Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zkušenost nemám, ale co navštěvuju sekáč v Radotíně-maloobchod, tak by tam měl fungovat i velkoobchod, na webu to i píšou - http://mujsekac.cz/cz/velkoobchod .. jinak velký sekáče jsou i u Ruzyně, nakupuje tam známá do krámku, ale tam jsem nebyla.
Nevím přesně kde to je, jede se z Počernic na Nehvizdy a tam někde je velkosklad.
Byla jsem se tam podívat dvakrát, měli tam hezké věci a za levno. Je to na hlavní, ale kde přesně nevím
![]()
@araw píše:
Nevím přesně kde to je, jede se z Počernic na Nehvizdy a tam někde je velkosklad.Byla jsem se tam podívat dvakrát, měli tam hezké věci a za levno. Je to na hlavní, ale kde přesně nevím
![]()
![]()
Jojo, ten znam, za Pocernicema na te hlavni silnici www.stextil.cz. Ja jezdim ne jejich vyprodejove akce do Semil
Teda kupuju jen pro sebe, ne do obchodu ![]()
@akruh píše:
Jojo, ten znam, za Pocernicema na te hlavni silnici www.stextil.cz. Ja jezdim ne jejich vyprodejove akce do SemilTeda kupuju jen pro sebe, ne do obchodu
Hezké pozdní dopoledne ![]()
Odkupovali jste si někdy přes internet balík oblečení (pro děti, pro dospělé)? Našla jsem tyhle stránky a docela mě zaujali, 10 kg dětského oblečení, ale není tam napsaný věk…
Není tu náhodou někdo, kdo si v nějakém podobném velkoobchodu nakoupil oblečení pro dítě? Zajímá mě, jak byl spokojen, nebo budu ráda za nějaké doporučení..
Děkuju všem ![]()
@MambaJ no pokud jsem to dobře pochopila, tak se jedná o velkoobchod pro další prodej, tudíž si asi nemáš šanci vybrat velikosti, jedině že by sis tam zajela ![]()
@MambaJ hlavně doporučuji si vzít várku na zkoušku, aby jsi pak nezjistila že půlka z toho není na prodej..
Měla bych otázečku… asi to málokdo prozradí, ale hledám, živnosťák mám, prosím o radu nebo nějakou zkušenost, kde bych měla nakupovat nejlevnější ani nejde o to nejlevněji, ale hlavně aby bylo oblečení pěkné? Jsou tu třeba velké velkoobchody s oblečením, ale vůbec nevím který je dobrý máte někdo prosím tip na velkoobchod v Praze? Kde se dá sehnat po kusech nebo i po balících cream a 1 jakost prostě kde jsou hezké věci za dobrou cenu? Moc děkuji za jakoukoli radu a ochotu