Velká Nutella

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17014
10.12.13 19:25
@Kelsey píše:
Myslím, že se rychle kazí proto by se měla rychle sníst, jesstli si s ní nevíš rady pošlu ti adresu :P :mrgreen:

No nevím právě co s ní :mrgreen: do cukroví už asi ne, to koupím novou, ale co s touhle? :P myslím, že nevydrží asi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217

Já dneska koupila tu velkou nutelu a schovala jsem jí, páč má být do krému ve Vánočním cukroví, tak aby ji dřív nikdo nesežral :jazyk: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24797

Úplně mám chutě… Jinak určitě vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
10.12.13 19:27
@araw píše:
No nevím právě co s ní :mrgreen: do cukroví už asi ne, to koupím novou, ale co s touhle? :P myslím, že nevydrží asi :lol:

kdy si ji otevřela teda? Buď ji sněz nebo dej děckám na snídani na vánočk ua na curoví kup novou nebo ji dej do lednice, nechávám to otevřené v lednici, ale tak dýl jak 14 dní běžně nepřežije :oops: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
10.12.13 19:27
@araw píše:
Jak dlouho vydrží otevřená nugeta? Otevřela jsem ji před týdnem, tak jestli nechat raději zpracovat našemu prasátku nebo vydrží do vánoc do krému? :think:

jako jestli vydrží nesežraná nebo nezkažená? Myslím že se nezkazí, to druhé nezaručuje výrobce nikdy

• Citovat
  • Upravit
lucenka
10.12.13 19:28

U nás teda nevydrží dýl jak 14 dnů, protože jí sníme :) ale když jsme byli s bráchou děti, tak v pohodě vdržela přes měsíc v ledničce.

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
10.12.13 19:29

@araw to ti tu asi nikdo nerekne, protoze ji vsude staci sezrat driv, nez to nekdo zjisti :mrgreen:..u nas ji oddela chlap za dva-3 dny

• Citovat
  • Upravit
1.zizi
10.12.13 19:30
@araw píše:
No nevím právě co s ní :mrgreen: do cukroví už asi ne, to koupím novou, ale co s touhle? :P myslím, že nevydrží asi :lol:

jestli mas deti, tak udelej palacinky s ni…

• Citovat
  • Upravit
17014
10.12.13 19:32
@Kelsey píše:
Já dneska koupila tu velkou nutelu a schovala jsem jí, páč má být do krému ve Vánočním cukroví, tak aby ji dřív nikdo nesežral :jazyk: :lol:

no to já ji taky měla schovanou a jednou jsem do ni dloubla :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
10.12.13 19:32
@nikol.ondrášovka píše:
jako jestli vydrží nesežraná nebo nezkažená? Myslím že se nezkazí, to druhé nezaručuje výrobce nikdy
:mrgreen: :mrgreen: tak to u nás nesežraná asi vydrží, schovaná je dobře a mě nechutná :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
10.12.13 19:33
@1.zizi píše:
jestli mas deti, tak udelej palacinky s ni…

Mám, kluk sladké nejí a holka je tlustá :mrgreen: ale asi se bude muset obětovat a chlap mě zabije, jestli to zjistí, že ji vykrmuju čokoládou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26248
10.12.13 19:33
@araw píše:
Jak dlouho vydrží otevřená nugeta? Otevřela jsem ji před týdnem, tak jestli nechat raději zpracovat našemu prasátku nebo vydrží do vánoc do krému? :think:

u nás dlouho nevydrží, strašně rychle se odpařuje, potvora :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
10.12.13 19:34
@araw píše:
no to já ji taky měla schovanou a jednou jsem do ni dloubla :zed:

To se divím, ty už nemlsáš? Mě akorát provokuješ :cert: nerada bych dneska otvírala tu co jsem kupovala :twisted: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.zizi
10.12.13 19:35

@araw dej jim ty palacinky a pak je vyzen ven :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
17014
10.12.13 19:51
@1.zizi píše:
@araw dej jim ty palacinky a pak je vyzen ven :mrgreen:
:mrgreen: když holka je tak líná, že sebou flákne na studnu a sedí :cert: :cert: :cert: no jo, tak jsem prozradila její umístění žroutíkovi a asi brzo nebude :mrgreen:
@Kelsey píše:
To se divím, ty už nemlsáš? Mě akorát provokuješ :cert: nerada bych dneska otvírala tu co jsem kupovala :twisted: :mrgreen:

No nevím, asi jsem nemocná, mi nechutná čokoláda 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport