Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pěkný podvečer dámy. Uvědomuji si, že jsem narušitelem na tomto vašem „babském“ pokecu, ale po přečtění několika příspěvků chci také něco říci. Jelikož jsem mladý muž okolo 30 roku, nějaké ty zkušenosti ze svého pohledu přidám
Bylo by nezdvořilé sem ihned psát velikost, a tak nejprve podotknu, že my mužu to velmi řešíme, stejně tak asi jako Vy prsa, která se nám líbí ale, každému chlapovi jiná, proto by si žádná ženská ani holka neměla dělat vrásky ohledně velkosti…každý muž si najde přeci ta „svá“ a pokud svou partnerku, se kterou randí má rád a něco pro něj znamená nebude s ní kvůli velikosti ňader
To je můj pohled…pokud by vyhledával jen zábavu a sex je přirozené, že si chce vybrat to co jej mometálně vzrušuje a v tomto případě mu bude jako lovci a dobyvateli záležet na velikosti, i když také to nebývá pravidlem…přitažlivá jsou i menší. U penisu je to horší…ten neplní funkci estetickou, ale funkční a reprodukční…Nám hodně záleží na velkosti, což docela často poměřujeme pohledem ve sprchách na bazéně nebo ve společných sprchách. Někdo má penis v klidovém stavu menší, ale během ztopoření nabere až dvojnásobek velikosti, zatímco někteří muži mají penis velký na pohled a tak také zůstane i po ztopoření, protože mu „jen“ ztvrdne a již se nezvětšuje jeho velikost. Nicméně od každé ženy jsem potom slýchával, jak je dobře že jej mám takového jakého mám, že není malý. Pokud je příliš velký působí to také bolest, každá z Vás asi jistě ví své, ale každý a každá je jiná a bud to vyhovuje nebo nikoliv. Možná největším strašákem pro kluka bývá první setkání nebo první těšení se na milování, ke kterému to vždy směřuje po nějakém třeba letním seznámení
Máme strach, že budeme tak natěšení, že to psychicky náš mozek nezvládne a penis nám ztuhne jen na půl nebo vůbec…také s eto dříve stávalo i mě a bylo to z důvodů, abychom nezklamali…je těžké to vypustit, ale časem se to dá zvládnout a pokud je partnerka trpělivá tak to ihned nezatratí…a třeba i pomůže po nějaké chvilce, což se mi stalo a byl jsem velmi vděčen
Ono prvotní setkání nemusí vyjít vždy ideálně, a proto ta další bývají mnohem lepší. Nejdůležitější ze všeho je zcela jsitě vzájemná přitažlivost…takové „to“ na první dojem…pohled, dotek…někdo to zažil někdo ne, ale je to nádhera…tam člověk nemylsí na nic než pouze na to, potěšit toho druhého a působit mu rozkoš jak to jen lze…předehra je důležitá…polibky nežné a vášnivé moc pěkné a jsou polovinou úspěchu, pokud je to děláno s láskou a vášní…člověk se tomu zcela oddá a prostoupí skrz toho druhého do jeho mysli..Prstíky, něžné a šikovné jsou neméně důležité a musí vnímat cit vzrušeného klína a né si tam jen šmátrat nazdařbůh…Mám rád, když to žena vnímá a sama si pohyby říká a tře se o prsty…Jazyk je pak jeden z vrcholů, pokud se s ním hezky a umě zachází na správném místě…nebát se také připojit prst…dva tři podle chuti… I těmito zpsoby lze potěšit, když už penis není z největších. Doufám, že těm co to čtou nejsme nyní trnem v oku. Pouze reaguji a pši tak jak to vnímám… P. G. (32)
@PetrGentleman píše:
Pěkný podvečer dámy. Uvědomuji si, že jsem narušitelem na tomto vašem „babském“ pokecu, ale po přečtění několika příspěvků chci také něco říci. Jelikož jsem mladý muž okolo 30 roku, nějaké ty zkušenosti ze svého pohledu přidámBylo by nezdvořilé sem ihned psát velikost, a tak nejprve podotknu, že my mužu to velmi řešíme, stejně tak asi jako Vy prsa, která se nám líbí ale, každému chlapovi jiná, proto by si žádná ženská ani holka neměla dělat vrásky ohledně velkosti…každý muž si najde přeci ta „svá“ a pokud svou partnerku, se kterou randí má rád a něco pro něj znamená nebude s ní kvůli velikosti ňader
