Velké tříměsíční miminko

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4092
21.8.10 13:23

Ahojky můj synek plně kojený ve 3,5 měsících 7,5kg 68cm nikdo v tom problém nevidí na tvém místě bych místo cvičení změnila doktorku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66871
21.8.10 17:53

taky obřík

Malý se narodil s váhou 3300 g. Ve čtyřech měsících má 7460 g. Jen kojím. Lékař mi řekl, že je v normě. Jen doma se mu smějeme, že je nejtlutší :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
973
23.8.10 11:12

Ahoj, také se mi to s tím cvičením moc nepozdává, možná lépe mrknout po jiném doktorovi … náš malý … 4 měsíce, váha 7460g a měří 70 cm … na kontrole nám dr. vůbec nic neřekl, jsme v normě. (Porodní váha 4150g a 55 cm)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
23.8.10 14:32

Tak jsme dneska byly na 3. měsíční prohlídce a malá má 7180g a doktorka nic neříkala :nevim: Fakt bych se poohlédla po jiné mudr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
16.5.14 13:00

Ahoj holky:)nepročítala jsem tedy všechny příspěvky, ale my máme stejný problém. Malej se narodil o 14 dni dřív, ale s normální váhou 3.4kg a 50cm. Je na UM a ted jsme byli na ko na dvouch měsících a má 68cm a 7.2kg a dostali jsme hroznýho sprda, že je mimo tabulky a že to takhle nejde, že mu mám snížit dávky UM, ale už mi neřekli jak to mám udělat. Malej je prostě jedlík, jen vidí lahev a už se směje. Jsme na Nutrilonu, tak by mě zajímalo jestli jste některá třeba nezkoušela vyměnit mlíko a pak vám mimčo takhle přestalo přibírat. Fakt už nevím, co mám dělat. Malej je jinak spokojený a veselý mimčo, ale když má hlad tak proste brečí a brečí a nic krom jídla nezabere:(Nemáte prosím někdo nějakou radu, uplně se bojím další kontroly. Jinak je naše pediatrička super, je pečlivá, ochotná. Mám strach, že když bude takhle dál přibírat, aby neměl v budoucnu nějaké problemy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3645
16.5.14 17:02

Tyjo.. to jsou velká miminka. Naše slečna asi bude držet štíhlou linii, měla před týdnem 3měsíce a měla 4980g a 59cm/narodila se jako kus baby 3830g a 51cm, ale měla špatný začátek, hodně zhubla a moc nepřibírala, teď to teprve začíná trochu dohánět/. Buďte rády, že vám dětičky hezky papkají a jsou spokojené. Jak se začnou hýbat, už tolik nepřiberou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
16.5.14 17:19

@katoušek já mám teda teď 4,5 měsíční má o 2 cm mín než váš a váží stejně, Dr. teda jen že je tlustý jinak nic, mě přijde normální :nevim: to že vy měříte ve 2 měsících co někteří(např. moje ted už skoro 4letá dcera) až v půl roce tak je jasné že i váho bude odpovídat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí