Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak oni se týdny počítají od poslední ms,ale záleží ve skutečnosti kdy jsi měla ovulaci a došlo k oplození,proto může být někdy mimi menší ale může to být ok. Naši měli ve 13.tt 8cm,ale je fakt že se vědělo přesně kdy došlo k oplodnění ![]()
rozměry nevím,ale vím,že když jsem byla na screeningu podle MS ve 13+6,tak malý odpovídal 13+0 a tak jsem se ptala doktorky,jestli není malý..a ona že nee,že by byl problém,kdyby byl třeba o 14 menší…
A ani TP mi neposunuli
a teď ve 30 tt byl dokonce o dva dny větší ![]()
Já jsem byla na utz podle ms 12+2 ale podle utz 13+3 délka byla totiž 7,28.taky mi to vrtá hlavou,protože ovulace byla urc. 16 dc potvrzena ultrazvukem i podle bazalni tepl.tak nevím…
my měli v 13+3tt 7cm a v 12+3tt 6cm a nikdo neříkal, že by něco bylo špatně…takže nevím.. ![]()
Ahoj, nevím jestli tu ještě někdo diskutuje, ale jsem ted 13+2, byla jsem na screeningu 12+6. doktorka mi vlastne neřekla ani kolik miminko měří, ale na fotce z utz je napsaný nějaký rozměr 1š,6cm.. je možný že by byl prcek tak velkej nebo je to udaj něceho jinýho? díky
@Anonymní píše:
ahojky holky, můžete mi napsat jak velký byl váš prcek v tomto týdnu? ten náš měl jen 5,7 cm, prý je o 2 dny menší, tak mám strach jestli je vše o.k. loni jsem měla ZT ve 12. týdnu. podpořte mě prosím, že jste tady některá měla menšího prcka
my meli na screeningu ve 12+3 5,78cm
taky se mi to zdalo malo, ale je fakt ze jsm otehotnela pozdeji podle mereni BT, ovulace byla az 24DC a mimi mladsi jen o 7dni
a tak uz to i zustalo ![]()
Ahoj, nevím jestli tu ještě někdo diskutuje, ale jsem ted 13+2, byla jsem na screeningu 12+6. doktorka mi vlastne neřekla ani kolik miminko měří, ale na fotce z utz je napsaný nějaký rozměr 13,6cm.. je možný že by byl prcek tak velkej nebo je to udaj něceho jinýho? díky
@lilianalila to je velikost neceho jinyho..mela by jsi to mit v papirech co ti dali..je to velikost CRL temenokostrcni vzdalenost
ahojky holky, můžete mi napsat jak velký byl váš prcek v tomto týdnu? ten náš měl jen 5,7 cm, prý je o 2 dny menší, tak mám strach jestli je vše o.k. loni jsem měla ZT ve 12. týdnu. podpořte mě prosím, že jste tady některá měla menšího prcka