Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
@MartinaIrena píše:
Skoro bych rekla, ze jo. Obsahuje totiz transmastne kyseliny a ty maji hodne spatny vliv na kardiovaskularni system. Takze devastuje srdicko a cevy.Ne nadarmo je jeho pouzivani v nekterych statech zakazano.
Nevim no, za sebe bych radsi koupila nejakou kvalitni cokoladu bez ecek.
Nejíst nutelu??? To bych mohl rovnou přestat kouřit.
![]()
@Fofrník A to je dobrej napad. Rodinka to jiste kvituje s nadsenim
![]()
Jak zvladate predvanocni silenstvi, bando?
@MartinaIrena píše:
@Fofrník A to je dobrej napad. Rodinka to jiste kvituje s nadsenim![]()
Jak zvladate predvanocni silenstvi, bando?
Nějakou neřest přeci musím mít.
Jinak by to bylo podedřelé. ![]()
Letos je to docela v klídku. Akorád manželka připravuje už čtvré dopoledne dárky (když děti nejsou doma) a papíru padl snad už metrák (nadsázka - lehká).
Snad za tím vším bude stromeček vidět. Zítra udělám salát a polévku a bude hotovo.
![]()
Co u vás? Jak to dáváte? ![]()
@Fofrník Jasne ze jo. A vidim, ze u vas vladne takovy ten mily predvanocni shon, pobavil jsi me. Krasne jsem se vanocne naladila. A me letos prozretelnost bombardovala asi dukladne, neb jsem dnes tyden po dobrani ATB opet lehla s anginou
, ale nastesti darky mam zabaleny jiz tyden, stromecek ozdobeny od nedele a nakup na stedrovecerni veceri je v lednici od vcera. Okna jsem myla uz pred mesicem a na cukrovi lidove receno letos prdim.Mame 4 druhy a to musi stacit. Momentalne je mi fakt bidne, ale nastesti muj drahy ma ode dneska dovolenou
Tak mi s detma pomuze. Vlastne ta angina vysla jeste dobre
@pajisek90 píše:
V Lidlu mají často 1kg, v Makru jsem loni videla i 5kg.
Závidím obdarovanému
My jsme s chlapem schopni sníst 1kg během dvou dnůChodíme lžičkou pořád zarovnávat až tam není nic
Ale zase na naší obhajobu, koupíme ji max 2× za rok.
tak už se nedivím, proč jsou lidé tlustí. ![]()
@MartinaIrena píše:
@Fofrník Jasne ze jo. A vidim, ze u vas vladne takovy ten mily predvanocni shon, pobavil jsi me. Krasne jsem se vanocne naladila. A me letos prozretelnost bombardovala asi dukladne, neb jsem dnes tyden po dobrani ATB opet lehla s anginou, ale nastesti darky mam zabaleny jiz tyden, stromecek ozdobeny od nedele a nakup na stedrovecerni veceri je v lednici od vcera. Okna jsem myla uz pred mesicem a na cukrovi lidove receno letos prdim.Mame 4 druhy a to musi stacit. Momentalne je mi fakt bidne, ale nastesti muj drahy ma ode dneska dovolenou
Tak mi s detma pomuze. Vlastne ta angina vysla jeste dobre
No tak máš vlastně hotovo.
Tak přeji pěkné svátky a brzy se uzdrav.
![]()
@Burj Chalifa Ono, když si dáš jednou za čas, tak tlustá nebudeš… Taky tlustá nejsem a tu chuť v ten okamžik si fakt užívám… Člověk si musí život užívat, žijeme jen jednou a nebudu si odpírat něco, co mi dělá dobře.
Zkus si taky najít něco, co ti bude dělat dobře, možná prestanes být tak negativní a kritická k lidem, které ani neznáš a vůbec nic o nich nevíš.
@pajisek90 píše:
@Burj Chalifa Ono, když si dáš jednou za čas, tak tlustá nebudeš… Taky tlustá nejsem a tu chuť v ten okamžik si fakt užívám… Člověk si musí život užívat, žijeme jen jednou a nebudu si odpírat něco, co mi dělá dobře.
Zkus si taky najít něco, co ti bude dělat dobře, možná prestanes být tak negativní a kritická k lidem, které ani neznáš a vůbec nic o nich nevíš.
neber si tu poznámku tak osobně
Nutelu mám taky ráda, ale kupovat ji 3 kila najednou…