na tyhle výroky pozor. Co nevidět se tu zjeví náš místní samozvaný doktor a bude ti tu říkat, jak jsi strašně hloupá a ohánět se průzkumy amerických vědců, kteří zjistili, že průměr je 11-13 cm a kdo tvrdí něco niného, je hlupák… ![]()
@káťa
Každý nechť si považuje za průměr, co chce. Daného příspěvku jsem si všiml dříve, než jste na něj reagovala. Vidíte a nenapsal jsem ani slovo. Nechť si myslí každý něco jiného. Nemusí to ovšem odpovídat realitě a v našem případě ani populačnímu průměru. Navíc jsem nikde nepsal interval 11 cm až 13 cm, to by bylo méně, než je celosvětový průměr (12,55 cm). Skutečnosti se nejvíce blíží 13 až 14 cm. Navíc 16 cm je normálních, byť je někdy ošemetné, co je normální. Normalita je totiž relativní, co není normální, nemusí být hned patologií. Normalitu můžeme chápat ve smyslu hodnoticím (toto se dělí na funkční a normativní) a statistickém. Taková genialita normální není, za patologii ji však nelze označit. Je to jen silná výchylka od průměru.
Příspěvek upraven 09.09.14 v 15:09
Zazněl tady názor, že je lepší potenciální partnerku dopředu upozornit na menší rozměry.
Takové jednání já pokládám za taktickou chybu. Takhle se dotyčný připravuje o možnost si s potenciální partnerkou aspoň jednou zašustit. ![]()
@Jabadabadu píše:
Zazněl tady názor, že je lepší potenciální partnerku dopředu upozornit na menší rozměry.Takové jednání já pokládám za taktickou chybu. Takhle se dotyčný připravuje o možnost si s potenciální partnerkou aspoň jednou zašustit.
To je pravda.. pokud mu jde jen o to.. tak nepriznavat a nejak to dopadne, asi ho tezko vykopne z postele a uzije si aspon jeden
@káťa píše:
Na tyhle výroky pozor. Co nevidět se tu zjeví náš místní samozvaný doktor a bude ti tu říkat, jak jsi strašně hloupá a ohánět se průzkumy amerických vědců, kteří zjistili, že průměr je 11-13 cm a kdo tvrdí něco niného, je hlupák…
No tak on má nakonec nadprůměr a je z toho takovej zdrchanej
chlapi sou různí ![]()
@Venetia píše:
To je pravda.. pokud mu jde jen o to.. tak nepriznavat a nejak to dopadne, asi ho tezko vykopne z postele a uzije si aspon jeden
Nejde o to, jestli mu jde jen o to… Ale prostě když už mu to s ní nemá vyjít kvůli menší velikosti, tak si aspoň vrzne.
@Jabadabadu píše:
Nejde o to, jestli mu jde jen o to… Ale prostě když už mu to s ní nemá vyjít kvůli menší velikosti, tak si aspoň vrzne.
Jak praví lidová moudrost, co ošukáš to už ti nikdo nevezme.
@Virginian píše:
Přesně, proč ji z toho nechat lacino vyváznout. ![]()
@káťa píše:Úvodem popisovaný problém je tzv. vaginismus a toje něco jiného než „naše“ téma. Jinak předpokládám, že zmiňovaný zlatý střed nebo lehký nadprůměr je podle vás taky tak těch 15-18 cm /nebo ne?/
Můj partner měl kdysi holku úzkou tak, že měl problémy se do ní vůbec dostat. Vůbec jim to nešlo a jí to bolelo. Takže to nakonec ukončili.
U vás chlapů je problém v tom, že vy to svoje M moc žerete a kompletně s tím stojí a padá vaše sebevědomí a osobnost. Nikdo přeci není dokonalý a každý (téměř) má z něčeho mindrák. Ale kvůli tomu přece nebudu celý život uťápnutá a nešťastná. A rozhodně neplatí (alespoň pro mě), že čím větší, tím lepší. Ideál je zlatý střed nebo lehký nadprůměr. Také už se mi stalo, že jsem opustila velmi dobře obdařeného chlapa kvůli chlapovi, který ho měl menšího než on. Lépe to s ním uměl, byl více při chuti a hlavně měl lepší povahu.
@Virginian píše:
no dobrý
,problém ale je, pokud dotyčnou miluješ nejen fyzicky a pak se s tím smiřovat, že na tvém místě už s největší pravděpodobností boduje někdo jiný, jen protože mu tam „nahoře“ při narození přiklepli o pár cenťáků víc,,jak už tu taky někdo psal, tak my menší jsme nestáli ve frontě a řekli si "jo jo tam toho menšího mi dejte, toho si vemu, když je ve slevě
![]()
@Venetia stimulating bych si nebyl, tak jist. To ze chlapy si nestezujou nemusi znamenat, ze jsou plne spokojeni. Chlapy o tomhle mlci a proc asi, ze jo? Myslim, ze by to zena neunesla. A to zensky ego to je masakr!
@mvm píše:
no dobrý,problém ale je, pokud dotyčnou miluješ nejen fyzicky a pak se s tím smiřovat, že na tvém místě už s největší pravděpodobností boduje někdo jiný, jen protože mu tam „nahoře“ při narození přiklepli o pár cenťáků víc,,jak už tu taky někdo psal, tak my menší jsme nestáli ve frontě a řekli si "jo jo tam toho menšího mi dejte, toho si vemu, když je ve slevě
![]()
No jo, te se nesmíš hned zkraje bezhlavě zamilovat.
@Doctus
Jak vidíte sám, téměř všechny ženy, které tu dříve, nebo teď po mém úvodním příspěvku reagovali, považují za průměrnou délku min.15 cm. Vaše údaje určitě mají celosvětově svojí váhu a skutečně podložené základy. Jak je ale vidět, ženám je celkem jedno kolik kdo, kdy a kde naměřil a co se dá tedy označit do relativně velkého rozmezí normálnosti. Toto je prostě jedna z věcí, která se našemu stvořiteli bohužel nepovedla ![]()
Přesto za Vaše příspěvky děkuji i když s velkou pravděpodobností na všeobecném mínění na toto téma nic nezmění. ![]()