Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Pročetla jsem si téměř celou diskuzi a musím také reagovat. Nechtěla bych někoho urazit, ale to vám vážně stačí třeba 13cm ke kvalitnímu sexu?Možná ano, ale v tom případě jste nevyzkoušeli něco většího. Vždyť průměr je nějákých 15cm, to můžu potvrdit i na svém průzkumu
Pro mě je ideál tak 18/4,5 Jak už tady někdo psal přede mnou, je to pak úžasný pocit „naplnění“
Ale zase nad 20 už to může být nepříjemné. Jinak asi nejhorší zážitek pro mě byl sex s klukem, který ho měl odhadem 12/3cm a to prostě byla taková žížalka.. Neříkám, že jsem ho necítila vůbec, ale prostě je to o ničem. Součásný přítel má 19/4 a to si potom v sexu vychutnáváte každý pohyb, každý okamžik a člověk je potom u partnera ochotný odpustit i jiné menší nedostatky
Ale je fakt, že každá jsme jiná.
no ja souhlasim zcela… ale asi je opravdu spousta zen, kterym to je jedno a vlastne maji radi ty veci kolem a samotny sex ani tak ne.
@Anonymní píše:
Pročetla jsem si téměř celou diskuzi a musím také reagovat. Nechtěla bych někoho urazit, ale to vám vážně stačí třeba 13cm ke kvalitnímu sexu?Možná ano, ale v tom případě jste nevyzkoušeli něco většího. Vždyť průměr je nějákých 15cm, to můžu potvrdit i na svém průzkumu
Pro mě je ideál tak 18/4,5 Jak už tady někdo psal přede mnou, je to pak úžasný pocit „naplnění“
Ale zase nad 20 už to může být nepříjemné. Jinak asi nejhorší zážitek pro mě byl sex s klukem, který ho měl odhadem 12/3cm a to prostě byla taková žížalka.. Neříkám, že jsem ho necítila vůbec, ale prostě je to o ničem. Součásný přítel má 19/4 a to si potom v sexu vychutnáváte každý pohyb, každý okamžik a člověk je potom u partnera ochotný odpustit i jiné menší nedostatky
Ale je fakt, že každá jsme jiná.
No vy nám tady vlastně tvrdíte, že dobrý sex stojí a padá především a jenom na tom, jestli má chlap o 4 centimetry více nebo méně na délku, což je názor jako z jiné planety. Ale tak každý to má jinak ![]()
Já jsem tu jen kvůly dotazu, mám 13 na délku a 4 na šířku je mi to vůbec k něčemu??
Ocením jakoukoli odpověď.
@Anonymní píše:
Já jsem tu jen kvůly dotazu, mám 13 na délku a 4 na šířku je mi to vůbec k něčemu??Ocením jakoukoli odpověď.
no to asi záleží na partnerce, jak vidíš každá to má jinak… třeba narazíš zrovna na tu správnou, co jí na tom tak nesejde a má raději orální sex ![]()
@Anonymní píše:
Já jsem tu jen kvůly dotazu, mám 13 na délku a 4 na šířku je mi to vůbec k něčemu??Ocením jakoukoli odpověď.
Hele, buď v klidu, protože většina holek píše, že jde spíš o šířku, než o délku a jak jsem psal, většina dildů a vibrátorů má průměr 3,5 cm. Mimochodem ještě žádná z dam mi neodpověděla na dotaz, proč tomu tak je, když je tento rozměr neuspokojí? Výrobci a prodejci mají asi za to, že se toto prostě prodává nejlíp. Jak je to možný? ![]()
@koutr píše:
Hele, buď v klidu, protože většina holek píše, že jde spíš o šířku, než o délku a jak jsem psal, většina dild a vibrátorů má průměr 3,5 cm. Mimochodem ještě žádná z dam mi neodpověděla na dotaz, proč tomu tak je, když je tento rozměr neuspokojí? Výrobci a prodejci mají asi za to, že se tento rozměr prostě prodává nejlíp. Jak je to možný?
to netusim, asi 3,5 je dostatecny nebo takovy standart anebo to treba kupuji chlapi ![]()
To se musíš zeptat výrobců, ale je pravda, že vibrátory jsou prostě užší než většina mužů, které jsem měla či měla možnost je vidět s erekcí. Proč to tak vyrábějí, nevím, ale možná i proto, že je často páry používají společně a muži by si mohli připadat hloupě, že je mají menší než vibrátory…a také vibrátory mají spoustu různých jiných funkcí, které živé penisy nemají (vibrování, rotování, různé výstupky, ohyby atd…) a slouží spíše ke klitoriálnímu uspokojení.
