Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jsem na tom podobně a taky se už těším na teplo. Jen si musíme chvilku počkat. Na druhou stranu by pršet mohlo víc…
Vidim to stejne. Vsichni se tesime na grilovacky a koupacky na zahrade a prd… Nefa se tam byt bez omrzlin
a tu uz mam vysazeno a tajne doufam, ze to nepomrzne ![]()
Jsem naštvaná jen kvůli nedostatku srážek, současné teploty mi nevadí
Naopak, jsem ráda, že u nás konečně alespoň trochu prší. Bylo tu vše strašně vyprahlé. Neříkám, že 20°C a slunečno by se mi nelíbilo, ale rozumove vím, že ochlazení a hlavne déšť byl potřeba.
Já teplo miluju. Na druhou stranu vody je fakt málo a jsem ráda, že prší. Mě zase chybí střídání ročních období, mám pocit, že teď poslední roky je jen zima a léto. Nemyslím si, že by tím, že je teď chladněji nebylo pak léto teplé. Já si pamatuji když byli i fakt hnusný prázdniny co jen pršelo. Teď je tě vody čím dál méně a to je špatně. Buďme rádi za déšť.
Ne. Studený máj, ve stodole ráj. A v máji nemá oschnout pastýřovi hůl. Když nebude mrznout je to normální studená vlna neboli železní muži. A bodejž by to ještě aspoň měsíc vydrželo.
@Moncha píše:
Od června už mají být tropy asi 30 stupňů
Huraaa
Tohle počasí mi nevadí, beru to jako příjemné ochlazení před tropy, které zase mají pak nastat. ![]()
Já jsem spíš nešťastná z toho sucha, z toho, jak se stromy pomalu zelenají atd. Teď se to trochu zlepšilo, ale pořád ne dost. Když je chladneji, aspoň zem tak rychle nevysychá. Jako ideál by bylo, kdyby bylo tepleji, ale pršelo. Ale po žádných tropech netoužím.
Počasí mě štve, loni touhle dobou už bylo krásně.. Klidně ať prší, ale nemusu být taková zima ![]()
Tak mohlo by být o 2-3 stupně víc, ale jinak pohoda, déšť je fajn
jeste tak týden, dva takto by to chtělo ![]()
Zima mi nevadí, spíš to že netuším jak se oblict. Dneska ráno mrzlo, v poledne sem šla pro syna do školky a bylo horko že sem byla v mikine spocena a než sme došli domu tak sme zmokli
kdyby bylo jedno počasí celej den tak beru, ale že je každou půlhodinu jinak mě teda štve ![]()
Já jsem s počasím spokojená, děcko trochu prská, na hřiště to moc není ![]()