Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Otazka je jasna, treba ji nekdo znate http://www.novinky.cz/…nehlasi.html .
Taky jsem to cetla, snad se jeji mamince nestalo nic vazneho…a bude brzy doma..ale ze ji nechali hlidat bezdomovcum??
Taky doufám, že se to brzy vysvětlí. Ale je to teda hrozný, nechápu
.
Prijde mi to snad jako nejaka pomsta v ramci rozvodu nebo neco podobneho ![]()
aspon teda pevne doufam, ze aspon jeden rodic je soudny a v poradku. holcicka vypada, ze se o ni nekdo dobre staral, tak snad se ma kam vratit.
Hele u nas dal jednou tatinek dite do babyboxu, protoze se nej nechtel starat, kdyz sla matka k doktorovi.
Taky moc doufam, ze se to s holkcickou vysvetli a bude brzo doma. Podle popisu vypada jako opecovavane dite. Tezko rict, co se stalo.
To je teda případ
snad se brzo rodiče najdou, i když co je to asi za rodiče když dcerku nehledají a ještě ji měli hlídat bezdomovci ![]()
@teredes píše:
Hele u nas dal jednou tatinek dite do babyboxu, protoze se nej nechtel starat, kdyz sla matka k doktorovi.Taky moc doufam, ze se to s holkcickou vysvetli a bude brzo doma. Podle popisu vypada jako opecovavane dite. Tezko rict, co se stalo.
@teredes píše:
Hele u nas dal jednou tatinek dite do babyboxu, protoze se nej nechtel starat, kdyz sla matka k doktorovi.
táta za všechny prachy
![]()
No, doufám, že fízlové pořádně proklepli toho chlapa, co jim holčičku předal. Jako pohlídat dítě bezdomovcům
hmm, dobrá pohádka.
Alespoň sdilim na xichtbooku, třeba ten zloděj času a soukromí jednou k něčemu bude.
Takova hezka holcicka
ale nevypada nejak zanedbane, tak si myslim ze do vecera bude doma.
Hlava mi to nebere a čekám na rozuzlení. Ale holčička je usměvavá, nebojí se. Jen si tak říkám, že kdybych ve dvou letech dávala někomu cizímu svého prcka, tak by to určitě nešlo, nechtěl k nikomu a řval a utíkal za mnou. A ona bobek zůstane s bezdomovci, fakt nechápu. Hlavně že jí nic neudělali a je v dobrých rukách. Ale zatím žádný posun, že?
![]()
Aby, to nebylo jako ten případ na Slovensku, asi před dvěma měsíci. Dva strýčkové vzali dítě v káře na výlet. Výlet se vydařil, prošmejdili všechny hospody, a všude popili. Když dojeli skoro domů, někdo se jich ptal, proč vezou prázdnou káru, oni na to ale tam je dítě. Nebylo
Nevěděli nic, kde dítě zbylo.Jak to dopadlo nevím, konec jsem nikde nedohledala.