Neznámá zelenina podobná velkému česneku, co to je?

29.7.13 15:21

velkej česnek

Holky, dostala jsem cuketu a ještě něco, nikdy jsem to neviděla ale vypadá to jak velkej česnek :mrgreen: nevim jak se to jmenuje ani co s toho můžu uvařit :oops: nevíte někdo, o co se jedná? děkuji

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

35461
29.7.13 15:22

8o není to patizon? Nejlépe usmažit.

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
Ya-ya
29.7.13 15:23

Napadl mě patizon
https://www.google.cz/search?…
ale asi ne, co?

  • Citovat
  • Upravit
29.7.13 15:23

@Tiger-lily asi jo :D skusim to vyhledat :pankac:

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.13 15:25

Je to patizon!! :potlesk:

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
K-Black
29.7.13 15:27

@Růženkaa obalit, usmažit s bramborem a tatarkou :jazyk:

  • Nahlásit
  • Citovat
29.7.13 15:32

@Jasněnkaa díky :kytka:

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
8816
29.7.13 15:34

@Růženkaa Patizon nám chutná víc než cuketa, má prostě chuť, jen se blbě loupe díky těm zoubkovaným okrajům.

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.13 15:38

@Paoloska no dneska jsem udělala tu cuketu tak zítra bude patizon at se toho zbavíme :D a to se teda jen oloupe nakrájí obalí a smaží?

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
35461
29.7.13 15:41

@Růženkaa jj, jako normální řízek. Jinak jsem patizon ještě upravit nezkoušela. :nevim:

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
13075
29.7.13 15:43

Joj, to je přece ten herec co hrál ve Stmívání :mrgreen: :pankac:

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.13 15:44
@tamata píše:
Joj, to je přece ten herec co hrál ve Stmívání :mrgreen: :pankac:
:mrgreen: :mrgreen:
  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
29.7.13 15:45

@Tiger-lily óká skusím to :palec:
moc děkuju za rady :kytka:

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
6580
29.7.13 16:10

Patison Ti nějakou dobu vydrží, tak pokud nemáš problém s místem, klidně skladuj. Jinak je ho možné použít všelijak. Nevím, jakou preferujete kuchyni, ale zkus zagooglit a určitě si něco vybereš :)

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
9092
29.7.13 16:42

Patizon je mnohem lepší než cuketa, já ho dělám nejradši smažený, jak psaly holky, stačí oloupat, nakrájet na plátky a já teda vydlabu dužinu, když je toho moc a obalím.

S tím česnekem jsi mě pobavila, čekala jsem všechno možné, ale patizon teda ne :lol:

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další podobná témata podle názvu

Další témata z kategorie

Reklama