Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den, prosím poraďte velikost boudy pro NO a Kavkazak. Myslím délku x šířku x výšku. Boudy budou bez předsíně. Děkuji
@Jajky pro takové psy bych dala - délka = 1,5 x délka psa a šířka = výška psa v sedě, výšku bych dala kohoutkovou + pár cm rezerva
Spíš mě zajímá proč se nováček jako ty, ptá na takovou otázku na serveru o dětech? Copak je málo psích serverů? ![]()
@Jajky Předpokládám, že každý pes bude mít svou boudu.
Tady jsou nějaké informace o správné velikosti boudy. http://www.boudapropsa.cz/…st-psi-boudy
Neřídila bych se tím úplně doslova, přeci jen má každý pes jinou stavbu těla. A pokud je možnost, udělala bych raději větší, než „tak akorát“.
@suricatta
Ty nevíš, že maminky na emiminu vědí všechno
? Lepší, než strýček Google ![]()
A nebo zakladatelka své psy miluje tak, jako své vlastní děti a v tom případě je tady vlastně správně
(mmch. vůbec bych se nedivila, také své domácí mazlíčky miluji
)
Děkuji za odpovědi. Dotaz mám i na diskusích o psech ale nějak nikdo rozumě neporadil. A viděla jsem ze i zde jsou dotazy ohledně zvířat. ![]()
@suricatta píše:
@Jajky pro takové psy bych dala - délka = 1,5 x délka psa a šířka = výška psa v sedě, výšku bych dala kohoutkovou + pár cm rezervaSpíš mě zajímá proč se nováček jako ty, ptá na takovou otázku na serveru o dětech? Copak je málo psích serverů?
Ja prave myslela, ze diskuze je o boude u kocarku…chcilku jsemsi rikala, co to NO je za blby oznaceni pro dite
materska demence ![]()
@tterka
pravda
Já teda čekám mimi první, ale se psy pracuju už několik let, tak se tady aspoň trochu uplatním, než budu moct dávat rady ohledně výchovy a výcviku dítěte ![]()
@Tarinka taky dobré
to já ještě děti nemám (na světě), ale psům se věnuju už dlouho, takže mě zas nenapadlo, že by to byla bouda od korbičky
To si nevybereš ![]()