Velká Nutella

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4263
21.12.16 16:25
@MartinaIrena píše:
Skoro bych rekla, ze jo. Obsahuje totiz transmastne kyseliny a ty maji hodne spatny vliv na kardiovaskularni system. Takze devastuje srdicko a cevy.Ne nadarmo je jeho pouzivani v nekterych statech zakazano.
Nevim no, za sebe bych radsi koupila nejakou kvalitni cokoladu bez ecek.

Nejíst nutelu??? To bych mohl rovnou přestat kouřit. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
21.12.16 18:20

@zrcadlo
Babička?! ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25126
21.12.16 22:04

@Fofrník A to je dobrej napad. Rodinka to jiste kvituje s nadsenim :mrgreen: :mavam:
Jak zvladate predvanocni silenstvi, bando?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
22.12.16 10:10
@MartinaIrena píše:
@Fofrník A to je dobrej napad. Rodinka to jiste kvituje s nadsenim :mrgreen: :mavam:
Jak zvladate predvanocni silenstvi, bando?

Nějakou neřest přeci musím mít. :D Jinak by to bylo podedřelé. ;)

Letos je to docela v klídku. Akorád manželka připravuje už čtvré dopoledne dárky (když děti nejsou doma) a papíru padl snad už metrák (nadsázka - lehká). :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Snad za tím vším bude stromeček vidět. Zítra udělám salát a polévku a bude hotovo. :) :)
Co u vás? Jak to dáváte? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25126
22.12.16 14:12

@Fofrník Jasne ze jo. A vidim, ze u vas vladne takovy ten mily predvanocni shon, pobavil jsi me. Krasne jsem se vanocne naladila. A me letos prozretelnost bombardovala asi dukladne, neb jsem dnes tyden po dobrani ATB opet lehla s anginou :pocitac:, ale nastesti darky mam zabaleny jiz tyden, stromecek ozdobeny od nedele a nakup na stedrovecerni veceri je v lednici od vcera. Okna jsem myla uz pred mesicem a na cukrovi lidove receno letos prdim.Mame 4 druhy a to musi stacit. Momentalne je mi fakt bidne, ale nastesti muj drahy ma ode dneska dovolenou :dance: Tak mi s detma pomuze. Vlastne ta angina vysla jeste dobre

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
22.12.16 16:18
@pajisek90 píše:
V Lidlu mají často 1kg, v Makru jsem loni videla i 5kg.
Závidím obdarovanému :P
My jsme s chlapem schopni sníst 1kg během dvou dnů :oops: Chodíme lžičkou pořád zarovnávat až tam není nic :lol:
Ale zase na naší obhajobu, koupíme ji max 2× za rok.

tak už se nedivím, proč jsou lidé tlustí. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4263
22.12.16 16:45
@MartinaIrena píše:
@Fofrník Jasne ze jo. A vidim, ze u vas vladne takovy ten mily predvanocni shon, pobavil jsi me. Krasne jsem se vanocne naladila. A me letos prozretelnost bombardovala asi dukladne, neb jsem dnes tyden po dobrani ATB opet lehla s anginou :pocitac:, ale nastesti darky mam zabaleny jiz tyden, stromecek ozdobeny od nedele a nakup na stedrovecerni veceri je v lednici od vcera. Okna jsem myla uz pred mesicem a na cukrovi lidove receno letos prdim.Mame 4 druhy a to musi stacit. Momentalne je mi fakt bidne, ale nastesti muj drahy ma ode dneska dovolenou :dance: Tak mi s detma pomuze. Vlastne ta angina vysla jeste dobre

No tak máš vlastně hotovo. :D Tak přeji pěkné svátky a brzy se uzdrav. :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2611
22.12.16 17:04

@Burj Chalifa Ono, když si dáš jednou za čas, tak tlustá nebudeš… Taky tlustá nejsem a tu chuť v ten okamžik si fakt užívám… Člověk si musí život užívat, žijeme jen jednou a nebudu si odpírat něco, co mi dělá dobře.
Zkus si taky najít něco, co ti bude dělat dobře, možná prestanes být tak negativní a kritická k lidem, které ani neznáš a vůbec nic o nich nevíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
22.12.16 17:08
@pajisek90 píše:
@Burj Chalifa Ono, když si dáš jednou za čas, tak tlustá nebudeš… Taky tlustá nejsem a tu chuť v ten okamžik si fakt užívám… Člověk si musí život užívat, žijeme jen jednou a nebudu si odpírat něco, co mi dělá dobře.
Zkus si taky najít něco, co ti bude dělat dobře, možná prestanes být tak negativní a kritická k lidem, které ani neznáš a vůbec nic o nich nevíš.

neber si tu poznámku tak osobně :kytka: Nutelu mám taky ráda, ale kupovat ji 3 kila najednou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
27.12.16 10:46

Myslím že v Makru někdy mají ty velký.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie