Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Koukam, ze je to tady samej priznivec Nutelly
ja ji taky miluju, moje mamka taky, tak letos od Jeziska dostane tuhle ![]()
Akorat teda taky nevim, jak dlouho vydrzi
![]()
@araw určitě vydrží déle než měsíc, mívám ji po otevření v lednici, někdy i dýl než dva měsíce. Vždycky byla dobrá. Do Vánoc určitě bude dobrá. ![]()
@araw ja ji taky nemusim..jestli jsem v zivote mela vseho vsudy par lzicek
..ja spis palive..
@araw pro tyhle pripady si obcas koupim nugetu v tom pidi kelimku, protoze jinak bych ji otevrenou skladovala tak rok, nez by sama vzala roha
jinak jak tu psali ostatni, tak urcite nejaky ten cas vydrzi a pak ji klidne oraskni do cukrovi. Nas tatka mival nutellu otevrenou klidne mesic dva mimo lednici a kazdy vecer ujidal jednu lzicku, nikdy nebyla zkazena a nikdy mu nic nebylo.
@Katchi Přesně tu mám doma
5kg a už jsme jí včera chtěla otevřít, ale bojím se aby se mi nezměnily chutě a aby se mi pak nezkazila. ![]()
Ahoj mne ji vozi mamcin pritel z Nemecka jinak u nas jsem jeste nevidela
U nás Nutella vydrží dlouho, dávám jí akorát do palačinek a cukroví, samotnou jí nejíme, je moc přeslazená.
My ji máme taky cca ten měsíc i víc, máme ji normálně ve špajzu, do lednice ji nedávám, protože je potom nemazatelná a nepoužitelná, ani v létě ji tam nedávám. Samotnou ji nejíme, je to moc přeslazené, mažu dětem na piškoty, vánočku nebo na rohlík. Nikdy mě ani nenapadlo, že by se jí něco mohlo stát nebo že bych ji měla schovávat v lednici.
Kdysi jsem dělala v cukrářsví a tam měli kýble nuget, něco jako nutela, stačilo mi si nabrat na špachtli 3krát a byla jsem nasycená. Člověk se tím nasytí. Jsem si řekla, že je opravdu lepší ve sklence.
@Micka13 píše:
Ahoj mne ji vozi mamcin pritel z Nemecka jinak u nas jsem jeste nevidela
Tu velkou 5kg mají na hranicích v Travel Free shop, bez slevy za necelých 700,–
Ahoooj, nevíte někdo jestli v Globusu na Černém moste maji jestu tu Nutellu 5 kg? Chtěla bych ji jako dárek. Moc děkuji za odpovedi
![]()
Ahoj ozivuji. Nevidely jste ted nekde v obchode velkou Nutellu 1kg nebo 3kg. Chtela bych ji koupit jako darek. Dekuji.
@tina1979 píše:
Ahoj ozivuji. Nevidely jste ted nekde v obchode velkou Nutellu 1kg nebo 3kg. Chtela bych ji koupit jako darek. Dekuji.
Zkus Makro, tam ji mají ve stálém sortimentu.