Udělá Vás vibrátor?

Anonymní
28.11.14 14:39

Udělá Vás vibrátor ???

Tak děvčata mám otázku na tělo :oops:. Až teď ve třiceti jsem se rozhodla objednat si vibrátor a zkusit ho. No ale tak nějak jsem doufala, že si tuto hračku oblíbím :mrgreen:, ale se mnou to nic nedělá :?. Zkoušela jsem dvakrát a nic :?. No a bylo mi řečeno, že to chce čas a zkoušet to. To ale radí muž. Tak by mě zajímalo, jak to bylo u Vás.

Zde i přikládám vibranou hračku :mrgreen: http://vibratory.heureka.cz/…apy-elation/

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
29577
28.11.14 14:40

Se mnou taky ne, potřebuju na to prostě ten kus živýho masa, nebo šikovnej jazýček :jazyk: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12550
28.11.14 14:41

Možná to chce víckrát zkusit :nevim:

Příspěvek upraven 13.03.16 v 10:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.14 14:42

Mě udělá jedině vibrátor a jen přes klitoris, vnitřně to se mnou ani nehne. Chce to zkoušet a zjistit, co je člověku příjemné ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.11.14 14:43

Já potřebuji dráždění klitorisu, je jedno čím (živé, umělé), ale jen uvnitř, je to pro mě k ničemu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.11.14 14:44

Me ano.Ja mam teda jiny, muj vypada jako pekne udelany penis :pankac: Musis zkouset ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.11.14 14:50

Bez problémů. Mám tenhle http://vibratory.heureka.cz/lelo-soraya/ dráždí vaginálně i klitoris. Můžeš si nastavit jak potřebuješ i různě upravovat v průběhu intenzitu a způsob dráždění. Dokonce je to rychlejší než s partnerem. Cvik ani nebyl potřeba jen prozkoumat všechny funkce.

• Citovat
  • Upravit
72725
28.11.14 14:50

Já k tomu potřebuju chlapa, ale když je nejhůř, jde to i s tim vibrátorem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
28.11.14 14:52

Je to o „postoji“..dle popisu, k tomu nemáš vztah :mrgreen:, spíš to vidíš tak kriticky 8)..to si myslím, že je u všech stejné..prostě musíš mu přijít na chuť, poznávat, zkoušet, poddat se to mu.. :jazyk:..ale je pravda, že ze začátku je zapotřebí si pomoct i jinak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.11.14 14:53

Mě prostě musí být drážděnej klitoris, jinak se taky neudělám, zkoušela jsem zapnout vibrace, dát ho dovnitř ( :oops: ) a nastavit si to dráždidlo na klitoris a to se povedlo :oops: takže za mě asi tak 8)

• Citovat
  • Upravit
Electrolux_EHM_4400
28.11.14 14:53

Se mnou to nic nedela :,( :,( :nevim:

• Citovat
  • Upravit
29577
28.11.14 14:54
@Electrolux_EHM_4400 píše:
:lol: :lol: :lol: ani v zadku? :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Electrolux_EHM_4400
28.11.14 14:55
@berry4 píše: :lol: :lol: :lol: ani v zadku? :think:

Ja to nemam kam jinam strkat… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.11.14 14:56

Mám vibrátor, který je imitace reálného penisu. Měla jsem i obyčejný a ta imitace je nesrovnatelně lepší. :dance:
Sice taky musím při tom dráždit klitoris, ale je to jen o zvyku a hlavně vědět, co se ti líbí. :nevim:
Ideální je s možností volby intenzity vibrování. Protože ten můj starý obyčejný měl jen jednu a to mi vibrovala i postel, takže nic moc :oops: Pro mě je nejlepší ta nejnižší úroveň vibrace - takové šimrání, kdy je to jen jemně cítit, ale každému se líbí něco jiného. :nevim:

Jinak samozřejmě to na pořádně „stojícího“ chlapa nemá a mít asi nebude :oops: :oops:

• Citovat
  • Upravit
864
28.11.14 14:56
@Electrolux_EHM_4400 píše:

to je divny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...