Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj, po 12 letech manželství jsem zůstala sama. V sexuální oblasti jsem byla s ex spokojená. pak mě tedy překvapilo, že s jinými to tak není. asi mi nevyhovuje jejich velikost. a tak mě napadala otázka, jestli se mám ex zeptat na velikost? odhad fakt nemám.. a nerada bych, aby to vypadalo, že o něj mám zájem. on už má dávno jinou. Myslíte, že je to hloupé?
Jo, je to hloupé a to, že jsi nespokojená s velikostí moc souviset nemusí.
Je to hloupé, k čemu ti ta informace bude? To pak budeš chodit a hledat si chlapa podle rozměrů??
@Anonymní píše:
Ahoj, po 12 letech manželství jsem zůstala sama. V sexuální oblasti jsem byla s ex spokojená. pak mě tedy překvapilo, že s jinými to tak není. asi mi nevyhovuje jejich velikost. a tak mě napadala otázka, jestli se mám ex zeptat na velikost? odhad fakt nemám.. a nerada bych, aby to vypadalo, že o něj mám zájem. on už má dávno jinou. Myslíte, že je to hloupé?
A k cemu ti bude,kdyz se ho zeptas jak ma velky nadobicko? Ajinak jo.je to hloupe
Teda.., za 12 let sis ho mohla stihnout změřit…
a ano, je to hloupé, a to je ještě velmi slabý výraz..
![]()
Příspěvek upraven 28.12.18 v 20:16
@Kriss Tina píše:
Je to hloupé, k čemu ti ta informace bude? To pak budeš chodit a hledat si chlapa podle rozměrů??
Jak princ se strevickem, tak ona s odlitkem
![]()
@Anonymní píše:
Bože, ty jsi trubka… ![]()
Tak když nemůžeš zjistit délku, tak si změř hloubku. Strč si tam vařečku a udělej si čárku tužkou na části co kouká ven. Pak to změř pravítkem a máš hloubku.
Nebo tam můžeš strčit rovnou pravítko. Svinovací metr nebo trojúhelník bych raději nezkoušel.
@Prof. Farnsworth může si tam nalejt třeba sádru, po ztuhnuti ji vyndat a ma nejen hloubku ale i šířku ![]()