Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Evulik84 píše:
Holky prosím vás, neviděla jste některá tu velkou 5kg Nutellu teď v nějakém obchodě, ideálně někde v Ostravě? Já ji kdysi kupovala mamce, ale to bylo před Vánocema. Dneska jsme byli v Makru v dobré víře, že ji tam koupíme bez problémů, ale narazili jsme. Paní říkala, že je mívají jen kolem vánocTak kdyby někdo náhodou věděl, kde ji sehnat, díky moc za rady
@analoja píše:
já radši ne - neumím ji totiž zavřít, tak bych se přežrala![]()
![]()
Pod tohle se podepisuju
![]()
@Evulik84 Na free shopu, kam jezdím (Folmava, Rozvadov, Kraslice), mají velkou Nutellu běžně. Jestli máš možnost jed do Travel free shop s Rakouskem, tak tam ji budou mít taky. Jen netuším, jestli je to „jen“ 5kg a nebo jestli není větší…
@maritimka tak to máme bohužel z ruky, bydlím v Ostravě. Škoda no, snad seženem
ale díky za tip, až někdy někam pojedeme
@Evulik84 Já nevím, jestli nejsou free shopy i s hranicemi s Polskem a nebo Slovenskem. Zkus mrknout na web ![]()
Jak dlouho vydrží otevřená nugeta? Otevřela jsem ji před týdnem, tak jestli nechat raději zpracovat našemu prasátku nebo vydrží do vánoc do krému? ![]()
@araw píše:
Jak dlouho vydrží otevřená nugeta? Otevřela jsem ji před týdnem, tak jestli nechat raději zpracovat našemu prasátku nebo vydrží do vánoc do krému?
no nevím, ale já jí ujídám i měsíc ![]()
@MUFICE píše:
Měla by vydržet aspon měsíc, mám to na ní napsané
Na tý naší to není, je to klasická arašídová. Aby nám pak nebylo blbě ![]()
Když já blbec na ni měěla chuť a udloubla jsem jednu lžičku a dala do lednice a teď nevím, jestli se nezkazí, to by mi zas bylo líto ![]()
@araw píše:
Jak dlouho vydrží otevřená nugeta? Otevřela jsem ji před týdnem, tak jestli nechat raději zpracovat našemu prasátku nebo vydrží do vánoc do krému?
Myslím, že se rychle kazí proto by se měla rychle sníst, jesstli si s ní nevíš rady pošlu ti adresu
![]()
V té Nuttele je dost tuku, tak se nezkazí hned, máslo taky vydrží.