To je můj pohled…pokud by vyhledával jen zábavu a sex je přirozené, že si chce vybrat to co jej mometálně vzrušuje a v tomto případě mu bude jako lovci a dobyvateli záležet na velikosti, i když také to nebývá pravidlem…přitažlivá jsou i menší. U penisu je to horší…ten neplní funkci estetickou, ale funkční a reprodukční…Nám hodně záleží na velkosti, což docela často poměřujeme pohledem ve sprchách na bazéně nebo ve společných sprchách. Někdo má penis v klidovém stavu menší, ale během ztopoření nabere až dvojnásobek velikosti, zatímco někteří muži mají penis velký na pohled a tak také zůstane i po ztopoření, protože mu „jen“ ztvrdne a již se nezvětšuje jeho velikost. Nicméně od každé ženy jsem potom slýchával, jak je dobře že jej mám takového jakého mám, že není malý. Pokud je příliš velký působí to také bolest, každá z Vás asi jistě ví své, ale každý a každá je jiná a bud to vyhovuje nebo nikoliv. Možná největším strašákem pro kluka bývá první setkání nebo první těšení se na milování, ke kterému to vždy směřuje po nějakém třeba letním seznámení
Máme strach, že budeme tak natěšení, že to psychicky náš mozek nezvládne a penis nám ztuhne jen na půl nebo vůbec…také s eto dříve stávalo i mě a bylo to z důvodů, abychom nezklamali…je těžké to vypustit, ale časem se to dá zvládnout a pokud je partnerka trpělivá tak to ihned nezatratí…a třeba i pomůže po nějaké chvilce, což se mi stalo a byl jsem velmi vděčen
Ono prvotní setkání nemusí vyjít vždy ideálně, a proto ta další bývají mnohem lepší. Nejdůležitější ze všeho je zcela jsitě vzájemná přitažlivost…takové „to“ na první dojem…pohled, dotek…někdo to zažil někdo ne, ale je to nádhera…tam člověk nemylsí na nic než pouze na to, potěšit toho druhého a působit mu rozkoš jak to jen lze…předehra je důležitá…polibky nežné a vášnivé moc pěkné a jsou polovinou úspěchu, pokud je to děláno s láskou a vášní…člověk se tomu zcela oddá a prostoupí skrz toho druhého do jeho mysli..Prstíky, něžné a šikovné jsou neméně důležité a musí vnímat cit vzrušeného klína a né si tam jen šmátrat nazdařbůh…Mám rád, když to žena vnímá a sama si pohyby říká a tře se o prsty…Jazyk je pak jeden z vrcholů, pokud se s ním hezky a umě zachází na správném místě…nebát se také připojit prst…dva tři podle chuti… I těmito zpsoby lze potěšit, když už penis není z největších. Doufám, že těm co to čtou nejsme nyní trnem v oku. Pouze reaguji a pši tak jak to vnímám… P. G. (32)
Děkuji
spíš byste mi měli vyčinit za stylizaci a některé hrubky za což Vám patří má omluva, ale je to pochopitelné, spěchal jsem a psal tak jak myšlenky přicházely… Lajdácky jsem si to po sobě nezkontroloval…inu chlap co čekat také ![]()
@PetrGentleman píše: ..Prstíky, něžné a šikovné jsou neméně důležité..
![]()
ono je docela v porovnání podstatný rozdíl mezi touto částí těla..
No jeje…a jeste s mensim:D:D Me to tedy do konce s malym jde…spis jde o techniku. Nekdo ma pekny velky penis ale neumi to s nim. Kolikrat ty s tim malym jsou sikovnejsi…vic se snazi:) Ale jestli ti nevyhovuje…no…myslim ze sex je dulezity, takze ho mas asi hodne rada?? Me kdyby chlap neuspokojoval nebudu s nim, protoze by to byla otazka casu kdy se neco po…
Hmmmm smutný, ale mám to doma uplne stejne.jsem s nim pul roku a muzu Vam rict, ze jsem jeho pindoua jeste ani poradne nevidela…a takova kurba? neprichazi v uvahu…a to ma evropskej prumer…jenze ten je bohuzel dot malej ![]()
Tak to mas stesti…muj je namachrovanej a ani to s nim neumi:D mysli si jakej je borec a pro me kazdej sex nuda a necejtim nic
![]()
tak to se tu seslo docela hodne nespokojenych dam:) A je tu nejaka ktera ma doma veciho…ale zaroven dukaz toho ze ani s velkym to nemusi byt super, kdyz to chlap neumi?:D
Já mám doma „zlatý střed“ a vyhovuje mi. předtím jsem měla partnera s větší výbavou. Byl úžasný milenec. Trošku jsem se po něm bála, že mi nebude nikdo vyhovovat. NE kvůli jeho velikosti, ale protože jsme si v sexu rozuměli naprosto dokonale.
A můj současný přítel jak píšu, zlatý střed. Ani moc malý ani moc velký. Pro mě tak akorát.
Rozumíme si nakonec ještě víc jak s ex. Zkoušíme experimentujeme. Používáme hračky. Jsme oba mazlivci, tak si to užíváme. On se mi hodně věnuje, já mu to stejnou měrou oplácím.
Takže jsem spokojená a on taky.
@Anonymní píše:tak to se tu seslo docela hodne nespokojenych dam:) A je tu nejaka ktera ma doma veciho…ale zaroven dukaz toho ze ani s velkym to nemusi byt super, kdyz to chlap neumi?:D
doma ho nemám, ale moje maximum nestálo za nic, ale to nebylo penisem, ale chlapem ![]()