Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No když jsme u velikosti. Tak jednou, už je to dááávno, jsem zase měla opačný problém. Když na mě ex vytáhl nářadíčko, chtělo se mi utéct.
Neskutečný, do mě se nedostal, do pusy se mi nevešel
Jako na pohled dobrý, ale k nepoužití. Sám z toho byl nešťastný a já taky. „Vztah“ vydržel asi měsíc a podle mě to má doma stále, udělej si sám ![]()
@Lusy23 píše:..tak to jsem ve své věku netušila
Takže ženy bacha, čím větší péro tím větší ču. ák ten chlap je![]()
@Anonymní píše:
Mám nového přítele a poprvé jsem viděla jeho „nářadíčko“. A docela mě překvapilo, protože jsem zatim neměla přítele s tak malým. Na délku má tak 12cm a na šířku asi 3,5 protože mu je velký i normální kondom. Tak jsem se chtěla zeptat jestli ajaký máte zkušenosti s takhle malým. Zatim mě uspokojil jen ručně, jinak ho v sobě moc necítím.
TAk tohle mi připomíná jednu takovou krátkou epizodu s jedním mužem. Měl přibližně to stejné nádobíčko, já stejný problém - nic jsem necítila
byl sice hodný, ale ke kvalitnímu vztahu je třeba i kvalitního sexu… jak se říká že i s malým kašpárkem jde udělat velké divadlo… ne vždy je to pravidlo
@Anonymní píše:
Ahoj nedá mi to nereagovat, protože jsme toto řešila před něakolika lety…a tak ti tady napíšu můj názor. Celý svůj mladý život jsme potkávala muže kteří neměli menší než 18 cm, prostě macky, že se mi ani do pusy nevlezly…byla to pohoda, ale asi jsem měla hold smůlu, ale čím větší měl pro tím větší to byl čuák…před několika lety jsem poznala muže, který byl úžasný, skvělý, pozorný, uměl se chovat k ženám, nebyl žádný ha*zl…tak jsem s ním začla chodit, no v kalhotech měl cca stejnou velikost jako ten tvůj…já mu ho teda nikdy nemělřila, ale odhadem bych to tak tipla…samozřejmě když do mě vnikl, tak nic, prostě nic, jenže jak on tam necítil žádný stah ani tlak, zvadl mu…řekli jsme si že to zkusíme a budeme mít vzájemnou trpělivost…téměř rok trvalo než jsme se naučili spolu milovat, já začla denně stahovat své uboze ochyblé poševní svalstvo a sex byl mazlení, ruky, jazyk, co šlo…až jednou jsme se spolu začli milovat a najednou jsem cítila dokonale každý jeho centimetr a on se poprvé udělal stykem semnou…bylo to skvělé a už se to nezměnilo, sex si spolu užíváme skvěle, ba líp než dřív s těma bývalýma, není to totiž sex, ale krásné spojení duší a nádherné milování…nikdy bych neměnila a už je to i můj manžel…takže za mě je jen jedna rada, kašli na hračky, vagína je extrémně elastická a dokáže se zúžit třeba i na malíček..já tak trénovala, že jsem v sobě stiskla a udržela i tužku…takže holky které se vykašlou na kluka s malým jsou ubohé, protože mají vytahanou frndu a jsou líné s ní cvičit! přeju hodně zdaru!
Tak je hezke, zes to nevzdala - o tom zadna. Kdybys ten zaver napsala trochu mene urazlive, urcite by to bylo ku prospechu veci…
Taky bych se trochu bala, co s tim anonymni udela porod. Jako na velikost tuzky uz to pak fakt nevidim… ![]()
No jo, ubozacky s vytahanou frndou, to je romantika na prvniho maje ![]()
@open mind píše:
Taky bych se trochu bala, co s tim anonymni udela porod. Jako na velikost tuzky uz to pak fakt nevidim…
no teda ja mela po porodu opacny problem… Manzel mel co delat aby se vesel a vzhledem k malo castemu sexu to dlouho trvalo, nez to zase bylo ono
@jane-e píše:…
No jo, ubozacky s vytahanou frndou, to je romantika na prvniho maje
Mno, kazdy po porodu „dopadne“ jinak. Kazdopadne vam asi kazdy lekar potvrdi, ze stejne uz to nebude nikdy. Netvrdim, ze kazda zena skonci treba s prolapsem pochvy, ale ja znam tech pripadu hodne bohuzel. Cviceni je fajn, ale ve vsech pripadech fakt nestaci a moderni medicina se s resenim techto situaci chirurgicky jeste moc nepopasovala - ale to uz jsem malicko mimo tema…