Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj všichni, nejlépe muži…Mám přítele, ktery bydlí hodně daleko…( v jiné zemi) a tak mne napadlo koupit nějaký darek, aby si na mne vzpomnel obvykle vecer v noci… Jenže mi přijde „plysak“ docela infantilni… Něco k čemu se může pritulit a necítit se sam ( že by jinou ženskou? Lol) jasně, že to ne… Jen bych chtěla být kreativní a něco vtipného vymyslet… Přítel je starší než ja 35 let a tak aby to nebylo zas směšne či trapné.. Přítel muze mít vše co chce a nejraději by odemne dárek nechtěl (abych neutracela) ale když on mne chce překvapit tak ja taky
Prosím o zachovani anonymity, nechci, aby někdo z rodiny četl moje myšlení Dekuji
tak si nechej udělat hezkou glamour fotku
![]()
Nafukovaci
Hele ja nevim, podle me se moc chlapu nema potrebu k necemu tulit ![]()
Mně přijdou docela dobrý takoví ti ohřívací plyšáci. Pod záminkou, že to má na zahřátí, se může tulit k plyšákovi od Tebe
Kdybys teda chtěla, aby se tulil…
@palapa taky mne to napadlo, ale bylas rychlejsi
a vyplneny treba levanduli pro prijemny spanek
Teď jsem někde na slevomatu nebo tak někde viděla plyšáka a obličej má natištěný tvou fotku. Ale tedy představa, že se má chlap ve 35 letech tulit v posteli k plyšákovi, já ti nevím, jestli je to ončo milá Tončo. Běž k fotografovi, udělej glamour fotky a z toho kalendář, to ho myslím potěší víc.
@svycarka píše:
Video nahravka, kde si to delas sama
to je naprosto bezvadný dárek
až se rozejdou, ať má so hodit na fejs a jútúb
![]()
@terinka4444 tak zase muze vystavit jine casti nez oblicej
ale pravda, tak daleko jsem to nedomyslela ![]()
Díky holky…právě, že glamour fotky, strip videa, taneční videa atd ma…nahrivaci plysak mne taky napadl, ale neumím si představit jeho výraz co by na to řekl 35 lety chlap… Jsem v koncích a opravdu nevím.. co ma rad je posilovna, tremping a jeho psa ![]()
Lze objednat i flees. deku s potiskem dle přání, je to ted někde ve slevě.
Co si tak vzpominam, tak partnerovi udelalo radost, kdyz jsem jeden z polstarku v posteli trosku navonela svoji vonavkou.
Kamarádka kdysi dávno fixou na textil napsala na rub pánského pyžama (na oba díly), co by teď nejradši dělala s partiemi, které pyžamo zakrývá. Bylo to adresné, vyzývavé, na první pohled z lícu nečitelné, a chlap když si v koupelně oblíkal pyžamo a začetl se, tak prý hned volal ![]()
Ahoj všichni, nejlépe muži…
Mám přítele, ktery bydlí hodně daleko…( v jiné zemi) a tak mne napadlo koupit nějaký darek, aby si na mne vzpomnel obvykle vecer v noci… Jenže mi přijde „plysak“ docela infantilni… Něco k čemu se může pritulit a necítit se sam ( že by jinou ženskou? Lol) jasně, že to ne… Jen bych chtěla být kreativní a něco vtipného vymyslet… Přítel je starší než ja 35 let a tak aby to nebylo zas směšne či trapné.. Přítel muze mít vše co chce a nejraději by odemne dárek nechtěl (abych neutracela) ale když on mne chce překvapit tak ja taky

Prosím o zachovani anonymity, nechci, aby někdo z rodiny četl moje myšlení Dekuji