Velikost penisu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24
23.7.14 16:24

Můj první ho měl tak 5cm a tenkrát to bylo příjemné, po čase však nevyhovující :mrgreen: Pak jeden, - to byl macek, ale musela jsem si ho regulovat při tom sama, jinak to bolelo, a ten současný 20 a myslím že je to akorát :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
25.7.14 09:36
@slzina2 píše:
Můj první ho měl tak 5cm a tenkrát to bylo příjemné, po čase však nevyhovující :mrgreen: Pak jeden, - to byl macek, ale musela jsem si ho regulovat při tom sama, jinak to bolelo, a ten současný 20 a myslím že je to akorát :lol:

Naprosto s tebou souhlasim…ale muz jen jen zavidet…mam doma prumer:(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20
25.7.14 10:49
@slzina2 píše:
Můj první ho měl tak 5cm a tenkrát to bylo příjemné, po čase však nevyhovující :mrgreen: Pak jeden, - to byl macek, ale musela jsem si ho regulovat při tom sama, jinak to bolelo, a ten současný 20 a myslím že je to akorát :lol:

20 akorat? Tak to ten macek mel 30 ne? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
614
25.7.14 10:51
@annaj.m píše:
Naprosto s tebou souhlasim…ale muz jen jen zavidet…mam doma prumer:(

Nebreč, lepší průměr než podprůměr.. ;-) mě teda průměr naprosto vyhovuje, jak se říká zlatá střední cesta :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
29.7.14 11:04

Ahoj. Mám takový problém. Je mi skoro 17 let a připadá mi že mám malý penis. Měří 15,5×4,5cm a obvod je 12,8 cm. Co by jste mi na to řekli..? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.7.14 11:11

@Anonym125 standard. Já bych neměla problém. ;)

• Citovat
  • Upravit
29.7.14 12:08

K čemu je mi mých 17,5, když není s kým zrovna ted :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
29.7.14 18:17
@PetrGentleman píše:
K čemu je mi mých 17,5, když není s kým zrovna ted :-)

na okrasu? Nebo na čekání? :think: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.7.14 18:35

Za mě na velikosti záleží- měla jsem obě verze maxi i mini. Maxi obcas zabolí- ale mini-hodne mini je o ničem. když je to prumer tak je to super. užívají si to oba a hlavně ten chlap nemá komplexy-když to mužský vynahradí šikovností tak super ale když je k malýmu ještě nepoužitelný- děs. A vubec -co- mužský taky řeší ženský části tela a chtěla bych vidět jak tu mužský horují že je nej ženská s povislými prsy ale zase si s ní ve všem rozumí :lol: každy uzná že by dal přednost aby ženský mely celoživotně prsa jako adolescentky a taky hubený. tomu s menším jsem vždy tvrdila jak je užasný- jsem ho mela rada no ale spokojena jsem moc nebyla pac se ani nesnažil byl sobec

• Citovat
  • Upravit
káťa
29.7.14 18:37

Mně se líbí, jak tu každej chlap chrlí síru naženský, jak je délka nedůležitá, jak je můžou chlapům měřit atd., a přitom ho tu má každej změřenýho ze všech možných úhlů a přesně na milimetry… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.7.14 18:41

Mini mě nevadil, když jsem byla mladá. Sice nic extra, ale šlo to. Teď po porodech jsem šťastná, že chlap má normální průměr, bo kdyby ho měl menší, tak necítím zhola nic :roll: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
29.7.14 21:22

Ano, každý moc dobře zná své rozměry, ale každá žena má ráda „svou“ velikost. Jinak jestli má prsa taková či maková to neřeším. Musí tam být ta jiskra, chut, chtíč…mezi oběma. Potom nezáleží na vzhledu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
30.7.14 07:31
@káťa píše:
Mně se líbí, jak tu každej chlap chrlí síru naženský, jak je délka nedůležitá, jak je můžou chlapům měřit atd., a přitom ho tu má každej změřenýho ze všech možných úhlů a přesně na milimetry… :mrgreen:
:mrgreen: taky by mě nenapadlo, že až takhle jde přeměřit :jazyk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
30.7.14 07:33
@Anonym125 píše:
Ahoj. Mám takový problém. Je mi skoro 17 let a připadá mi že mám malý penis. Měří 15,5×4,5cm a obvod je 12,8 cm. Co by jste mi na to řekli..? :oops:
že v tvým věku bych myslela úplně na něco jiného a rozhodně nelítala po bytě se šuplerou a měřila si ho. Pokud holku zaujmeš tím jaký jsi tak věř, že přeměřovat ti ho nebude ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
30.7.14 11:32

Potřebuju poradit mám 15 mám přítelkyni a oba dva se milujeme a ona chce teďka sex já se bojím abych ji uspokojil mám 15cm a obvod 13,3cm co myslíte stačí to na uspokojení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová