Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Se mnou taky ne, potřebuju na to prostě ten kus živýho masa, nebo šikovnej jazýček
![]()
Možná to chce víckrát zkusit ![]()
Příspěvek upraven 13.03.16 v 10:49
Mě udělá jedině vibrátor a jen přes klitoris, vnitřně to se mnou ani nehne. Chce to zkoušet a zjistit, co je člověku příjemné ![]()
Já potřebuji dráždění klitorisu, je jedno čím (živé, umělé), ale jen uvnitř, je to pro mě k ničemu ![]()
Me ano.Ja mam teda jiny, muj vypada jako pekne udelany penis
Musis zkouset ![]()
Bez problémů. Mám tenhle http://vibratory.heureka.cz/lelo-soraya/ dráždí vaginálně i klitoris. Můžeš si nastavit jak potřebuješ i různě upravovat v průběhu intenzitu a způsob dráždění. Dokonce je to rychlejší než s partnerem. Cvik ani nebyl potřeba jen prozkoumat všechny funkce.
Já k tomu potřebuju chlapa, ale když je nejhůř, jde to i s tim vibrátorem ![]()
Je to o „postoji“..dle popisu, k tomu nemáš vztah
, spíš to vidíš tak kriticky
..to si myslím, že je u všech stejné..prostě musíš mu přijít na chuť, poznávat, zkoušet, poddat se to mu..
..ale je pravda, že ze začátku je zapotřebí si pomoct i jinak ![]()
Mě prostě musí být drážděnej klitoris, jinak se taky neudělám, zkoušela jsem zapnout vibrace, dát ho dovnitř (
) a nastavit si to dráždidlo na klitoris a to se povedlo
takže za mě asi tak ![]()
Mám vibrátor, který je imitace reálného penisu. Měla jsem i obyčejný a ta imitace je nesrovnatelně lepší. ![]()
Sice taky musím při tom dráždit klitoris, ale je to jen o zvyku a hlavně vědět, co se ti líbí. ![]()
Ideální je s možností volby intenzity vibrování. Protože ten můj starý obyčejný měl jen jednu a to mi vibrovala i postel, takže nic moc
Pro mě je nejlepší ta nejnižší úroveň vibrace - takové šimrání, kdy je to jen jemně cítit, ale každému se líbí něco jiného. ![]()
Jinak samozřejmě to na pořádně „stojícího“ chlapa nemá a mít asi nebude
![]()
@Electrolux_EHM_4400 píše:
Se mnou to nic nedela![]()
![]()
to je divny
Tak děvčata mám otázku na tělo
. Až teď ve třiceti jsem se rozhodla objednat si vibrátor a zkusit ho. No ale tak nějak jsem doufala, že si tuto hračku oblíbím
, ale se mnou to nic nedělá
. Zkoušela jsem dvakrát a nic
. No a bylo mi řečeno, že to chce čas a zkoušet to. To ale radí muž. Tak by mě zajímalo, jak to bylo u Vás.
Zde i přikládám vibranou hračku
http://vibratory.heureka.cz/…apy-elation/