Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Já pindíka vidím celkem jasně
Ale věřím, že je možné, že to je i pupečníková šňůra ![]()
Já se v tom nevyznám, nevim jestli je to pindík, ale přijde mi, že ho vidím ![]()
Taky mi prijde ze ho vidim, jestli to chces vedet presne, tak doporcuju ten 3d utz, tam je to videt krasne i s kulickama ![]()
Taky se mi zdá, že ho vidím ![]()
A jen trochu mimo, doporučuju začernit v malování to tvé rodné číslo, to není moc vhodné takhle veřejně „ukazovat“, někdo by to mohl zneužít…
Vypadá to jao pindík ale myslím že to bude pupečník, protože by to odpovídalo tím umístěním
Tezko rici..
nas pindik vypada takhle.. ale asi ho tam vidim..ale kdyz se zadivam vic tak i kulicky ![]()
Tak já nevidím žádnou fotku
, ale u nás byl pindík jednoznačně vidět, poznali jsme to s tatínkem oba ![]()
My na něm byli ve 24tt
a pindíka jsme měli vidět krásně
Dnes jsem 26tt
a na prcka se těšíme ![]()
@Májinkaa no mijsme dneska 29tt a včera jsme byli na 3D a byl tam vidět úplně ukázkově ![]()
takže zakladatelko doporučiji zkusit ten 3D ![]()
Ahojik holky, chtěla bych vás taky poprosit. Dneska jsem byla na velkém ultrazvuku a doktor nám i přes naše přání nesdělil pohlaví, jen nám ho ukázal a řekl: " Já jsem ve škole nedával pozor a tak si to musíte poznat sami. "
Nechal nám fotku na obrazovce a byl rychle odvolán kvůli nějakému porodu. Rozloučil se a odešel. Tak prosím jukněte a budu ráda za každý typ. Na 100% to budeme vědět za 14 dní. ![]()
Ahoj těhulky,
. Tak nám bez váhání sdělil, že to bude kluk. Pak to různě zkoumal dál a nakonec ještě říkal, že si pohlaví pro jistotu zkontrolujeme
A najednou řekl, že si není jistý, jestli to není pupečníková šňůra a pak, ať to radši nebereme zatím vážně
Nám je to jedno, co budeme mít, ale chtěla jsem se zeptat, jestli podle této fotky některá z Vás nemá podobnou zkušenost, že by to byl kluk? Ptám se spíše ze zvědavosti, znáte to
Vidíte tam některá „pindíka“, nebo se mi to zdá? 

v pondělí jsme byli na velkém ultrazvuku ve 21.týdnu. Doktor nejdřív říkal, že pohlaví je vidět. Předem jsme se s manželem domluvili, že jej chceme znát
Mějte se krásně a užívejte si
Příspěvek upraven 19.01.13 v 08:46