Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, dostala jsem cuketu a ještě něco, nikdy jsem to neviděla ale vypadá to jak velkej česnek
nevim jak se to jmenuje ani co s toho můžu uvařit
nevíte někdo, o co se jedná? děkuji
@Růženkaa Patizon nám chutná víc než cuketa, má prostě chuť, jen se blbě loupe díky těm zoubkovaným okrajům.
@Paoloska no dneska jsem udělala tu cuketu tak zítra bude patizon at se toho zbavíme
a to se teda jen oloupe nakrájí obalí a smaží?
@Růženkaa jj, jako normální řízek. Jinak jsem patizon ještě upravit nezkoušela. ![]()
Patison Ti nějakou dobu vydrží, tak pokud nemáš problém s místem, klidně skladuj. Jinak je ho možné použít všelijak. Nevím, jakou preferujete kuchyni, ale zkus zagooglit a určitě si něco vybereš ![]()
Patizon je mnohem lepší než cuketa, já ho dělám nejradši smažený, jak psaly holky, stačí oloupat, nakrájet na plátky a já teda vydlabu dužinu, když je toho moc a obalím.
S tím česnekem jsi mě pobavila, čekala jsem všechno možné, ale patizon teda ne ![]()
@Verca1989 píše:
Patizon je mnohem lepší než cuketa, já ho dělám nejradši smažený, jak psaly holky, stačí oloupat, nakrájet na plátky a já teda vydlabu dužinu, když je toho moc a obalím.S tím česnekem jsi mě pobavila, čekala jsem všechno možné, ale patizon teda ne
Mně taky, patison bych taky jako velký česnek nepoznala ![]()