Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
memu chlapečkovi bude 6 tydnu a ma chodidlo 8 cm.taky mu jsou male tapky u dupacek a vsechny ty pidi ponozticky uz jsem vyradila z jeho supliku ![]()
Nám je 11 měsíců a nožičku má 13cm
Kolik měl ve dvou měsících fakt nevím ![]()
Až se vyspí, půjdu si ho změřit, ale ještě mi nepřišlo, že by mu capky dupaček byly malý. Spíš mám u trojích ty capky tak velký, že musím dávat jen určité ponožky.
Už to vím. 4 měsíce a 8 cm nožička.
Příspěvek upraven 20.01.12 v 18:04
Ty jo to jsou nožičky.
Dcera bude mít v dubnu 4 roky a když jsem nedávno přeměřovala nožičku kkvůli velikosti botiček a má 14,5cm
Kolik měla jako malá fakt nevím ![]()
my měli opačný problém, dcerka měla a má pidi nohy, takže nám všechny ponožky byly strašně velké a to samé byl ze začátkuproblém s botami. ![]()
Ještě pro pořádek doplním, že malému je 8 týdnů. Ty nejmenší ponožtičky mu nebyly ani v porodnici.
mame vysokyho tatinka,tak si myslim,ze bude po nem,tak potrebuje vetsi zakladnu,aby se neprevracel
uz v porodnici jsem se lekla,kdyz jsem ho poprve rozbalila a videla ty dlouhy nohy a chodidla
ted uz pekne pribral,tak uz to vypada lip,jinak mel nohy jak draty do betonu ![]()
tezi píše:
Ty jo to jsou nožičky.
Dcera bude mít v dubnu 4 roky a když jsem nedávno přeměřovala nožičku kkvůli velikosti botiček a má 14,5cmKolik měla jako malá fakt nevím
klukum jsou dva a maji 15 a16cm a mimino ma 12
No, mě to trklo taky už v porodnici. Ale zajímalo by mě, po kom to má
![]()
Ahoj Billi, tak jsme na tom zase stejně. Malá má taky velká chodidla a věci jsou ji kvůli tomu malé. Dr říkala, že bude vysoká:) Má po kom
jak je to u vás?
Srnečko, u nás právě nemá po kom
My s manželem jsme průměrní. Jedině snad po mém pradědovi
Chytá podobu do jeho rodu. Ať žijí geny.
Monny, jestli mu poroste noha tak rychle jak tvému, tak potěš koště ![]()
Krásné odpoledne,
dnes jsem přišla na jednu věc. Oblékala jsem malému polodupačky a zjistila jsem, že mu jsou malé ťapičky. Tak jsem mu je přeměřila a měří 10 cm. Přijde mi to celkem dost. Už několik lidí mě upozorňovalo na to, že má dlouhé nohy.
Tak mě napadla malá anketka. Kolik měří nožičky vašich dětí? Mám jen já doma malého slona?