Velké nutkání močit
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:Šla bych k praktické s močí.
@Russet to může i bez dalších příznaků?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Já tohle měla při zánětu močáku, ale nedávno také kvůli cystě na vaječníku, to bylo hodně nepříjemné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Russet dobře dnes už asi nic vykend vydržím v pondělí Zajdu.. děkuju 🙂
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
@Russet dobře dnes už asi nic vykend vydržím v pondělí Zajdu.. děkuju 🙂
Jestli chceš utrácet, je i domácí test na zánět močáku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Dobrý den, posledních pár měsíců mě trápí nutkání na malou ale pár dní je to strašné.
Jako bych měla něco v podbřišku co mě tlačí na ten močový měchýř nevíte co to může být?
Tak tohle jsem měla 2roky v kuse…byl to děs. Byla jsem na vyšetření
pila urologické čaje atd…nic nepomohlo.Psk to ze dne na den přešlo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Annabela11 přesně tohle mám já od prvního porodu při prvním zánětu který jsem prodělala v roce 2019 byla jsem na gynekologii i urologii nic chtěly mi dát něco ať to tolik necítím ale nedali protože kojim..ale už se to táhne též 2 roky něco a jeto hrůza.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Kup si kanadské brusinky ( lékárna) a hodně pij a buď v teple pomůže taky co nejteplejší vana a i když je to řekl do té vany se i klidně vycurej pak se osprchuj nahrivatko a pod peřinu ale je i důležité vypít 3 až 5 litrů tekutiny za den podle toho jak piješ normálně. To ti pomůže na zánět močálů když to není to ještě extra moc rozjetý. Jinak antibiotika ale to až doktor. Ale může to být i gynekologické každopádně ti tohle neuškodí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Screening v 1.trimestru není možný, dítě je příliš velké
- Moc velký prsní nástavec Medela
- Je velký penis překážkou?
- Velká změna!
- Může být problém ve velkém penisu?
- Po celou dobu nutkání
Dobrý den, posledních pár měsíců mě trápí nutkání na malou ale pár dní je to strašné.
Jako bych měla něco v podbřišku co mě tlačí na ten močový měchýř nevíte co to může být?