Velikost penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9741
8.9.14 18:00

@mvm
Tak snad takové rozumbrady nestojí ani za pozdrav, natož dlouhodobější vztah… Připomínáte mi jednoho jedince, který si s podobnými rozměry připadá, jako by měl mikropenis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mvm
223
8.9.14 18:03
@mutter píše:
Nezáleží ani na délce a ani na šířce, záleží jak se přitom oba chovají, zda si jde každý jen ke svému uspokojení, nebo si vyjdou „vstříc“ Každá žena pozná když se muž snaží aby to bylo příjemné, ale pokud je to jen husička, tak se může snažit sebevíc a může ho mít jak černoch po žihadlu a je to k ničemu :jazyk:

No takových jako si Ty, asi moc není bohužel, koukni na první stránku této diskuse a víc už nemá cenu psát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
84
8.9.14 18:08

@mvm
Koukala a upřímně mne to nepřekvapuje… bohužel, lidi jsou různí, ale určitě se světlé výjimky najít dají. Tak jako mají mindráky ženy a nemohou najít toho, který by to akceptoval. Tak alespoň přeji hodně štěstí a pevné nervy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mvm
223
8.9.14 18:14
@Doctus píše:
@mvm
Tak snad takové rozumbrady nestojí ani za pozdrav, natož dlouhodobější vztah… Připomínáte mi jednoho jedince, který si s podobnými rozměry připadá, jako by měl mikropenis.
Četl jsem tu téměř všechno a vím o kom je řeč - jeho názory už jdou do extrémů, ale nebýt podobných ženských názorů jako, že „12 nebo 14 cm je jedno, že je to stejná bída“ / to tu taky bylo /,tak by možná i on měl lehčí spaní :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mvm
223
8.9.14 18:42
@mutter píše:
@mvm
Koukala a upřímně mne to nepřekvapuje… bohužel, lidi jsou různí, ale určitě se světlé výjimky najít dají. Tak jako mají mindráky ženy a nemohou najít toho, který by to akceptoval. Tak alespoň přeji hodně štěstí a pevné nervy

Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mvm
223
8.9.14 19:00
@Doctus píše:
@mvm
Jenže Weiss žádný pořádný výzkum v ČR neprováděl. Už před nějakým pátkem v USA prokázali, že rozdíl mezi velikostmi, které uváděli sami muži, a těmi, které byly změřeny druhou osobou, je podstatný rozdíl, tehdy činil zhruba 35 mm. A proč bych nesrovnal negroidní rasu s europoidní? Navíc kondom nemusíte odrolovat celý, pokud se zeptáte výrobce, tak vám sdělí, že délka penisu při výběru prezervativu nehraje roli.
Možná by se výrobci kondomů divili, jak by se zvedl obrat, kdyby dali do běžného prodeje i menší velikosti. On universál svojí funkci fyzicky plní relativně bez problému, ale málokdo někdy nezkusí jej nerozbalit celý a když vidíte, že je tam pro vás cca 30% zbytečně jaksi navíc, tak to na sebevědomí moc nepřidá :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pokopik
8.9.14 19:18

Hledat vyjimku na 13cm penis? Vzdyt je to evropskem prumeru nebo snad ne? Jo ono se zenskym nechce smirit s evropskym prumerem. Kazdy chce od zivota proste to nejlepsi, ze jo? A ono to bude i s tou velikosti penisu napodobne. Ono evropskej prumeru je ok jenze generace dnesnich zen nechteji jenom co je ok?

• Citovat
  • Upravit
pokopik
8.9.14 19:20

Proc chlapy nevyhledavaj jenom ty co maji uzke vaginy premyslela jsi nekdy o tom?

• Citovat
  • Upravit
pokopik
8.9.14 19:22

Ja ti odpovim, protoze chlapy nejsou takovy sobci jako vy zensky. Tak jako velky penis pro zenu tak je uzka vagina pro muze. Uplne stejne.

