Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
jsem tedy v 5+4tt chci se zeptat zda neni 0,88cm prilis moc..jak jste to mely vy? a kdy jde slyset srdicko? ![]()
@Maminanadruhou ahoj já tedy nevím kolik mělo naše mimco v 5+4 já měla v tomto období vidět jen bublinku a na netu píšou tak 3mm ale těžko říct. Jinak já pak v 11+6 rovných 5cm.. Ale myslím že kdyby se to dr nezdálo tak Ti něco řekne ![]()
A nemáš to jedno? Na co ti je TED´ velikost, když jsi úplně na začátku? Vždyt´ani nevíš, jestli tomu embryu bude za týden, či tři bít srdce. ![]()
Asi je „to“ větší než by mělo být, ale neřešila bych to. Jsou to desetiny mm, doktor se hodně snadno překlikne kousínek vedle ![]()
@Deneriss píše:
Já v šestém tt mela 2 mm a dokonce doktorka viděla srdíčko.
Coz nejspis znamena jedine - ze jsi v 6.tt ( tedy max 5tt+6) asi nebyla. Vyvoj dodrzuje urcite pravidla a dvakrat rychle to nefunguje, pokud nemas mimozemstana. Proste ten plod byl o neco malo starsi.
@Kristyna.Vechtova dekuji tak jsem zvedava nam to tak zmerili dva doktori
hlavni je ze se vyviji a roste
![]()
Příspěvek upraven 12.05.16 v 19:33
@mroe ano to mi říkala, ale jen o cca dva dny. Nevím totiž přesně první den poslední MS. Každopádně vše se vyvíjí dobře takže mimozemšťana nemam ![]()
@Maminanadruhou noo ono udělat tu čárku od temene po kostrč v tomhle začátku je asi dost těžký stejně jako když už se pak mimco hýbe a hlavně stačí mm sem mm tam a může to být rozdíl týdne i víc v těhle počátcích..
@Kristyna.Vechtova ..no prave sem etla ze pani mela v 6+2 embrio s 1cm tak uz sem klidnejsi…ted uz jen cekat na to srdicko a bude to
dekuju za uklidneni ![]()
@Maminanadruhou Joo myslím že to je různý, jinak já mela první kontrolu tuším 5+4 (jen bublinka bez srdíčka) a další za 2 týdny takže cca 7+4 a krásné srdíčko a to bylo mimčo mladší ale pak po 4 týdnech 11+6 vše mimčo dohnalo a oproti MS rozdíl v termínu jen 3 dny což je v pořádku takže TP máme 18.11 ![]()
U mně bylo srdíčko vidět v 5 plus 5 a na další návštěve to bylo mrtvé. velikost bych neřešila, hlavně že se ti to vyvýjí