Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@Kelsey píše:
Myslím, že se rychle kazí proto by se měla rychle sníst, jesstli si s ní nevíš rady pošlu ti adresu![]()
No nevím právě co s ní
do cukroví už asi ne, to koupím novou, ale co s touhle?
myslím, že nevydrží asi ![]()
Já dneska koupila tu velkou nutelu a schovala jsem jí, páč má být do krému ve Vánočním cukroví, tak aby ji dřív nikdo nesežral
![]()
@araw píše:
No nevím právě co s nído cukroví už asi ne, to koupím novou, ale co s touhle?
myslím, že nevydrží asi
kdy si ji otevřela teda? Buď ji sněz nebo dej děckám na snídani na vánočk ua na curoví kup novou nebo ji dej do lednice, nechávám to otevřené v lednici, ale tak dýl jak 14 dní běžně nepřežije
![]()
@araw píše:
Jak dlouho vydrží otevřená nugeta? Otevřela jsem ji před týdnem, tak jestli nechat raději zpracovat našemu prasátku nebo vydrží do vánoc do krému?
jako jestli vydrží nesežraná nebo nezkažená? Myslím že se nezkazí, to druhé nezaručuje výrobce nikdy
U nás teda nevydrží dýl jak 14 dnů, protože jí sníme
ale když jsme byli s bráchou děti, tak v pohodě vdržela přes měsíc v ledničce.
@araw to ti tu asi nikdo nerekne, protoze ji vsude staci sezrat driv, nez to nekdo zjisti
..u nas ji oddela chlap za dva-3 dny
@araw píše:
No nevím právě co s nído cukroví už asi ne, to koupím novou, ale co s touhle?
myslím, že nevydrží asi
jestli mas deti, tak udelej palacinky s ni…
@Kelsey píše:
Já dneska koupila tu velkou nutelu a schovala jsem jí, páč má být do krému ve Vánočním cukroví, tak aby ji dřív nikdo nesežral![]()
no to já ji taky měla schovanou a jednou jsem do ni dloubla ![]()
@nikol.ondrášovka píše:
jako jestli vydrží nesežraná nebo nezkažená? Myslím že se nezkazí, to druhé nezaručuje výrobce nikdy
@1.zizi píše:
jestli mas deti, tak udelej palacinky s ni…
Mám, kluk sladké nejí a holka je tlustá
ale asi se bude muset obětovat a chlap mě zabije, jestli to zjistí, že ji vykrmuju čokoládou ![]()
@araw píše:
Jak dlouho vydrží otevřená nugeta? Otevřela jsem ji před týdnem, tak jestli nechat raději zpracovat našemu prasátku nebo vydrží do vánoc do krému?
u nás dlouho nevydrží, strašně rychle se odpařuje, potvora ![]()
@araw píše:
no to já ji taky měla schovanou a jednou jsem do ni dloubla
To se divím, ty už nemlsáš? Mě akorát provokuješ
nerada bych dneska otvírala tu co jsem kupovala
![]()
@1.zizi píše:
@araw dej jim ty palacinky a pak je vyzen ven
@Kelsey píše:
To se divím, ty už nemlsáš? Mě akorát provokuješnerada bych dneska otvírala tu co jsem kupovala
![]()
No nevím, asi jsem nemocná, mi nechutná čokoláda ![]()