Velký chlapi a velká rýmička

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33916
28.3.13 08:11

Tak ten můj je asi z měsíce. Rýmu neřeší a do práce chodí i s horečkou :roll: :roll: kromě zubaře už doktora neviděl pár let, ale je dárcem krve takže ho tam hlídají :mrgreen: :mrgreen:
@omites s tvým si může podat ruku :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21904
28.3.13 08:16
@Pudloslava píše:
Kdyz naposledy dostali vsichni chripku, tak jsem musela zrusit praci a zustat doma, protoze manzel by nevzvladl s chripkou pohlidat deti. Zajimalo by me, ktere zenske na RD zustane doma manzel, kdyz ona onemocni :-)

Panska chripka je totiz mnohem, mnohem horsi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12978
28.3.13 09:43

Můj manžel má chronickou rýmičku a nosohltánek..umíral minulý týden..poctivě s rýmou ležel v posteli 8o 8o 8o :roll: a každých půl hodiny si měřil teplotu..vzhledem k tomu, že to korespondovalo s mým obdobím před MS - byla to vražedná kombinace v naší domácnosti.
Do toho přišla tchýně a soucitně se svého 45letého synka vyptávala na nosohltánek :cert: :cert: :cert: s tím, že na to od dětství trpí..
Měla jsem chut je oba poslat do zádele i s jejich dutinami..
V kontextut toho, že jsem loni touto dobou měla zánět průdušek a první antibiotika mi nezabraly z důvodu toho, že jsem si prostě NEMOHLA LEHNOUT, ale chodila jsem s batoletem na procházky, nákupy, uklízela, vařila a normálně fungovala a musela jsem si nechat naordinovat druhá antibiotika než mě to pustilo, mi rýmička pije krev!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí