Velikost plodu v 7tt

259
18.9.19 08:03

Velikost plodu v 7tt

Zdravím ve spolek,
potřebuju poradit nebo spíš uklidnit nervy.
22.7 byla poslední menstruace, ovulace 9.8 možná později a 23.8 vyšel pozitivní těhotenský test. Na první prohlídce jsem byla 6.9 a gynekolog neviděl skoro nic, říkal že malé je menší než 1mm. Další týden 11.9 jsem krvacela, proto jsem byla na pohotovosti na utz kde bylo všechno v pořádku, CRL 4.19mm a 6+1tt bez :srdce:. No a včera jsem byla na kontrole zase u svého gynekologa a ten mě vystrašil že od minule malé moc nevyrostlo, má něco okolo 3mm stále bez srdíčka a chtěl mě poslat na revizi. Naštěstí jsem ho ukecala a mam přijít ještě na kontrolu za týden. Pokaždé od něj odcházím s brekem jak mě vystraší a vystresuje.
A teď k otázce… Myslíte si, že ta rozdílná velikost může být způsobena jiným ultrazvukem? Mělo by smysl jít na krev otestovat hladinu hcg nebo si myslíte že je to zbytečné?
Děkuju za odpovědi :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2217
18.9.19 08:15

Pro uklidnění bych zkusila jiného gynekologa… bohužel já tohle měla taky takže vím jak ti je… zkus i jiného doktora… držím ti moc palce :srdce: kdyby to náhodou bylo nejhorší… moje rada pro tebe… kiretáž je o dost lepší než tabletka na rozjeti potratu… mě dali tabletku… 3 týdny jsem se trápila jak… a stejně mě pak poslali na kiretáž… takže asi takhle no… moc ti držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
18.9.19 08:22

Já jsem to měla úplně jinak. V 6+1 už bilo srdíčko, sama jsem to viděla, ještě než to doktor řekl. Velikost asi ani neměřil. A v 9+1 CRL 2,5cm. Nevím, jestli ti mé údaje nějak pomůžou… Pokud jsi ochotná si zaplatit za odběr hCG, tak do toho pro svůj klid jdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
18.9.19 08:25

Ahoj, u mého gynekologa vždy těhotenství vycházelo zhruba o 2 dny menší než na pohotovosti. Ale měření bohužel výsledek neovlivní. Je fajn, že jsi to ještě nevzdala a domluvili jste se na další kontrole. Sama vím, jak budou ty dny dlouhé, ale řekla bych, že návštěva jinde to nevyřeší a test hcg už vůbec ne (resp. musela by na něj jít dvakrát cca 2-3 dny za sebou a stejně zásadní je výsledek utz, protože hcg může růst, i když už těhotenství zamlklo).
Držím palce, ať se srdíčko objeví :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2217
18.9.19 08:32
@jezz1e píše:
Ahoj, u mého gynekologa vždy těhotenství vycházelo zhruba o 2 dny menší než na pohotovosti. Ale měření bohužel výsledek neovlivní. Je fajn, že jsi to ještě nevzdala a domluvili jste se na další kontrole. Sama vím, jak budou ty dny dlouhé, ale řekla bych, že návštěva jinde to nevyřeší a test hcg už vůbec ne (resp. musela by na něj jít dvakrát cca 2-3 dny za sebou a stejně zásadní je výsledek utz, protože hcg může růst, i když už těhotenství zamlklo).
Držím palce, ať se srdíčko objeví :hug:

Přesně tak… na hcg bych taky nešla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
19.9.19 14:12

Tak bohužel se jednalo o zamlkle těhotenství. Ve středu jsem krvacela, na pohotovosti viděli srdeční akci ale pomalou a ve čtvrtek uz nebyla vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1692
19.9.19 16:24

To je mi lito. ☹️ Za sebe naopak doporucuji nespechat s kyretazi a zkusit pockat na potrat, at se muzete hned zas snazit. A drzim palce, at je pristi pokus uz uspesny!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.19 20:07

Ahojky tehulky. Byla jsem na prvnim uz 6+4tt a bylo uz videt i srdicko akorat dr rikala ze je mimco male. Mela jsem CRL 0,5cm. Jak jste to mely vy? Je to normalni nebo malo? Pozvala me zase za 14 dni.. dekuji za zkusenosti :hug:

• Citovat
  • Upravit
168
22.11.19 22:06
@Anonymní píše:
Ahojky tehulky. Byla jsem na prvnim uz 6+4tt a bylo uz videt i srdicko akorat dr rikala ze je mimco male. Mela jsem CRL 0,5cm. Jak jste to mely vy? Je to normalni nebo malo? Pozvala me zase za 14 dni.. dekuji za zkusenosti :hug:

Ahojky nevim jestli ti to pomuze ale ja v 7+3 mela 0,9cm, nevim jak rychle embrio roste…pokud jsou to tydny podle ms tak si mohla otehotnet dyl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí