Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@aleba jo, čím víc, tím líp - jen už takhle mám problém se vejít do kalhot co sjem nocila před rokem a s tímhle…to bych se už nevešla do futer ![]()
@ohýnek To ne, tu by mi sežral chlap, nutelu on nerad, nugeta by byla hned pryč ![]()
A odkud jsi?? ja drive delala v „travel free“ a tam jsme tu velkou mely, ale nevim jestli 5kg nebo 3kg a nebyla ani tak draha teda, tak jestli nemas tento obchod nekde blizko?? jsou u hranic
@Uju píše:
To ne, tu by mi sežral chlap, nutelu on nerad, nugeta by byla hned pryč
no mě by jí taky sežral
když už jí jednou za uherák koupím, tak hned po příjezdu sním půlku
abych vůbec něco měla ![]()
@IvkaH Nebo se maminka nastěhuje do zimky kde jsou dveře zašupovací cca 2,5m. Vyburávat nic. nedávno sjem domek koupili, to by dopadlo tak, že by chlap zakázal mamince cokoliv donést k jídlu a až zhubne bude moct ven ![]()
@ohýnek Já koupím max, ty vaničky a s jednou uteču daleko a zbytek ať si dá. Kdyby byla jen jedna sklenka tak by byl boj ![]()
@nikol.ondrášovka píše:
A kolik stojí pětikilová?
Pětikilová nutella stojí v globusu 800. Kupovali jsme jí před Vánoci a dávali jsme jí jako dárek. Všichni jí viděli poprvé tak dárek zabodoval ![]()
Jinak v tom globusu v Praze na Černém mostě jí mají pořád ![]()
Edit: A dotyčný už má tu nutellu skoro prázdnou ![]()
Zizalka já miluju tu nutelu od Alnatury, ale je to taková menší sklenice, otevřu, ochutnám a najednou tam nic není
![]()
Já bych brala taky tu10kilovou protože už jsme jí mely doma a vydržela jenom 4 mesíce a to jsme čekaly že nam vydrží alespon 1 rok.
ale už bych jí nekupovala protože já a manžel jsme z ní přežraný ale moje 2 deti ješte né
deti to meli nekdy do školy ![]()
Já dostala tu 5 kilovou a úplně vidím, jak se mi těch 5 kg přesouvá na p.del ![]()
Holky prosím vás, neviděla jste některá tu velkou 5kg Nutellu teď v nějakém obchodě, ideálně někde v Ostravě? Já ji kdysi kupovala mamce, ale to bylo před Vánocema. Dneska jsme byli v Makru v dobré víře, že ji tam koupíme bez problémů, ale narazili jsme. Paní říkala, že je mívají jen kolem vánoc ![]()
Tak kdyby někdo náhodou věděl, kde ji sehnat, díky moc za rady ![]()
@Evulik84 já ji kupuji v marku v praze a mají ji tam normálně
tak nevím, je ale pravda, že sem tam delší dobu nebyla ![]()