• Citovat
  • Upravit
pokopik
8.9.14 19:23

Zena neproziva sex jinak jako muz a nema jine orgasmy. To mluvim ze sve vlastni zkusenosti ne z vedeckych knizek.

• Citovat
  • Upravit
káťa
8.9.14 19:37

Mvm je normální rozumnej chlap a pokud je jinak fajn, určitě najde ženskou, kterou jeho M bude přitahovat a bude jí vyhovovat.13 cm není žádná tragédie a pokud je chlap jinak v pohodě, proč ne. Jen mně by asi nesedlo, kdyby ses měl už předem "omlouvat " a shazovat, že není velký, jak jsi psal. To shazování by mě asi odradilo mnohem víc, než nějaká odchylka směrem dolů od toho, co je člověk zvyklý.
Pokopík, promiň, ale ty to máš v hlavě vylágrovaný, ty budeš mít problém si najít normáolní ženskou stopro.

• Citovat
  • Upravit
mvm
223
8.9.14 20:11
@káťa píše:
Mvm je normální rozumnej chlap a pokud je jinak fajn, určitě najde ženskou, kterou jeho M bude přitahovat a bude jí vyhovovat.13 cm není žádná tragédie a pokud je chlap jinak v pohodě, proč ne. Jen mně by asi nesedlo, kdyby ses měl už předem "omlouvat " a shazovat, že není velký, jak jsi psal. To shazování by mě asi odradilo mnohem víc, než nějaká odchylka směrem dolů od toho, co je člověk zvyklý.
Pokopík, promiň, ale ty to máš v hlavě vylágrovaný, ty budeš mít problém si najít normáolní ženskou stopro.

Ono je to hodně o sebevědomí a čím víc máš negativních zkušeností, tím víc Tě to žere. Jasně, že to nejde asi říct hned, sotva se seznámíte, ale je určitě lepší na to časem upozornit, než do toho vztahu dávat naději, energii, čas a koneckonců i peníze a pak to jde všechno rychle do kopru po prvním sexu. Chlap taky vidí hned, jaký prsa má dotyčná a tak bych v tom jít včas s pravdou ven zas takový problém neviděl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
506
8.9.14 21:28

@mvm pardon, ale v době „vycpanych“ podprsenektvrdit, že chlapi ví, do čeho jdou… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106274
8.9.14 21:32
@pokopik píše:
Tak to pro zenu velky penis, tak pro muze uzka vagina.Zena nema nic navic. Ja take lapal po dechu a ten orgasmus, jako kdyz se pomocis. Ta dotycna mela uzkou a jeste do toho byla dost aktivni. Co mam na to rict? Ze by az takovy rozdil? Proc bych mel ponizovat zeny? Ja opravdu nemam potrebu ponizovat nikoho. A proc take ze zdrave a uplne normalni zeny bych mel udelat postizenou? Budu mit zenu, ktera bude mit krasne 3 prsa a potom se setkam, ktera bude mit 6 prsa, tak ty prvni reknu mas maly prsa? O jakem muzskem egu tu mluvis? To
Liu tonejde o žádné ponižování , to slušný člověk nedělá … jenom zjistíš , že ti to nevyhovuje , s tím nic nenaděláš … lidi si musí v tomto sednout
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106274
8.9.14 21:34
@pokopik píše:
Sex ma hlubsi smysl, je to z nejvetsich projevu lasky a ty reknes muzi, ze jeho nastroj k projevu lasky je nedostacujici? Myslis, ze je to muzskem egu? Me neni 35 ty leta uz jsou davno pryc. Mel jsem v posteli mnoho zen ale I muzu. Ver mi ze tech muzu bylo dost a ver mi ze vice jak 80% bylo mensi nez ja. A co mohu rici, ze ti chlapici meli maly penis? Vzdyt jich byla vetsina, jak bych to mohl rict?

taky mi už 35 dávno není :D o projevech lásky toho moc nevím, píšu o vzájemné shodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová