Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Miska219 píše:
jasný dobrou noc![]()
Jee Ty se mas, Ty jsi o 21 let mladsi nez ja
![]()
Tak mě velmi těší, že se někdo ozval. Chtěla jsem se zeptat jak to zvládáte s tím miminkem i přes svůj mladý věk?
Já už se teda chystám, věcičky, ale děsí mě škola, kterou musím dodělat :/ fakt se mě nechce, nejradši bych přes den pořád spala, ale v noci
. Termín mám v lednu =)a zachvíli stěhování.
Ahoj, mně je 24 let, mám dvouletého syna a setkávala jsem se u lidí taky s nepochopením a s negativními názory, že si mám užívat, budovat kariéru atd.
Nedala jsem se a jsem moc ráda.
![]()
OOh páni, no já to neplánovala. A kolik je příteli? A jak to plánuješ se školou, nebo už máš po? ![]()
Ano, právě tohle slýchávám já teď, a musím přiznat, že mě to občas dokáže nahlodat. Dokáže mě to fakt vyvézt z míry, že začnu váhat jestli jsem se vůbec rozhodla správně, nakonec stejně skončím u toho, že ano, ale zkrátka tím zamyšleným procesem si celkem často projdu, a není to příjemný.
Zvlášť většina mých „kamarádek“ měly takové postoje, tak se s nimi tolik nevídám, a taky protože pořád někde lítají po akcích aták.
jo to bylo pro teba Miska ![]()
Příspěvek upraven 11.08.10 v 23:48
Holky !!myslíte že můžu být těhotná, když asi po týdnu co jsme se s přítelem snažili, mám strašný chutě a pořád jenom jím? asi ne že? asi si to jenom namlouvám ![]()
nety píše:
Hm, mě nahlodávali taky nejvíc kamarádky a pak tcháníci.
Je zvláštní, jak si lidé neuvědomují, že by ta maminka spíš potřebovala opak. A jak to máš teď s kamarádkama? Našla sis nové? ![]()
no já jseště nejsem těhu ale plánujeme.. jo mě bude za týden 18 a ted sem ukončila školu
a snažíme se o miminko, příteli je 26 ![]()
Misko, můžeš a nemusíš, může to být těhotenství, ale taky to může být psychika, když jsem chtěla otěhotnět, tak jsem si prostě vsugerovala těhotenské příznaky a měla jsem je i když jsem těhu nebyla.
Takže je to 50 na 50, uvidíš.