Vaše starosti bych chtěl mít. Buďte rádi, že vás měl/má někdo aspoň rád. Já mám 15-16 cm délku, obvod 12 cm…vím kulový, jestli to je dobrý nebo ne, když jsem i ve 24 letech panic.
Naštěstí je jedna mladá dáma na obzoru, každopádně vy byste si měli vážit toho, co máte. Někteří nemají vůbec nic.
@Anonymní píše:
Vaše starosti bych chtěl mít. Buďte rádi, že vás měl/má někdo aspoň rád. Já mám 15-16 cm délku, obvod 12 cm…vím kulový, jestli to je dobrý nebo ne, když jsem i ve 24 letech panic.Naštěstí je jedna mladá dáma na obzoru, každopádně vy byste si měli vážit toho, co máte. Někteří nemají vůbec nic.
a proc jsi jeste ve 24 letech panic? Na to je treba si nejdrive odpovedet a pak se k tomu adekvatne postavit.
Proč? To by bylo na dlouhý vyprávění. Vydalo by to na několik knih s názvy jako: LOSER, SMOLAŘ, HŇUP STOLETÍ a podobně ![]()
@Anonymní píše:
Proč? To by bylo na dlouhý vyprávění. Vydalo by to na několik knih s názvy jako: LOSER, SMOLAŘ, HŇUP STOLETÍ a podobně
aha… tak to chce na tom zapracovat ![]()
To Venetia: Už se na tom pracuje a vypadá to nadějně. Nerad bych, aby se pak o mně točil remake americké romantické komedie 40 let panic.
To by bylo celkem smutný.
@Anonymní píše:
To Venetia: Už se na tom pracuje a vypadá to nadějně. Nerad bych, aby se pak o mně točil remake americké romantické komedie 40 let panic.To by bylo celkem smutný.
tak to drzim palce a dej pak vedet ![]()
Ahoj necetla jsem reakce, ale zde moje osobni zkusenost.
Muj manzel ho ma malyho, jako dle me je normal a ja mela cely svuj sexualni zivot stesti na velky ptaky. No, kdyz jsem se seznamila s manzelem, byl mi sympaticky, ale 3mes jsme se otukavali, takze kdyz prislo na vec, byla jsem fakt rozcarovana a nescetnekrat, i pred svatbou jsem premyslela, ze ho kvuli penisu opustim. Jsem naruzivka, pri vzruseni tak mokra, ze prevlikame postel, kdyz nedam rucnik…samo ze jsme o tom mluvili, kupodivu se ten muj jesita tehdy nenafoukl a chtel o tom mluvit. V sexu je ale vynalezavy, a nakonec me to s nim bavi, ale musela jsem taky prispet do vinku, mile damy. Proste cvicit, zatinat svaly panevniho dna, poctive, samy poznate rozdil
takze vetsina co rikaji, ze se s malym kasparkem divadlo neda hrat, vzdycky asi preferuji cestu nejmensiho odporu a nedejboze neco udelat jinak. Nerikam, ze nemam sny o poradnem ptaku, ale uz nejak blednou. Ruzne masirovaci techniky, skrabani po zadech, placani po zadku me ale dostavaji do extaze. Mam pocit, ze i kdyz jsem mela zkusene milence, tak manzel je temihle technikami hrave strci do kapsy. Je napaditejsi, snazi se vice mi udelat dobre. Takze za me na velikosti az tak nezalezi, kdyz milujes ![]()
Pěkně odvádíte pozornost od toho co bylo pointou. Nemá smysl se dohadovat jestli je průměr 13 či 15cm. Výzkumy se dosti liší. Chtěla jsem jenom říct, že je opravdu velký rozdíl v prožitku, když porovnáte 12/3cm a třeba těch 18/4,5cm. To je celé