Velká Nutella

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Uju
6750
30.1.13 13:40

@aleba jo, čím víc, tím líp - jen už takhle mám problém se vejít do kalhot co sjem nocila před rokem a s tímhle…to bych se už nevešla do futer :mrgreen:

@ohýnek To ne, tu by mi sežral chlap, nutelu on nerad, nugeta by byla hned pryč :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1769
30.1.13 13:41

A odkud jsi?? ja drive delala v „travel free“ a tam jsme tu velkou mely, ale nevim jestli 5kg nebo 3kg a nebyla ani tak draha teda, tak jestli nemas tento obchod nekde blizko?? jsou u hranic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
30.1.13 13:42

@Uju
futra vybouráte :P :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
30.1.13 13:47
@Uju píše:
To ne, tu by mi sežral chlap, nutelu on nerad, nugeta by byla hned pryč :lol:

no mě by jí taky sežral :-D když už jí jednou za uherák koupím, tak hned po příjezdu sním půlku :-D abych vůbec něco měla :-D

• Citovat
  • Upravit
Uju
6750
30.1.13 14:08

@IvkaH Nebo se maminka nastěhuje do zimky kde jsou dveře zašupovací cca 2,5m. Vyburávat nic. nedávno sjem domek koupili, to by dopadlo tak, že by chlap zakázal mamince cokoliv donést k jídlu a až zhubne bude moct ven :lol:
@ohýnek Já koupím max, ty vaničky a s jednou uteču daleko a zbytek ať si dá. Kdyby byla jen jedna sklenka tak by byl boj :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
863
30.1.13 14:12
@nikol.ondrášovka píše:
A kolik stojí pětikilová?

Pětikilová nutella stojí v globusu 800. Kupovali jsme jí před Vánoci a dávali jsme jí jako dárek. Všichni jí viděli poprvé tak dárek zabodoval :lol:
Jinak v tom globusu v Praze na Černém mostě jí mají pořád :)
Edit: A dotyčný už má tu nutellu skoro prázdnou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
30.1.13 14:28

Zizalka já miluju tu nutelu od Alnatury, ale je to taková menší sklenice, otevřu, ochutnám a najednou tam nic není :mrgreen: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
607
30.1.13 15:15

Tak jo-díky. Koupím tu pětikilovou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
31.1.13 11:25

@ohýnek :palec: moje rec :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
maminka166
16.2.13 18:35

NUTELLA

Já bych brala taky tu10kilovou protože už jsme jí mely doma a vydržela jenom 4 mesíce a to jsme čekaly že nam vydrží alespon 1 rok. :srdce: :zed: ale už bych jí nekupovala protože já a manžel jsme z ní přežraný ale moje 2 deti ješte né :* :? deti to meli nekdy do školy :mavam:

• Citovat
  • Upravit
maminka166
16.2.13 18:36

přesně tak

Přesne tak

• Citovat
  • Upravit
didcikk
16.2.13 19:30

:lol: mnam :mrgreen: u nas by vydrzela snad mesic jen :lol:

• Citovat
  • Upravit
1209
16.2.13 22:48

Já dostala tu 5 kilovou a úplně vidím, jak se mi těch 5 kg přesouvá na p.del :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
12.9.13 21:19

Holky prosím vás, neviděla jste některá tu velkou 5kg Nutellu teď v nějakém obchodě, ideálně někde v Ostravě? Já ji kdysi kupovala mamce, ale to bylo před Vánocema. Dneska jsme byli v Makru v dobré víře, že ji tam koupíme bez problémů, ale narazili jsme. Paní říkala, že je mívají jen kolem vánoc :(

Tak kdyby někdo náhodou věděl, kde ji sehnat, díky moc za rady ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
12.9.13 21:23

@Evulik84 já ji kupuji v marku v praze a mají ji tam normálně :) tak nevím, je ale pravda, že sem tam delší dobu nebyla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí