Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pro začátek něco menšího, spíš mini. I když manžel patří k těm hodně vybaveným mužům, vibrátory preferuju menší a malé. Jako materiál mi nejvíc vyhovuje sklo. Dobře klouže a jednoduše se desinfikuje.
@Lalelale píše:
Nováček s 1 příspěvkem schovaný za anonymem?
Ano, nechodím sem, nemám dítě. Ale kde jinde se mám s tímhle poradit? ![]()
@Anonymní píše:
Pro začátek něco menšího, spíš mini. I když manžel patří k těm hodně vybaveným mužům, vibrátory preferuju menší a malé. Jako materiál mi nejvíc vyhovuje sklo. Dobře klouže a jednoduše se desinfikuje.
No jo něco menšího.. Co to znamená? 3,5cm 4cm?
@Anonymní píše:
Ano, nechodím sem, nemám dítě. Ale kde jinde se mám s tímhle poradit?
A proč radit!? Každému stejně vyhovuje něco jiného, jedna tam ráda rovnou celou hlavu, druhá jen malíček. Tak co chceš radit? Anonyme
@Lalelale píše:
Nováček s 1 příspěvkem schovaný za anonymem?
OT: jak se u anonymu pozná kolik má příspěvků?
@Anonymní píše:
Ano, nechodím sem, nemám dítě. Ale kde jinde se mám s tímhle poradit?
Aha, tak to je důvod k anonymu. A to si jako myslíš, že všem vyhovuje to samé? Kolik ti je, 15? To jsou dotazy fakt..
@ivašot. Bohužel nepozná, ale úroveň dotazu mi tak přišla. A anonymka nakonec potvrdila. Admini by s tím už mohli konečně něco udělat
@Anonymní píše:
No jo něco menšího.. Co to znamená? 3,5cm 4cm?
Nejlíp uděláš, pokud zajdeš pro začátek do nějakého obchodu a osaháš si je. Pokud nemáš možnost, koukni na Růžového slona, mají tam i chat a popros o radu a doporučení. Já ti průměr bohužel nenapíšu, neměřím je, kupuju co se mi líbí od pohledu a pohmatu. Pokud těmi 3,5 myslíš průměr, tak to je pro začátek hodně. Koukni na minivibrátory, kup něco takového a příště můžeš vzít třeba větší.
Nejlepší jsou ze silikonového materiálu, délka tak 20 cm. Nejlépe vodotěsné.
Ale radši posuzuj opravdu podle toho, na co si byla doposud zvyklá od partnerů. Mě vyhovuje to co jsem psala v předchozím příspěvku.
![]()
@eri1989 píše:
Ale radši posuzuj opravdu podle toho, na co si byla doposud zvyklá od partnerů. Mě vyhovuje to co jsem psala v předchozím příspěvku.![]()
No řeším hlavně šířku, v tom mám problém ![]()
@Anonymní píše:
No řeším hlavně šířku, v tom mám problém
No, a chlap ti vyhovuje??? Nebo bys raději něco s větším průměrem??? Co se odpíchnout od toho??
Ahojky
jdu se za Váma poradit s výběrem vibrátoru, s manželem je to fajn ale láká mě si konečně pořídit něco pro své samostatné chvilky
… Potřebuji ale zjistit jakou velikost? Délka je asi fuk ale nějak se ztrácím v průměru, dokažete nějak poradit? Máte nějaký typ na určitou značku/materiál? A taky jaký průměr/ obvod vám vyhovuje
Díky