Velikost panskych bot, rada prosim

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
28.2.23 10:38

Velikost panskych bot, rada prosim

Ahoj chci chlapovi koupit novy kvalitni krosky. Stelku klasickych bot ma 29cm. Jenze krosky maji puleny cislo, bud je stelka bot 28.8 nebo 29.7… poradite? :)
Ma to byt darek, takze přímo nohu mu zmerit nemuzu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33143
28.2.23 10:52
@Anonymní píše:
Ahoj chci chlapovi koupit novy kvalitni krosky. Stelku klasickych bot ma 29cm. Jenze krosky maji puleny cislo, bud je stelka bot 28.8 nebo 29.7… poradite? :)

Změř mu nohu, když bude spát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14561
28.2.23 11:06

Tak vem obě velikosti a jednu posles zpátky po vyzkoušení :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.23 11:07
@Semtex píše:
Tak vem obě velikosti a jednu posles zpátky po vyzkoušení :nevim:

Jedny boty stoji 1600, uplne se mi nechce platit 2× posta plzs jednou tolik kvuli eikost… :lol:

• Citovat
  • Upravit
14561
28.2.23 11:15
@Anonymní píše:
Jedny boty stoji 1600, uplne se mi nechce platit 2× posta plzs jednou tolik kvuli eikost… :lol:

A tak někde mají poštovné zdarma nebo za hubičku při větší objednávce a na případné vraceni ti rovnou poslou vytištěný štítek (to dela Esprit), nebo si ho pak můžeš objednat bezplatné on-line a přijede ti kuryr až k domu (Haemko když tam mas nějaké to členství plus), takže tam chlapovi nakupuju, když něco potřebuje, ty panske věci neumím často od oka utrefit, takže jich objednam třeba osm a pět jich vracíme :lol: nevím ale, kde to hodláš koupit ty, ale koukala bych na ty podminky ;) :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7235
28.2.23 11:16
@Anonymní píše:

Jestli má stélku klasické boty 29…tj tenisky, které nosí s ponožkou. Tak croksy bych volila ty menší 28,8. To bude nosit naboso, nee? Určitě nee o 7mm větší jak má tenisky. I sandále si většinou kupují menší velikosti než tenisky a uzavřené boty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.23 11:19
@Semtex píše:
A tak někde mají poštovné zdarma nebo za hubičku při větší objednávce a na případné vraceni ti rovnou poslou vytištěný štítek (to dela Esprit), nebo si ho pak můžeš objednat bezplatné on-line a přijede ti kuryr až k domu (Haemko když tam mas nějaké to členství plus), takže tam chlapovi nakupuju, když něco potřebuje, ty panske věci neumím často od oka utrefit, takže jich objednam třeba osm a pět jich vracíme :lol: nevím ale, kde to hodláš koupit ty, ale koukala bych na ty podminky ;) :nevim: :lol:

Prave ze to nejsou uplne obycejny boty, respektive barva… takze to jen tak neseženu.. :think:

• Citovat
  • Upravit
14561
28.2.23 11:29
@Anonymní píše:
Prave ze to nejsou uplne obycejny boty, respektive barva… takze to jen tak neseženu.. :think:

Chápu :lol: no ale stejně z hlediska poštovného se asi vyplatí objednat oboje a pak jedny poslat zpátky, než objednat jedny, poslat zpátky, a pak objednat druhé větší, kdyby se zalibily :think:

Jinak teda já třeba nosim běžnou obuv 39, ale pantofle mam za specialky 38 a jsou mi akorát. Chci si tam pořídit i celorocky a ty maji 38 a 1/3 :mrgreen: čiže pravděpodobně by mu byly ty menší :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
28.2.23 11:31
@arinecka píše:
Změř mu nohu, když bude spát :mrgreen:

Koupila bych ty větší. Kroksy mohou být volnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
28.2.23 11:32
@KKK85 píše:
Jestli má stélku klasické boty 29…tj tenisky, které nosí s ponožkou. Tak croksy bych volila ty menší 28,8. To bude nosit naboso, nee? Určitě nee o 7mm větší jak má tenisky. I sandále si většinou kupují menší velikosti než tenisky a uzavřené boty.

To bych teda nedělala, kupovat menší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.23 11:32
@Semtex píše:
Chápu :lol: no ale stejně z hlediska poštovného se asi vyplatí objednat oboje a pak jedny poslat zpátky, než objednat jedny, poslat zpátky, a pak objednat druhé větší, kdyby se zalibily :think:Jinak teda já třeba nosim běžnou obuv 39, ale pantofle mam za specialky 38 a jsou mi akorát. Chci si tam pořídit i celorocky a ty maji 38 a 1/3 :mrgreen: čiže pravděpodobně by mu byly ty menší :think:

Zkusila jsem napsat do eshopu o radu… :) Kdyz on jeden eshop udava tyhle velikosti ze to je mira nohy, druhy zase ze to je mira boty… :nevim: :)

• Citovat
  • Upravit
7235
28.2.23 11:35
@Semtex píše:
A tak někde mají poštovné zdarma nebo za hubičku při větší objednávce a na případné vraceni ti rovnou poslou vytištěný štítek (to dela Esprit), nebo si ho pak můžeš objednat bezplatné on-line a přijede ti kuryr až k domu (Haemko když tam mas nějaké to členství plus), takže tam chlapovi nakupuju, když něco potřebuje, ty panske věci neumím často od oka utrefit, takže jich objednam třeba osm a pět jich vracíme :lol: nevím ale, kde to hodláš koupit ty, ale koukala bych na ty podminky ;) :nevim: :lol:

aboutyou je vrácení zdarma… a tam beztak budou croksy originál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7235
28.2.23 11:35
@Russet píše:
To bych teda nedělala, kupovat menší.

tak jsou to 2mm…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
28.2.23 12:30
@KKK85 píše:
tak jsou to 2mm…

Ono to může být ve skutečnosti víc. Boty přes internet jsou vždy sázka do loterie, ale když ty gumové boty musí mít…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7235
28.2.23 14:41
@Russet píše:
Ono to může být ve skutečnosti víc. Boty přes internet jsou vždy sázka do loterie, ale když ty gumové boty musí mít…

jn… no já většínou beru dvě vělikosti a pak vracím no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák