Velká vzdálenost - nějaký dárek do postele?

Anonymní
28.11.14 21:14

velka vzdalenost - nejaky darek do postele?

Ahoj všichni, nejlépe muži…

Mám přítele, ktery bydlí hodně daleko…( v jiné zemi) a tak mne napadlo koupit nějaký darek, aby si na mne vzpomnel obvykle vecer v noci… Jenže mi přijde „plysak“ docela infantilni… Něco k čemu se může pritulit a necítit se sam ( že by jinou ženskou? Lol) jasně, že to ne… Jen bych chtěla být kreativní a něco vtipného vymyslet… Přítel je starší než ja 35 let a tak aby to nebylo zas směšne či trapné.. Přítel muze mít vše co chce a nejraději by odemne dárek nechtěl (abych neutracela) ale když on mne chce překvapit tak ja taky :-D
Prosím o zachovani anonymity, nechci, aby někdo z rodiny četl moje myšlení Dekuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lima69
28.11.14 21:17
@Anonymní píše:
Ahoj všichni, nejlépe muži…Mám přítele, ktery bydlí hodně daleko…( v jiné zemi) a tak mne napadlo koupit nějaký darek, aby si na mne vzpomnel obvykle vecer v noci… Jenže mi přijde „plysak“ docela infantilni… Něco k čemu se může pritulit a necítit se sam ( že by jinou ženskou? Lol) jasně, že to ne… Jen bych chtěla být kreativní a něco vtipného vymyslet… Přítel je starší než ja 35 let a tak aby to nebylo zas směšne či trapné.. Přítel muze mít vše co chce a nejraději by odemne dárek nechtěl (abych neutracela) ale když on mne chce překvapit tak ja taky :-D
Prosím o zachovani anonymity, nechci, aby někdo z rodiny četl moje myšlení Dekuji :kytka:

tak si nechej udělat hezkou glamour fotku :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
15995
28.11.14 21:17

Nafukovaci :D Hele ja nevim, podle me se moc chlapu nema potrebu k necemu tulit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2947
28.11.14 21:18

Polstar s tvoji fotkou :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11565
28.11.14 21:20

Mně přijdou docela dobrý takoví ti ohřívací plyšáci. Pod záminkou, že to má na zahřátí, se může tulit k plyšákovi od Tebe ;) Kdybys teda chtěla, aby se tulil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3037
28.11.14 21:20

@palapa taky mne to napadlo, ale bylas rychlejsi :palec: a vyplneny treba levanduli pro prijemny spanek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
28.11.14 21:21

Teď jsem někde na slevomatu nebo tak někde viděla plyšáka a obličej má natištěný tvou fotku. Ale tedy představa, že se má chlap ve 35 letech tulit v posteli k plyšákovi, já ti nevím, jestli je to ončo milá Tončo. Běž k fotografovi, udělej glamour fotky a z toho kalendář, to ho myslím potěší víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
28.11.14 21:21

Video nahravka, kde si to delas sama ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
28.11.14 21:25
@svycarka píše:
Video nahravka, kde si to delas sama ;)

to je naprosto bezvadný dárek :mrgreen: až se rozejdou, ať má so hodit na fejs a jútúb :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
28.11.14 21:27

@terinka4444 tak zase muze vystavit jine casti nez oblicej :mrgreen: ale pravda, tak daleko jsem to nedomyslela :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.14 21:28

Díky holky…právě, že glamour fotky, strip videa, taneční videa atd ma…nahrivaci plysak mne taky napadl, ale neumím si představit jeho výraz co by na to řekl 35 lety chlap… Jsem v koncích a opravdu nevím.. co ma rad je posilovna, tremping a jeho psa ;-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.11.14 21:31

@svycarka

Na videu jsem vždy „tajemna“…

• Citovat
  • Upravit
228
28.11.14 21:43

Lze objednat i flees. deku s potiskem dle přání, je to ted někde ve slevě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2733
28.11.14 21:44

Co si tak vzpominam, tak partnerovi udelalo radost, kdyz jsem jeden z polstarku v posteli trosku navonela svoji vonavkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16414
28.11.14 21:48

Kamarádka kdysi dávno fixou na textil napsala na rub pánského pyžama (na oba díly), co by teď nejradši dělala s partiemi, které pyžamo zakrývá. Bylo to adresné, vyzývavé, na první pohled z lícu nečitelné, a chlap když si v koupelně oblíkal pyžamo a začetl se, tak prý hned volal ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí