Kinedryl v těhotenství?

492
12.5.16 16:29

Kinedryl v těhotenství ?

O víkendu nás čeká delší cesta autem a mě se pokaždé dělá v autě špatně, už od malička. Vždycky jsem si brala Kinedryl a bylo to v pohodě. Když užiji v těhotenství ( beru vždy jen čtvrtinečku, to mi stačí), nebude to vadit? Nebo existuje něco jiného, co se smí v těhotenství? Zkoušela jsem homeo Cocculine, ale tak to mi nepomohlo :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3230
12.5.16 16:32

@sisi 1111 Já jsem si taky vždycky brala kinedryl, ale teďka v těhotenství jsem nevěděla jestli ho můžu a popíjela jsem vychlazenou coca colu. Ta mi pomohla :) ale třeba kinedryl neuškodí. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65205
12.5.16 16:36

Sice nejsem těhotná, ale kupuju si tohle: http://www.apotek.cz/show?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
12.5.16 17:33

V příbalovým letáku píšou že se vubec nesmí používat v těhotenstvý ani při kojení… jinak ta coca cola fakt pomáhá bez ní nikam necestuji. jinak se zkus zeptat v lékárně tam ti stopro řeknou jestli je něco jako kinedril a můžeš to v těhotenství..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
12.5.16 18:05

Děkuji za příspěvky. Tu Colu určitě beru také sebou :-). Do lékárny zajdu, jinak cesta bude umučení..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sunshinegirl
12.5.16 18:25

@sisi 1111 Kinedryl se vůbec v těhotenství nesmí!!! To mi řekli v lékárně, když jsem se na to ptala. Je tam velmi vysoké riziko poškození plodu!

• Citovat
  • Upravit
1
23.11.16 13:38

Přípravek v těhotenství určitě nepoužívat. V příbalovém letáku je to jednoznačně řečeno - http://pribalove-letaky. cz/kinedryl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí