Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jsem v 18. týdnu a jsem na rizikovém – kvůli práci, takže žádné komplikace. Jsem doma, odpočívám a snažím se normálně fungovat. Uklízím, chodím se psem na procházky, cvičím na míči těhotenské cviky. Dnes jsem jela k lékaři do vzdáleného města, od rána na nohou, chodila jsem po obchodech, k lékaři, na oběd a zase po obchodech. Nosím intimku a zjistila jsem, že jí mám úplně mokrou, i okraje kalhotek. Bylo to bez zápachu, takže ani moč, na výtok to bylo moc „vodové“. Mohl by to být únik plodové vody? A co dělat pokud ano? Děkuji, nechci zbytečně plašit.
To ti tady nikdo neřekne. Pokud máš pochybnosti, zajed do nemocnice, tam to zjistěj.
@Anabellkaa mazej na pohotovost kdyby náhodou!!držim palečky!!
Nejlépe si takový dotaz zavolat na pohotovost. Myslím, že si tě tam pozvou plus vložka sebou a už zjistí co to je.
Pokud se to nebude opakovat, tak nic, pokud ano, tak dát porodnickou vložku, nikoliv intimku a až bude mokrá, tak do porodnice s ní - poznají zda to je plodovka nebo ne.
Běž na pohotovost, tam ti řeknou.
Ale abych tě trošku uklidnila jsem ve 25tt a taky mám problémy z výtoky, už jsem si musela pořídit intimky, že je to nepříjemné. Nic mě nebolí jen prostě chvilka vyteče něco
.
A zjistila jsem, že to dělá nejčastěji, když mě náš malý čertík kopne.
Takže to může být klidně taky jen nějaký výtok, ale pokud si na rizikovém, tak by bylo lepší, aby tě zkontroloval dr, takže jeď
.
Pohotovost a klidně to plodovka může být. Mě takhle unikala od 19tt. Doporučuju ale nosit nějaké ty klasické vložky bez parfemace (test na plodovku nemusí být průkazný) - vím, že jsou míň pohodlné, ale je to lepší ![]()
I ja mam od 17 tejdnu vytoky typu vody nebo tzv vedsiho slizu.
Ted jsem ve 34 t a bez intimky nemohu dat ani ranu pripadam si jak pocurana.
@13majda13 píše:
I ja mam od 17 tejdnu vytoky typu vody nebo tzv vedsiho slizu.
Ted jsem ve 34 t a bez intimky nemohu dat ani ranu pripadam si jak pocurana.
tak to ja jsem na tom podobně…akorat stači vyšetřeni u dr nebo v poradně a mam asi zanět…žlutavý výtok bolesti v podbřišku a na pipinu si nemohu ani sáhnout natož se utřit po wc…děs na mykozy trpim dost často, taky na zanět močových cest, ale toto???mam tak klid dva dny pak znovu a po sexu???pali to jako čert
prý nemam žadne ph a imunitu v pochvě…
Je tak to mě mrzí a dali ti aspoň něco???
já netrpím na nic nic mě nepali jen ten vytok je fakt silnej a občas dost vodnatej, že si fakt připadám jak pocurana.
Prodávají takové tablety do pochvy pro vylepšení PH a zlepšení imunity.
Nebo normálně antibiotika která se zavádějí do pochvy maminku to neublíží a tobě by to určitě pomohlo
řekni doktorovi ať ti na to něco napíše přece té nenechá jen tak trápit
<3 <3
já netrpím na nic nic mě nepali jen ten vytok je fakt silnej a občas dost vodnatej, že si fakt připadám jak pocurana.
Nebo normálně antibiotika která se zavádějí do pochvy maminku to neublíží a tobě by to určitě pomohlo
řekni doktorovi ať ti na to něco napíše přece té nenechá jen tak trápit
<3 <3
@13majda13 píše:
Nebo normálně antibiotika která se zavádějí do pochvy maminku to neublíží a tobě by to určitě pomohlořekni doktorovi ať ti na to něco napíše přece té nenechá jen tak trápit
![]()
.........
No je to hrozný…někdy si připadám jak špina jestli si o mě nemysli…mam i intimní mýdla na to a stejně nic…taky Tetraborico čípky a mam klid jen na den a co to je za antibiotika??? a ty tabletky???taky si připadam jak mokrá někdy i kalhotky,ale asi jak se mi poti vložka nevim…taky bez intimky ani ránu a to jsem si myslela jak si užiju bez vložek…když mě nesvědi pipi,tak mám zase ty výtoky nebo to páleni…no tohle těhotensví si vážně uživám
v tomhle… <3 <3
@Oter píše:
Pohotovost a klidně to plodovka může být. Mě takhle unikala od 19tt. Doporučuju ale nosit nějaké ty klasické vložky bez parfemace (test na plodovku nemusí být průkazný) - vím, že jsou míň pohodlné, ale je to lepší
to jsem nevěděla že takhle brzy může unikat plodová voda a nevadi to nějak??to slyšim poprvé…nikdy by mě to nenapadlo.